EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ορίστε, δείτε διαφορές !! Lexar Firefly 16gb Verbatim Hi-Speed Store N' Go 16gb Γεγονός που με κάνει να μετανιώνω λίγο που πήρα και τα Lexar
p_under Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορω να ξερω γιατι υπαρχει ακομα η δυνατοτητα για format σε fat 32. Ισως για θεμα συμβατοτητας? Μηπως επειδη καποιες συσκευες / λογισμικο υποστηριζει μονο FAT32? Πραγματικα δεν ξερω το fat32 ειναι χρησιμο κ για dos προγραμματα , memtest86+ ,φλασαρισματα κ τετοια .
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ορίστε, δείτε διαφορές !! Γεγονός που με κάνει να μετανιώνω λίγο που πήρα και τα Lexar Καλο το verba τελικα! Τα lexar να τα πας πισω αλλα να ειδοποιησεις το φορουμ καταστημα/ωρα να πλακωσουν καμια 50αρια συμφορουμητες. (πλακα κανω) Ενταξει μην τρελαινεσαι, τη δουλεια σου θα την κανεις, δεν τα πηρες και ακριβα. Και επιπλεον ειναι και μικρο, το verba ειναι σαν παντοφλα
EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Καλο το verba τελικα!Τα lexar να τα πας πισω αλλα να ειδοποιησεις το φορουμ καταστημα/ωρα να πλακωσουν καμια 50αρια συμφορουμητες. (πλακα κανω) Ενταξει μην τρελαινεσαι, τη δουλεια σου θα την κανεις, δεν τα πηρες και ακριβα. Και επιπλεον ειναι και μικρο, το verba ειναι σαν παντοφλα Ναι ρε, έτσι κι αλλιώς δε θα τα χρησιμοποιώ εγώ, ένα το χα πάρει για δώρο και 1 για την αδερφή μου (Και τα 2 άτομα δεν έχουν θέμα με τον χρόνο ) Το γμτ είναι ότι είχα παραγγείλει 4 Verbatim όμως και είχαν μόνο 1 ( ΑΛΗΤΕΙΑ! ) Α! Υπόψιν, και το Kingston στα ίδια με το Lexar είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τοτε ποιος ο λογος να κανει κανεις φορματ σε Fat32 ;; Η λειτουργια αυτη θα επρεπε να εκλειψει, σωστα ;; και πως θα κάνουμε bios update με usb sticks όταν το bios δεν αναγνωρίζει NTFS?
xouzel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ζητω ταπεινα συγνωμη για την τρελλη ασχετοσυνη μου, αλλα τι διαφορα εχει το format σε Fat 32 απο το Ntfs ;;; Δες εδω........ και πως θα κάνουμε bios update με usb sticks όταν το bios δεν αναγνωρίζει NTFS? Και μη βαρααααααααααςς !!!!
billstamaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 εγω ειχα παρει 2 kingston κ το verbatim το 16αρι αλλα τελικα πηρα μονο τα kingston απο οτι μου ειπαν το αλλο ειχε τελειωσει ενω τα ειχα παραγγειλει ολα μαζι κ ελεγε διαθεσιμο !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Και μη βαρααααααααααςς !!!! δεν βαράω για αυτό βάζω emoticon
isaias1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα εμεις που εχουμε παραγγειλει κ πληρωσει με πιστωτικη θα παρουμε τιποτα??
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ακομα δεν ξερω πως συγκρατηθηκα και δεν πηρα...!!! Δεν το χρειαζομουν για την ωρα και ειχα αγορασει προσφατα ενα 8αρι
Sebastienomnia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα εμεις που εχουμε παραγγειλει κ πληρωσει με πιστωτικη θα παρουμε τιποτα?? Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι..
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα εμεις που εχουμε παραγγειλει κ πληρωσει με πιστωτικη θα παρουμε τιποτα?? Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι.. Τα εχoυμε πει απο την αρχη αυτα. ποστ #4, 1η σελιδα Πολυ καλο, αλλα:Πρεπει να εχεις κοντα σου καταστημα. Αν οχι, δεν παιζει γιατι παραλαβη στο χωρο σου κανει μονο με πιστωτικη, πληρωνεις και μετα περιμενεις να σου ξαναβαλουν τα λεφτα πισω λογω πιθανης μη διαθεσιμοτητας (μια βδομαδα παραδοση) Δεν εχει αντικαταβολη, τα καταστηματα ειναι στου διαβ. τη μανα (να κανεις χιλιομετρα και να πας και να μην στα εχουν οπως την πατησαν αλλοι με Κωτσοβ)...
Sebastienomnia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τι σημαίνει αυτό δηλαδή? Είσαι σίγουρος δηλαδή ότι όντως δε θα τα στείλουν?
koprodogis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη περασα σημερα απο το electroworld θεσσαλονικης να αναφερω πως ειχε μερικα κομματια. Σε κανονκες τιμες βεβαια αλλα ειχε
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τι σημαίνει αυτό δηλαδή? Είσαι σίγουρος δηλαδή ότι όντως δε θα τα στείλουν? Υποθετω. 99.9%. Για τιποτα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.