kyriakh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 to eshop δεν είναι οκ. Κι εμένα μου είχανε πει για αντικατάσταση και εγγύηση 2 χρόνια, και όταν ο σκληρός τάφτησε, πηγα και μου κάνανε τους.....γερμανους,τις πάπιες και τους κινέζους, και μου είπανε απαξιωτικα (πως τα λέω)..εμεις δεν εχουμε καμία σχέση, να το πάτε στην αντιπροσωπία.
dkmaster Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μετά από πολύ αγώνα θα πιστωθούν τελικά τα 800 ευρώ στο κατάστημα απ' όπου αγόρασα το laptop. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω αυτό FUJITSU AMILO PI3560-F3. Τι λέτε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 γιατί δεν παίρνεις κάνα Toshiba να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από το service?
eclipse13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 ο συμφορουμιτης eclipse 13 σε pm μου ειπε οτι το παρελαβε και μετα απο 15 λεπτα λειτουργιας καηκε (δεν αναβει και μυριζει καμμενο πλαστικο). δηλαδη λαπτοπ για προληπτικο σερβις επιστρεφει καμμενο... σκεφτομαι πολυ σοβαρα ακομα και την αντικατασταση. μεταξυ σοβαρου και αστειου σκεφτομαι να ζητησω toshiba για αντικατασταση... Φιλε μου τελικα ξεμπερδεψα την περασμενη Τριτη!!!Το πηγα στο e-shop και μετα απο 5 μερες μου εστηλαν μνμα οτι μου πιστωνουν το ποσο και μπορω να το συμψηφισω με νεα παραγγελια.Εβαλα κατι παραπανω κ τσιμπισα ενα sony vaio με τρελα!!!
GoldenEye Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 καλο νεο ευτυχως εσενα σε σεβαστηκαν. σε ποιο καταστημα πηγες; και τι εγινε ακριβως;
eclipse13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 καλο νεο ευτυχως εσενα σε σεβαστηκαν. σε ποιο καταστημα πηγες; και τι εγινε ακριβως; Στο κατάστημα της Νίκαιας. Τους είπα ότι όταν το ανοίγω δείχνει κάτι τρελά η οθόνη και μυρίζει καμένο, το τσέκαρε ο υπάλληλος για τυχόν φθορές είδε ότι ήταν αγρατζουνιστο μου πέταξε κ ερώτηση για το αυτοκόλλητο του υποτιθέμενου service της CPI και το παρέλαβε. Πήγε στο κεντρικό τους service για έλεγχο κ αφού είδαν ότι δεν δουλεύει και ότι δεν έχει προκληθεί η βλάβη από δικια μου υπαιτιότητα έστειλαν πιστωτικό στο όνομα μου:-)
GoldenEye Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 τελικα στο υποκαταστημα που λες οντως επραξαν τα δεοντα. πολυ καλο αυτο και το σημαντικοτερο χωρις τραβηγματα και φασαριες.
martin959 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα 30/12 ήμουν σε κατάστημα επισκευής pc. Ανοιξα συζήτηση για φορητούς και για acer(και γω τέτοιον έχω). Μου ανέφερε λοιπόν ο τεχνικός ότι ήταν στην μεγάλη εκθεση τεχνολογίας στην Φρανκφούρτη, τελευταία. Εκτός από τα πράγματα και θάματα που είδε, μου είπε και με πόση διαφορετική νοοτροπία αντιμετωπίζει εκεί η acer τους πελάτες της. Πέρνεις έναν acer, και όσο καλύπτεσαι με την εγγύηση, τον χαλάς. Οχι κάτι παθαίνει αλλά τον χαλάς. Στον αλλάζουν. Ακούγεται ασύληπτο; στον αλλάζουν. Αυτό βέβαια στην Γερμανία, γιατί εδω μας θεωρούν τριτοκοσμικούς και μας αντιμετωπίζουν ανάλογα(κάκιστα).
GoldenEye Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ετσι ειναι και στην γερμανια και στην αγγλια και στην αμερικη και στην κινα. σε μεγαλες αγορες ριχνουν ολη τους την προσοχη και γι αυτο παρολο που εχουν σχεδιαστικα προβληματα και θεματα αξιοπιστιας λογω του καλου after sales στις περιοχες αυτες εχει ανεβασει πολυ της πωλησεις και την εικονα στην αγορα με αποτελεσμα να ειναι πλεον δευτερη πισω απο την HP στον κοσμο και τεταρτη απο το τελος σε αξιοπιστια.
lagoudakis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα 30/12 ήμουν σε κατάστημα επισκευής pc. Ανοιξα συζήτηση για φορητούς και για acer(και γω τέτοιον έχω). Μου ανέφερε λοιπόν ο τεχνικός ότι ήταν στην μεγάλη εκθεση τεχνολογίας στην Φρανκφούρτη, τελευταία. Εκτός από τα πράγματα και θάματα που είδε, μου είπε και με πόση διαφορετική νοοτροπία αντιμετωπίζει εκεί η acer τους πελάτες της. Πέρνεις έναν acer, και όσο καλύπτεσαι με την εγγύηση, τον χαλάς. Οχι κάτι παθαίνει αλλά τον χαλάς. Στον αλλάζουν. Ακούγεται ασύληπτο; στον αλλάζουν. Αυτό βέβαια στην Γερμανία, γιατί εδω μας θεωρούν τριτοκοσμικούς και μας αντιμετωπίζουν ανάλογα(κάκιστα).ακριβως,μια εταιρεια την χαλαει η αντιπροσωπεια με την πολιτικη της,βλεπε αλμαν στην ελλαδα,αλλα εγω ρωταω το αλλο,γιατι η μαμα acer πχ δεν εφαρμοζει την ιδια πολιτικη για ολες της χωρες;και ειναι αυτο που λες γιατι μας θεωρουν κομπιναδορους και λαμογιαρηδες τους ελληνες(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)για αυτο καλο ειναι να αλλαξουμε συνηθεια και τροπο σκεψης ολοι μας,και καταστηματα και πελατες και το κρατος βασικα(μπλε και πρασινοι)
GoldenEye Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 οχι τοσο γι αυτο οσο για το οτι δεν ειμαστε καμμια σοβαρη αγορα απο αποψη κερδων και πωλησεων. ετσι και αλλιως θα πουλησουν γιατι ειναι φθηνα και μερικα ειναι πολυ καλα. επισης δεν ειναι μονο η αλμαν και η καθε αλμαν φταινε και οι τρελες καθυστερησεις στην παραδοση ανταλλακτικων.
papadkostas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ποπο..σπαταλισα μια ωρα και..μπραβο για την υπομονη σας.. οντως το ε-σοπ ειναι απαραδεκτο..εχω παρει τοσα πραματα..και δεν ειμαι ευχαριστημενος..πχ ψυκρα για το π σι μου..κινητο..(χωρις σφραγισμενη συσκευασια) και πριν 1 βδομαδα πηρα φοιτητικο λαπτοπ Acer aspire 5810T ευτηχως λειτουργει αψογα χωρις υπερθερμανσεις ..ουδεν προβλημα.. μονο που σημερα 1-1-2010 ο βλακας εκανα απντειτ το μπαιος και καπουτ! εχω μονο μια μαυρη οθονη! Λετε να το στειλω για την δηθεν αντικατασταση που υποσχετε το ε-σοπ..η λετε πως θα μπλεξω? Περιμενω γνωμες! α και καλη χρονια σε ολου!
GoldenEye Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ποπο..σπαταλισα μια ωρα και..μπραβο για την υπομονη σας..οντως το ε-σοπ ειναι απαραδεκτο..εχω παρει τοσα πραματα..και δεν ειμαι ευχαριστημενος..πχ ψυκρα για το π σι μου..κινητο..(χωρις σφραγισμενη συσκευασια) και πριν 1 βδομαδα πηρα φοιτητικο λαπτοπ Acer aspire 5810T ευτηχως λειτουργει αψογα χωρις υπερθερμανσεις ..ουδεν προβλημα.. μονο που σημερα 1-1-2010 ο βλακας εκανα απντειτ το μπαιος και καπουτ! εχω μονο μια μαυρη οθονη! Λετε να το στειλω για την δηθεν αντικατασταση που υποσχετε το ε-σοπ..η λετε πως θα μπλεξω? Περιμενω γνωμες! α και καλη χρονια σε ολου! να το στειλεις γιατι εμαθα οτι μετα απο αλλεπαλληλα ρομπιλικια εβαλαν( μυαλο και με λιγη εστω καθυστεριση (περιπου βδομαδα - και παλι αντιθετα με την "αμεση αντικατασταση" που διαφημιζουν) σου δινουν πιστωτικο η αλλο λαπτοπ.
papadkostas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ο φιλε..το καλτερο δωρο μου εκανες τωρα.. αμε λεω να παρω το 5810 me tin ati +20 παραπανω που πριν δεν το ειχαν...αν οντως φιλε γινει..ελα σαλονικα κερναω καφε .. και ειχα στεναχωρεθει τοσο τετοια μερα.. εμεινα μονος στο σπιτι ψαχνωντας τη λυση..τεσπα..μακαρι να εχω αισιο τελος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.