Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω παραγγειλει συνολο 9 flashακια.

Να δουμε αν θα ερθουν λοιπον!

Άντε και κουζινούλα τώρα!

Πρώτο πράγμα για τη γαλοπούλα!

Ο άλλος έχει ήδη παραγγείλει την "γέμιση" πάντως!

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πηρα τηλεφωνο κ γω σημερα κ η κοπελα μου ειπε οτι η παραγγελια προχωραει κανονικα κ σε 5-6 μερες θα τα εχω!Εχω παραγγειλει συνολο 9 flashακια.

Να δουμε αν θα ερθουν λοιπον!Οταν παραλαβω θα ποσταρω εδω!

είπαν της γριάς να χέσει και αυτή ξεκωλώθηκε...

Δημοσ.
Το είχε ο Κωτσόβολος του Ρέντη με 20€ στα εγκαίνια.

Και τώρα το έχει με 29,90. Big f*ckin' deal.

(ελληνιστί, "μεγάλη δουλειά" που λέει και μια θειά μου)

Δημοσ.

Εκτός από τη μέρα με τα usb stick , sold out δεν έκανε καμιά μέρα.Μάλλον μόνο οι μέρες με αστερίσκο να αξίζουν ( και αν )

Δημοσ.

Πάντως είναι απαράδεκτοι. Πήρα κι εγώ τηλέφωνο πριν πάω να πάρω το 16άρι Verbatim, απάντησε μια αγενέστατη καρακάτσα, και μου έλεγε οτι εφώσον έχω το e-mail της παραγγελίας τότε σίγουρα θα πάρω το προϊόν.

Πάω στο κατάστημα στο ταμείο, δείχνω την εκτύπωση, αμέσως η κοπέλα κατάλαβε οτι ήταν για τα sticκάκια - της κακοκμοίρας έπρεπε να είχε γίνει - και μου λέει οτι τα Verbatim έχουν τελειώσει κι αν θέλω να πάρω το Kingston.

Τι μπινελικώνεις την τηλεφωνήτρια τώρα ή όχι;

Έκανα format το stick σε NTFS, αλλά όταν παω να κάνω copy ένα μεγάλο αρχέιο (10Gb) κόλλάει το σύμπαν. Εκτός οτι κάνει πολύ ώρα να το αντιγράψει, όση ώρα χρειάζεται να το κάνει, τα windows σχεδόν κολλάνε και δεν μπορείς να κάνει τίποτα άλλο. Το καλό είναι τουλάχιστον ότι κάποτε τελειώνει επιτυχώς το copy.

Πρέπει να επιλέξω την επιλογή της φωτογραφίας πιο πάνω για να έρθει στα ίσα του;

Δημοσ.

Όπως καταλάβατε βαρέθηκα με δαύτους.

Πλυντήριοοοοοοοοο, πρώτο πράγμααααα!

Όποιος φτιάχνει νοικοκυριό πάντως κάτι κάνει μέρα με τη μέρα

Δημοσ.

Πάντως σήμερα (8/12) πήραν τα χρήματα απο την κάρτα για ένα (ένα.. πάρε 2-3 βρε τσιφούτη!) 16άρι usb που έχω παραγγείλει,

και η κατάσταση παραγγελίας έχει γίνει "Υπό εκτέλεση".. είδωμεν

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει συνολικά 5, 2(16-4) σε μία παραγγελία και 3(16-4-4) σε μια άλλη με χρονική διαφορά υποβολής 20 λεπτά και σήμερα μου ήρθε το πρώτο 16άρι και παίρνοντας τηλ μου είπαν ότι έχει φύγει αποστολή από αυτούς για τα υπόλοιπα σήμερα και θα τα έχω μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Σημείωση1: Αποστολέας έλεγε κοστόβολος, κάτι που κάποιος φίλος το είχε προβλέψει.

Σημείωση2: Μα καλά τους συμφέρει να τα στέλνουν ένα ένα???

Σημείωση3: Μπράβο στο κατάστημα που δεν έβγαλε προσφορές απλώς και μόνο για τη διαφήμιση και 2-3 κομμάτια usb αλλά ανταπεξείλθε στις παραγγελίες του. Από εμένα έχει ένα +(επλίζω να μη με ταλαιπωρήσουν με τα υπόλοιπα....)

Ευτυχώς διαψεύσθηκαν κάποιοι που είπαν ότι αμα δούμε φλασάκια να τους γράψουμε....

Σας έγραψα λοιπόν χD.

Δημοσ.

Απορώ τι θα τα κάνετε ορισμένοι που τα πήρατε με το τσουβάλι! Κάνατε που κάνατε ότι κάνατε αλλά μόνο που γράφετε: πήρα "15" φλασάκια, είναι πρόκληση για τους άλλους που δεν πρόλαβαν την προσφορά εξ' αιτίας σας.

Δημοσ.
Απορώ τι θα τα κάνετε ορισμένοι που τα πήρατε με το τσουβάλι! Κάνατε που κάνατε ότι κάνατε αλλά μόνο που γράφετε: πήρα "15" φλασάκια, είναι πρόκληση για τους άλλους που δεν πρόλαβαν την προσφορά εξ' αιτίας σας.

+1 ...........

Δημοσ.

Σήμερα ήρθαν και η δική μου παραγγελία, απλά δεν ήμου σπλίτι να την πάρω και θα έρθει αύριο. Δεν ξέρω αν ήρθε 1 ή και τα 2 που παρήγγειλα. Αν είναι 1 μόνο, η κοπέλα μου ας περιμένει λιγές μέρες το δικό της δεν θα πάθει τίποτε :-)

Α, μην ανησυχείς, τα περισσότερα θα εμφανιστούν στις Αγγελίες μέχρι να πεις τρία...Συμφωνώ πάντως με αυτό που λες, και στην τελική ακόμη και ο υπερκαταναλωτισμός απέχει από την αχορτασιά.

Δημοσ.
+1 ...........

+2..

Μην ανησυχεις, πολλα απο αυτα θα τα δουμε σε μερικες μερες στο subforum των πωλήσεων..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:13 ----------

Σήμερα ήρθαν και η δική μου παραγγελία, απλά δεν ήμου σπλίτι να την πάρω και θα έρθει αύριο. Δεν ξέρω αν ήρθε 1 ή και τα 2 που παρήγγειλα. Αν είναι 1 μόνο, η κοπέλα μου ας περιμένει λιγές μέρες το δικό της δεν θα πάθει τίποτε :-)

Α, μην ανησυχείς, τα περισσότερα θα εμφανιστούν στις Αγγελίες μέχρι να πεις τρία...Συμφωνώ πάντως με αυτό που λες, και στην τελική ακόμη και ο υπερκαταναλωτισμός απέχει από την αχορτασιά.

το ίδιο πράγμα ειπαμε! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...