Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν τα στειλουν θα τους πατησουμε μια αρνητικη αξιολογηση στο σκρουτζ να στρωσουν χαρακτηρα

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως που παράγγειλα με πιστωτική πήρα πριν λίγο τηλέφωνο να ενημερωθώ τι γίνετε και μου είπαν ότι 8/12 είναι προγραμματισμένο να φύγει απ αυτούς με κούριερ.

Οπότε νομίζω πως αν έιχες προλάβει απόθεμα δεν υπάρχει πρόβλημα να μην σου τα στείλουν

Δημοσ.

Τα στικάκια ο Κότσος τα βγάζει διαθέσιμα, και ως γνωστόν και τα δύο αυτά καταστήματα έχουν την ίδια αποθήκη. Οπότε είμαι αισιόδοξος. Έτσι κι αλλιώς αν υπήρχε πρόβλημαμε το απόθεμα φαντάζομαι ότι ως τώρα θα είχαν ενημερώσει, όπως κάνουν και άλλα λαμόγια της αγοράς, που την άλλη μέρα σε παίρνουν και σου λένε "λάθος".

Δημοσ.
Εγώ πάντως που παράγγειλα με πιστωτική πήρα πριν λίγο τηλέφωνο να ενημερωθώ τι γίνετε και μου είπαν ότι 8/12 είναι προγραμματισμένο να φύγει απ αυτούς με κούριερ.

Οπότε νομίζω πως αν έιχες προλάβει απόθεμα δεν υπάρχει πρόβλημα να μην σου τα στείλουν

φιλαράκι τι ώρα παρήγγειλες? γιατί και εγώ παρήγγειλα με πιστωτική κάρτα κατά τις 8.30 το πρωί που το πήρα είδηση..... όχι τίποτα άλλο αλλά περιμένω 2 16αρια verbatim και ακούω ότι ήταν από τα καλύτερα που έδιναν... θα τους ενοχλήσω και εγώ αυριο το πρωί μου φαίνεται...

στην πρεσα μας έβαλαν φίλε epsilon καθε μερα τα μεσάνυχτα οι τύποι μου φαίνεται....

Δημοσ.
Ορίστε, δείτε διαφορές !!

Lexar Firefly 16gb

ilvdqe.jpg

Verbatim Hi-Speed Store N' Go 16gb

2zsth5v.jpg

Γεγονός που με κάνει να μετανιώνω λίγο που πήρα και τα Lexar :P

Ξενέρωσα τώρα που είδα τις ταχύτητες. Δεν είχα καθόλου σε εκτίμηση την verbatim στα φλασάκια και γι' αυτό πήρα το lexar μιας και νόμιζα ότι θα είναι καλύτερο.

Να και το τεστ ταχύτητας από εμένα:

lexar.th.jpg

*Το write δεν το μετράει αυτό το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα;

Δημοσ.

Κατέβασε το CrystalDisk Mark και τρέξτο, αλλά πάνω-κάτω τα ίδια με μένα σου βγαλε πάντως. 15 σε σένα, 14,5 σε μένα.

Το καλό είναι ότι ΞΕΡΟΥΜΕ τώρα, οπότε που θα πάει ,δε θα ξαναβγάλει κάποιος φλασάκια μέσα στο μήνα; Γιατί κι εγώ ενώ είχα παραγγείλει 4 Verbatim, βιάστηκα και πήρα 1 μόνο και 2 lexar + 1 Kingston. Κράτησα 1 Verbatim και 1 Lexar και το Kingston το δωσα σε 1 φίλο και το άλλο Lexar δώρο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:05 ----------

Ειχε 2 διαφορετικα kingston, φανταζομαι την ιδια ταχυτητα εχουν ε?

(το λεει στη σελιδα αλλα καλου κακου ρωταω)

Το GTI 2 τσέκαρα. Το αριστερό δηλ που δείχνει η σελίδα.

Δημοσ.

Το GTI 2 τσέκαρα. Το αριστερό δηλ που δείχνει η σελίδα.

Τσεκαρα και το δικο μου, (το δεξια της σελιδας) και μου εβγαλε τα εξης αποτελεσματα:

post-28575-129063040933_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια, μη τα κάνετε τσεκ σε FAT 32.

Κάντε τα σε NTFS ή exFat. Εγώ πιο πάνω το έχω σε exFat

Έτσι κι αλλιώς πρέπει να τα κάνετε format για να βάλετε ταινίες-παιχνίδια άνω των 2gb αν θυμάμαι καλά.

@ Kdinos - Μόνο 6 write.. το GTI 2 δε το είδα με το Crystal Mark αλλά στη μεταφορά αρχείου 510 mb έκανε τον ίδιο περίπου χρόνο με το Lexar, κι απ όσο βλέπω το Write τους είναι ίδιο, στο Read είναι καλύτερο το Kingston.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει καμια διαφορα στην ταχυτητα αν θα ειναι NTFS η FAT32:

To sandisk cruzer patern σε NTFS και σε FAT32

post-45415-129063040937_thumb.jpg

post-45415-129063040949_thumb.jpg

Το μονο που βοηθαει λιγο ειναι αυτο (αλλα θα εχετε προβλημα hot plug)

101708c.jpg

(Να το τεστ optimized for quick removal - λιιιγο πιο αργο στην εγγραφη αλλα δεν χρειαζεται να κανουμε ασφαλη καταργηση)

post-45415-129063040952_thumb.jpg

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο κ γω σημερα κ η κοπελα μου ειπε οτι η παραγγελια προχωραει κανονικα κ σε 5-6 μερες θα τα εχω!Εχω παραγγειλει συνολο 9 flashακια.

Να δουμε αν θα ερθουν λοιπον!Οταν παραλαβω θα ποσταρω εδω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...