epsilon753 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όλα τα USB φλασάκια 1GB=1 ευρώ Με άλλα λόγια όλα τα 8αρια στα 8 ευρώ όλα τα 16αρια στα 16 ευρώ
nikosdet Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σε ποιο κατάστημα;; Ή γενικά σε όλα τα Electroworld; edit: Το βρήκα. Web ευκαιρία!
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ καλο, αλλα: Πρεπει να εχεις κοντα σου καταστημα. Αν οχι, δεν παιζει γιατι παραλαβη στο χωρο σου κανει μονο με πιστωτικη, πληρωνεις και μετα περιμενεις να σου ξαναβαλουν τα λεφτα πισω λογω πιθανης μη διαθεσιμοτητας (μια βδομαδα παραδοση) Αδικα γεμισα το καλαθι: δεν εχει αντικαταβολη, τα καταστηματα ειναι στου διαβ. τη μανα (να κανεις χιλιομετρα και να πας και να μην στα εχουν οπως την πατησαν αλλοι με Κωτσοβ), καληνυχτα electroworld...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Χμμ για να περασω μια βολτα... διπλα ειμαι εγω! Ευχαριστουμε για την ενημερωση!
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Χτυπα τωρα παραγγελια - μονο για online παιζει η τιμη
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί βλέπω μόνο wishlist και όχι καλάθι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Οχι κομπλε καλαθι υπαρχει. Θα κανω παραγγελια μολις διαβασω μερικα review. Αλλωστε ολη τη μερα εχουμε...
berny Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 οποτε κανουμε παραγγελια μεσο νετ και παμε απο το μαγαζι παραλαμβανουμε και πληρωνουμε?
terry308 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια προσφορα... Αν κι εχω ενα 16αρι λεω να χτυπησω το verbatim http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=93071 αφου τα apacer δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα...
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Οχι κομπλε καλαθι υπαρχει.Θα κανω παραγγελια μολις διαβασω μερικα review. Αλλωστε ολη τη μερα εχουμε... ΟΚ το βρήκα, ευχαριστώ. Αν αύριο όμως τα μισά και παραπάνω σου τα βγάζει "μη διαθέσιμα" τι θα κάνεις?
citiz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 όποιος προλάβει πρόλαβε... Ευχαριστούμε για το info!
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι στην παραγγελια βγαζει να επιλεξεις καταστημα παραλαβης μονο Κηφησιας και Συγγρου;;;; Δοκιμασα και firefox & chrome!
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 όποιος προλάβει πρόλαβε... Συμφωνώ. Δεν νομίζω να στείλουν σε όλον τον ντουνιά, μόλις μείνουν από απόθεμα τέλος Έβρος. παρήγγειλα 2 και το το μόνο περίεργο ήταν ότι δεν με άφηνε να τα παραγγείλω μαζί, έπρεπε να κάνω δύο χωριστές παραγγελίες (????). Καλό κολπάκι αν το έκαναν επίτηδες. Αυτές οι προσφορές πάντως θέλουν κάκαλα, όχι για το ποσό αλλά για τον όγκο των διαθέσιμων κομματιών, και τώρα θα δούεμ αν το electro τα διαθέτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.