Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347629

Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια αλλα...

Και βαρεθηκα να παω πιο πισω

πήγα εγώ πιο πίσω, δεν είχε. και αυτό το αγνόησα γτ είχε κ άλλα...

αλλά έστω ότι είναι: οι τιμές του κοτσοβ είναι 2 ευρώ πιο πάνω στα 8άρια, δε νομίζω κάποιος να "ρισκάρει" και να πάρει αυτά, ενδεχομένως να πληρώσει και μεταφορικά, και να μην προτιμήσει του κοτσόβολου (σε άλλα sites δεν έψαξα).

Δημοσ.

Κοιτα επειδη εδω μεσα εχουμε δει το ιδιο εργο παραααα πολλες φορες...

Πες το καρτες γραφικων (Εκει να δεις show!),πες το σκληροι πες το απο την πιο μεγαλη μεχρι την πιο μικρη προσφορα παντα θα υπαρχουν τετοιοι,δεν ειναι δικαιολογια που πεταει καποιος ετσι να πει κατι...

Οκ δεν μπορουμε να διωξουμε τα μαγαζακια αλλα το οτι δεν σεβονται το γεγονος οτι την πληροφορια,τους την προσεφερε το Insomnia και εξαιτιας τους συμφορουμητες μας δεν θα επωφεληθουν της προσφορας ειναι μεγαλη χοντραδα

Τεσπα εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να το λεμε και στην τελικη κανενας δεν εχει δικαιωμα να σε κρινει για τις αγορες σου και εγω πιθανον να αγοραζα οσα περισσοτερα μπορουσα και σηκωνε η τσεπη μου εστω και για δωρα γιατι δεν υπαρχει ποτε αρκετος ελευθερος χωρος για τα data μας.

Αλλωστε ενας που εχει στησει μαγαζακι εδω μεσα (σκληροι,φλασακια,Ραμ,οθονες πατατες καρεκλες μπαμπου καστανοχωμα) μονο φοιτητης δεν θα ειναι οπως εγω,θελει κεφαλαιο απο πισω γιατι δεν εχουν ολοι 200 ευρα καβαντζα για τυχων κερδος..

Εχεις 5 8 πραγματα απο προσφορες και αν ο αλλος ψηθει τσιμπαει και ενα φλασακι για να κανει ενα ωραιο πακετο,και οι 2 χαρουμενοι θα ειναι στην τελικη θα μου πεις αλλα τα 20 διαφορετικα μελη που δεν πηραν εστω απο ενα φλασακι ο καθενας μονο απο εγωιστικο λογο δεν θα βγει να κραξει....

Καληνυχτω γιατι θα με πιασει το εγωιστικο μου και θα θελω να αυξησω το post counter μου βραδιατικο :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:08 ----------

Και που στην τελική κανένας φοιτητής θα είναι και τα 50 ευρώ ναι, τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Όποιος ήθελε να πάρει απλώς 1 ας πάει να πάρει σε "κανονική" τιμή, δε κοστίζουν δα και μια περιουσία τι 6 ευρώ πάνω τι 6 κάτω.

Λιγο ατυχο το παραδειγμα γιατι αν ηθελε να τα παρει φοιτητης που μεχρι και τα 2€ για ενα σουβλακι ειναι θεμα για το πως θα την βγαλει τον μηνα,τι γινετε;!

Δημοσ.
"Γιατί πρέπει πάντα να επεξηγούνται τα αυτονόητα;" :P

Γιατι καποιοι ακομα και αυτα δυσκολευονται να τα καταλαβουν....

Αναρωτιέμαι πόσο γύφτος πρέπει να είναι κανείς για να κυνηγάει κέρδος 2-4 (!!!) ευρώ στο φλασάκι. Είναι πράγματι απορίας άξιον. Δηλαδή άμα πουλήσει 100 θα βγάλει τι? 200 ευρώ? Σιγά τ' αυγά! Για 200 ευρώ θα συναντήσεις 200 ανθρώπους και θα χάσεις 200 10λεπτα (minimum) στον καθένα. Αξίζει τον κόπο? Οσο για το πόσα παραγγέλνει ο καθένας απο τη στιγμή που δεν τα εμπορεύεται, φίλ εμου δεν συμφωνώ μαζί σου. Ας είχες ανοικτά τα μάτια σου να προλάβεις εσύ. Αυτή είναι άλλωστε η έννοια της ευκαιρίας!

Οσο για μένα δεν πήρα κανένα φλασάκι παρότι ήθελα κι αυτό για 2 λόγους: α) δεν δίνω πιστωτική στο internet, ακόμα και χαμηλής πίστωσης και β) δεν εμπιστεύομαι καθόλου μα καθόλου αυτούς τους άθλιους (electroworld).

α)αρκετα

β)η εννοια της ευκαιριας και της προσφορας ειναι να κερδισουν ολοι,δεν ειναι ρουλετα.

Αν λοιπον εγω βγαλω την επομενη φορα απο την τραπεζα 2000 ευρω και σε ''αντιστοιχη'' προσφορα παρω ΟΛΑ ΤΑ φλασακια τι θα ειμαι??μαγκας,σωστος που ειδα την αγγελια ή κακομοιρης?

Άρα στην Ελλάδα έχουμε 2 κατηγορίες, τους γύφτους και τους εγωιστές/ζηλιάριδες.

Για δώσε λινκς από τις αγγελίες παρακαλώ.

και btw, ξεκόλλα σε παρακαλώ εγώ δεν τα αγόρασα για να τα πουλήσω οπότε μην αναφέρεσαι σε εμένα λέγοντας πως θα κάνω κάτι άλλο από προσωπική χρήση. Αλλά και πάλι αν κάποιος είχε τα μάτια του ανοιχτά για ευκαιρίες στο ίντερνετ καλά έκανε και τα πήρε για να τα πουλήσει. Αυτός που θα τα αγοράσει και πάλι κερδισμένος θα είναι σε σχέση με τις τρέχοντες τιμές.

Εγώ βλάκας ήμουν στην τελική που ξενύχτησα για να περιμένω (λέμε τώρα) τις "νέες" προσφορές? Ας ήσουν και εσύ πάνω από το pc, αγωνιώντας μήπως και χάσεις την τοστιέρα της βδομάδας.

Απλά έτυχε να μπώ στο ινσόμνια εκείνη την ώρα, να δω το thread και να παραγγείλω 5 φλασάκια για 3 άτομα.

Τέλος.

α)Δεν ειμαι ζηλιαρης,απλα οταν βλεπω τετοια περιστατικα λεω την γνωμη μου.

β)Ρε αρχηγε δεν αναφερομαι σε σενα που πηρες 5 φλασακια.5 ειναι στα ορια του ανεχτου απο την στιγμη κιολας που τα πηρες για γνωστους.αλλα ειδες!ο αλλος εβαλε αγγελια για 13 φλασακια!ε αμαν πια!

Το να αγορασεις 20 φλασακια κ να τα δωσεις σε φιλους κ συγγενεις στην ιδια τιμη που τα πηρες δεν το θεωρω κακο....Αλλα το να τα αγορασεις με σκοπο να τα μεταπουλησεις ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ....Ειδικα το να τα πουλησεις εδω μεσα απο οπου ειδες κ το ποστ που σε βοηθησε να τα αγορασεις ειναι η υπερτατη γυφτια...Προσωπικα αν ημουν αδμιν ως κ ban θα εριχνα σε τετοια ατομα...

το αστειο ειναι να βλεπεις να επωφελονται απο τετοιες προσφορες ατομα-snipers me 5 post που δεν εχουν προσφερει καθολου στο site και να μενουν ''στην απ'εξω ατομα'' με παρουσια που πραγματικα τα χρειαζονταν.

Δημοσ.
το αστειο ειναι να βλεπεις να επωφελονται απο τετοιες προσφορες ατομα-snipers me 5 post που δεν εχουν προσφερει καθολου στο site και να μενουν ''στην απ'εξω ατομα'' με παρουσια που πραγματικα τα χρειαζονταν.

Έχεις απόλυτο δίκιο, κι ιδιαίτερα αυτοί δεν απαντάνε όταν τους προτείνεις να το πάρεις στην τιμή που το αγόρασαν...

Π.χ. κάποιος που πουλάει το Motorola VE66 (που μεζί με bluetooth έβγαινε 100€) ξεχωριστά στα 140 και το bluetooth άλλα 20!!!!

Τσου ρε γύφτο!

Ευτυχώς βρέθηκε στα 100το πακετάκι, από εκεί που το πήρε και το λα*όγιο.

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι πόσο γύφτος πρέπει να είναι κανείς για να κυνηγάει κέρδος 2-4 (!!!) ευρώ στο φλασάκι. Είναι πράγματι απορίας άξιον. Δηλαδή άμα πουλήσει 100 θα βγάλει τι? 200 ευρώ? Σιγά τ' αυγά! Για 200 ευρώ θα συναντήσεις 200 ανθρώπους και θα χάσεις 200 10λεπτα (minimum) στον καθένα. Αξίζει τον κόπο? Οσο για το πόσα παραγγέλνει ο καθένας απο τη στιγμή που δεν τα εμπορεύεται, φίλ εμου δεν συμφωνώ μαζί σου. Ας είχες ανοικτά τα μάτια σου να προλάβεις εσύ. Αυτή είναι άλλωστε η έννοια της ευκαιρίας!

Οσο για μένα δεν πήρα κανένα φλασάκι παρότι ήθελα κι αυτό για 2 λόγους: α) δεν δίνω πιστωτική στο internet, ακόμα και χαμηλής πίστωσης και β) δεν εμπιστεύομαι καθόλου μα καθόλου .

Όπως τα λες είναι.

Η νοοτροπία του κουτοπόνηρου Έλληνα!!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να λήξουμε το θέμα εδώ.

1.Εάν υπάρχει κάποιος που πλήρωσε με πιστωτική ή πήγε να κάνει παραγγελία με πιστωτική και και δεν τα παρέλαβε ή δεν τον άφηνε το site να κάνει παραγγελία αντίστοιχα ας το πεί και πάω πάσο και κακώς που κάποιοι τα αγόρασαν με σκοπό να τα πουλήσουν.

2.Προβλήματα διαθεσιμότητας υπήρξαν μόνο στις παραγγελίες παραλαβής από το κατάστημα και αυτό είναι φυσικό, δεν είναι δυνατόν στις αποθήκες τους όλα τα καταστήματα σε όλη την ελλάδα να έχουν φλασάκια.

Όπως αποδείχθηκε ο κοστόβολος ικανοποιεί τις παραγγελίες....

3.Το ινσόμνια δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν είναι η πηγή πληροφόρησης για αυτά τα "μαγαζάκια". Τα μαγαζάκια αυτά αποκλείεται να μην ήξεραν για τις καθημερινές "προσφορές" του electroworld, όπως και λογικά θα ψάχνουν σε crazy sundays, crazy you κτλ κτλ.

Δημοσ.

@clevercitizen

Ελπίζω να είμαι ο μόνος που ενω παρήγγειλα και πλήρωσα με πιστωτική η παραγγελία μου παραμένει ακομά "Σε καθυστέρηση"...Με κερασάκι στην τούρτα την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους με την αγενέστατη κυρία να μου λέει "το ψάχνουμε, υπάρχει έλλειψη". Απλά απαράδεκτοι.

Δημοσ.

Ενημερώνω ότι σ΄ξμερα ήρθαν και τα δύο φλασάκια που παρήγγειλα. Το ένα έφτασε εχθές και το άλλο σήμερα, απλά επειδή ο κούριερ δεν με βρήκε σπίτι εχθές τα έφερε και τα δύο σήμερα.

Δημοσ.

Και σε εμένα ήρθαν σήμερα!

Τα είχα (1 usb 16gb kai 1 usb 8gb verbatim)παραγγείλει μέσω πιστωτικής.

Ολα οκ!

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση παιδιά!!

Δημοσ.

Εμένα ακόμη δεν έχουν έρθει. Η κατάσταση στη σελίδα τους είναι εδώ και μέρες "Υπό εκτέλεση"..

Ελπίζω να έρθουν αύριο-μεθαύριο..

Δημοσ.

έχουν τίποτα να ξεπλύνουν και δίνουν συνέχεια πλυντήρια?

Και εγώ είμαι ακόμα "υπό εκτέλεση" για 2 στικάκια που περιμένω... με αυτά που ακούω εδώ, ελπίζω ότι θα τα πάρω κάποια στιγμή στο μέλλον....

---------------------edit-------------------

μόλις έφθασαν τα verbatim 16gb !!!! Από Κωτσόβολο φυσικά !!! Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην από τη συνέπεια τους γιατί με όσα διάβαζα στην αρχή είχα αμφιβολίες για το αν τα πάρω... μπράβο τους (έστω και για τα αυτονόητα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...