Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απορώ τι θα τα κάνετε ορισμένοι που τα πήρατε με το τσουβάλι! Κάνατε που κάνατε ότι κάνατε αλλά μόνο που γράφετε: πήρα "15" φλασάκια, είναι πρόκληση για τους άλλους που δεν πρόλαβαν την προσφορά εξ' αιτίας σας.

Mην ανησυχεις φιλε μου,ηδη παιζουν πολλα στις αγγελειες....τα παιρνουν 8 ευρω και τα πουλανε 12!

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απορώ τι θα τα κάνετε ορισμένοι που τα πήρατε με το τσουβάλι! Κάνατε που κάνατε ότι κάνατε αλλά μόνο που γράφετε: πήρα "15" φλασάκια, είναι πρόκληση για τους άλλους που δεν πρόλαβαν την προσφορά εξ' αιτίας σας.

Εγώ πάντως πήρα ένα 4 gb για δοκιμές (δοκιμές λειτουργικών συστημάτων κτλ) ένα 4 για backup σοβαρών αρχείων και ένα 16άρι για να βλέπω τις ματροσκες στην tv γιατί μου χάλασε αυτό που είχα.... Το άλλο 16άρι για την κοπελιά και το άλλο 4άρι για μια φίλη. Ικανοποιήθηκε η περιέργειά σου?

Το electroworld είχε περιορισμό σε ένα τεμάχιο(κάθε μάρκα/μέγεθος) ανά παραγγελία (πήγα να τα βάλω όλα σε μια παραγγελία αλλά δεν δεχόταν το 2 στην ποσότητα).

Και το ότι δεν τα πρόλαβαν δε φταίω γι αυτό, ας έκαναν παραγγελία και παραλαβή στο χώρο τους. 10 το πρωί έκανε κ φίλος μου παραγγελία με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ και περιμένει να του τα στείλουν. Και τα προϊόντα εμφανίζονταν κανονικά στο site όλη τη μέρα, είμαι σίγουρος ότι μπορούσε όποιος ήθελε να παραγγείλει και θα του τα έστελναν( είπαμε κοτσόβολος). Τόλμησα με τη πιστωτική, δε βολεύτικα στην ασφάλεια ααα θα πάω στο κατάστημα να τα πάρω. Τώρα αν εσείς φοβάστε/δεν έχετε πιστωτική δεν είναι δικό μου θέμα.

Το προηγούμενο μήνυμα το έστειλα για όσους είχαν παραγγείλει και ήταν στην αμφιβολία αν θα τα πάρουν ή όχι....

Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε το 1ο απο τα 9 που εχω παραγγειλει!

Πηρα τηλεφωνο κ μου ειπαν οτι κ τα αλλα θα ερθουν εντος της εβδομαδας...

Κ για τον φιλο που ειπε γιατι τα παραγγειλα με το τσουβαλι ειναι γιατι ηθελα για μενα κ για φιλους μου...Σιγα μην δωσουμε κ λογαριασμο γιατι πηραμε τοσα!Κ να εισαι σιγουρος οτι δεν θα δεις τα δικα μου σε αγγελιες....

Περιορισμο σε τεμαχια δεν ειχε το Electroworld.Εμενα κανονικα μου αλλαζε την ποσοτητα.

Δημοσ.
Mην ανησυχεις φιλε μου,ηδη παιζουν πολλα στις αγγελειες....τα παιρνουν 8 ευρω και τα πουλανε 12!

Και αυτό είναι κακό γιατί....?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:18 ----------

Περιορισμο σε τεμαχια δεν ειχε το Electroworld.Εμενα κανονικα μου αλλαζε την ποσοτητα.

Εμένα δε με άφηνε να βάλω πάνω από 1 σε κάθε είδος, μου έβγαζε σφάλμα όταν προσπαθούσα να συνεχίσω την παραγγελία...

Όσο για τα άλλα που λές συμφωνώ.

(ελπίζω να πάρουμε και τα άλλα φλασάκια όμως και να μη μείνουμε στο περίμενε χD

αν και είπαν ότι τα έχουν στείλει ήδη)

Δημοσ.

Εγώ που παράγγειλα 2 απο το ίδιο είδος μ άφησε να παραγγείλω κανονικά.

Δεν τα πήρα ακόμη, σήμερα έφυγε η παραγγελεία απο το κατάστημα, αλλά φαντάζομαι θα τα πάρω κανονικά

Δημοσ.
Εγώ που παράγγειλα 2 απο το ίδιο είδος μ άφησε να παραγγείλω κανονικά.

Δεν τα πήρα ακόμη, σήμερα έφυγε η παραγγελεία απο το κατάστημα, αλλά φαντάζομαι θα τα πάρω κανονικά

Άρα δικό μου λαθος, δε θα πρόσεξα καλά...

Δημοσ.
Και αυτό είναι κακό γιατί....?

Και αυτο ειναι κακο γιατι ......εσυ και ο καθε εσυ παιρνετε 15 φλασακια για να τα μεταπωλησετε σε ακριβοτερη τιμη με αποτελεσμα να μην μεινουν για εμενα και για καθε εμενα που θελει 1 ή 2 απλα για προσωπικη χρηση.Ειδικα οταν βλεπω στις αγγελειες ενα φλασακι να πωλειται 2-4 ευρω περισσοτερο απ'οτι αγοραστηκε με κανει και αναλογιζομαι το επιπεδο της γυφτιας στην ελλαδα.Καμια αλλη απορια?

Δημοσ.
Άρα δικό μου λαθος, δε θα πρόσεξα καλά...

Όχι, ούτε εμένα με άφηνε να βάλω δύο στην ίδια παραγγελία. Μπορεί να ήταν θέμα server εκείνη την ώρα ή απλά να το άλλαξαν στην πιορεία. Πάντως κι εγώ δύο παραγγελίες έκανα.

Δημοσ.
Και αυτο ειναι κακο γιατι ......εσυ και ο καθε εσυ παιρνετε 15 φλασακια για να τα μεταπωλησετε σε ακριβοτερη τιμη με αποτελεσμα να μην μεινουν για εμενα και για καθε εμενα που θελει 1 ή 2 απλα για προσωπικη χρηση.Ειδικα οταν βλεπω στις αγγελειες ενα φλασακι να πωλειται 2-4 ευρω περισσοτερο απ'οτι αγοραστηκε με κανει και αναλογιζομαι το επιπεδο της γυφτιας στην ελλαδα.Καμια αλλη απορια?

"Γιατί πρέπει πάντα να επεξηγούνται τα αυτονόητα;" :P

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πόσο γύφτος πρέπει να είναι κανείς για να κυνηγάει κέρδος 2-4 (!!!) ευρώ στο φλασάκι. Είναι πράγματι απορίας άξιον. Δηλαδή άμα πουλήσει 100 θα βγάλει τι? 200 ευρώ? Σιγά τ' αυγά! Για 200 ευρώ θα συναντήσεις 200 ανθρώπους και θα χάσεις 200 10λεπτα (minimum) στον καθένα. Αξίζει τον κόπο? Οσο για το πόσα παραγγέλνει ο καθένας απο τη στιγμή που δεν τα εμπορεύεται, φίλ εμου δεν συμφωνώ μαζί σου. Ας είχες ανοικτά τα μάτια σου να προλάβεις εσύ. Αυτή είναι άλλωστε η έννοια της ευκαιρίας!

Οσο για μένα δεν πήρα κανένα φλασάκι παρότι ήθελα κι αυτό για 2 λόγους: α) δεν δίνω πιστωτική στο internet, ακόμα και χαμηλής πίστωσης και β) δεν εμπιστεύομαι καθόλου μα καθόλου.

Δημοσ.
Οσο για μένα δεν πήρα κανένα φλασάκι παρότι ήθελα κι αυτό για 2 λόγους: α) δεν δίνω πιστωτική στο internet, ακόμα και χαμηλής πίστωσης και β) δεν εμπιστεύομαι καθόλου μα καθόλου αυτούς τους άθλιους (electroworld).

βγάλε μια prepaid ρε μαν. Μας έχει λύσει τα χέρια και τα πληκτρολόγια

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι πόσο γύφτος πρέπει να είναι κανείς για να κυνηγάει κέρδος 2-4 (!!!) ευρώ στο φλασάκι. Είναι πράγματι απορίας άξιον. Δηλαδή άμα πουλήσει 100 θα βγάλει τι? 200 ευρώ? Σιγά τ' αυγά! Για 200 ευρώ θα συναντήσεις 200 ανθρώπους και θα χάσεις 200 10λεπτα (minimum) στον καθένα. Αξίζει τον κόπο? Οσο για το πόσα παραγγέλνει ο καθένας απο τη στιγμή που δεν τα εμπορεύεται, φίλ εμου δεν συμφωνώ μαζί σου. Ας είχες ανοικτά τα μάτια σου να προλάβεις εσύ. Αυτή είναι άλλωστε η έννοια της ευκαιρίας!

Οσο για μένα δεν πήρα κανένα φλασάκι παρότι ήθελα κι αυτό για 2 λόγους: α) δεν δίνω πιστωτική στο internet, ακόμα και χαμηλής πίστωσης και β) δεν εμπιστεύομαι καθόλου μα καθόλου.

Συμφωνώ στην πρώτη παράγραφο, για το α υπάρχουν άπειροι τρόποι για ασφάλεια και για το β δεν έχω άποψη, μόνο αυτή την παραγγελία έχω κάνει και έμεινα ευχαριστημένος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:36 ----------

Άρα στην Ελλάδα έχουμε 2 κατηγορίες, τους γύφτους και τους εγωιστές/ζηλιάριδες.

Για δώσε λινκς από τις αγγελίες παρακαλώ.

και btw, ξεκόλλα σε παρακαλώ εγώ δεν τα αγόρασα για να τα πουλήσω οπότε μην αναφέρεσαι σε εμένα λέγοντας πως θα κάνω κάτι άλλο από προσωπική χρήση. Αλλά και πάλι αν κάποιος είχε τα μάτια του ανοιχτά για ευκαιρίες στο ίντερνετ καλά έκανε και τα πήρε για να τα πουλήσει. Αυτός που θα τα αγοράσει και πάλι κερδισμένος θα είναι σε σχέση με τις τρέχοντες τιμές.

Εγώ βλάκας ήμουν στην τελική που ξενύχτησα για να περιμένω (λέμε τώρα) τις "νέες" προσφορές? Ας ήσουν και εσύ πάνω από το pc, αγωνιώντας μήπως και χάσεις την τοστιέρα της βδομάδας.

Απλά έτυχε να μπώ στο ινσόμνια εκείνη την ώρα, να δω το thread και να παραγγείλω 5 φλασάκια για 3 άτομα.

Τέλος.

Δημοσ.

Το να αγορασεις 20 φλασακια κ να τα δωσεις σε φιλους κ συγγενεις στην ιδια τιμη που τα πηρες δεν το θεωρω κακο....Αλλα το να τα αγορασεις με σκοπο να τα μεταπουλησεις ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ....Ειδικα το να τα πουλησεις εδω μεσα απο οπου ειδες κ το ποστ που σε βοηθησε να τα αγορασεις ειναι η υπερτατη γυφτια...Προσωπικα αν ημουν αδμιν ως κ ban θα εριχνα σε τετοια ατομα...

Δημοσ.

Επιμένω ακόμα, δώστε λινκ από τις αγγελίες που να τα πουλάνε.

Όσο για το samsung e 1080 μας δουλεύουνε τωρα?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429041&catid=100400

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10027961&cmicc=skroutz

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:29 ----------

Το να αγορασεις 20 φλασακια κ να τα δωσεις σε φιλους κ συγγενεις στην ιδια τιμη που τα πηρες δεν το θεωρω κακο....Αλλα το να τα αγορασεις με σκοπο να τα μεταπουλησεις ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ....Ειδικα το να τα πουλησεις εδω μεσα απο οπου ειδες κ το ποστ που σε βοηθησε να τα αγορασεις ειναι η υπερτατη γυφτια...Προσωπικα αν ημουν αδμιν ως κ ban θα εριχνα σε τετοια ατομα...

ναι, και θα έχεις κέρδος max 50 ευρώ σε διάρκεια ενός μήνα + όλη τη φασαρία να τα πάρεις από το μαγαζί. και αν τα πουλήσεις έτσι?

παιδιά ηρεμίστε λίγο μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που αγόρασαν τα φλασάκια για να τα πουλήσουν

άλλο πράγμα το να στηθείς από τις 5 τα χαράματα μαζί με ένα τσούρμο από "συνάδελφους" στα εγκαίνια ενός μαγαζιού για να προλάβεις τους κράχτες με σκοπό να τους πουλήσεις τότε ναι, και γώ μαζί σας.

Όσοι πήραν πήραν για την πάρτη τους και για τους φίλους τους (και γω μαζί μ'αυτούς). Και καλά έκαναν. Είναι σα να μου λές ο μαρ***πουλος έβγαλε -50% για όλα τα γουρούνια και πήγε κάποιος και αγόρασε για όλη την οικογένιά του (μάνα, πατέρα, αδέρφια, παιδιά) και ξέμεινε το μαγαζί απο γουρούνια. Άν έπαιρνε τηλ τη φαμίλια κ τους έλεγε, ελάτε έχει τσάμπα γουρούνια και πήγαιναν όλοι μαζί το αποτέλεσμα το ίδιο θα ήταν.

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι ξέρετε τι τσατσιές γίνονται εκεί έξω και με τι απαταιωνιές στήνονται ολόκληρες εταιρίες με σκοπό το μαύρο χρήμα. Το τελευταίο πράγμα που θα με πειράξει εμένα είναι αν κάποιος βγάλει κέρδος από μια προσφορά 50 ευρώ. Και που στην τελική κανένας φοιτητής θα είναι και τα 50 ευρώ ναι, τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Σταματήστε να κοιτάτε για λίγο την πάρτη σας και ανοίξτε το μυαλό σας.

Όποιος ήθελε να πάρει απλώς 1 ας πάει να πάρει σε "κανονική" τιμή, δε κοστίζουν δα και μια περιουσία τι 6 ευρώ πάνω τι 6 κάτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...