GoldenEye Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ..και παραγγειλα σχεδον ιδιο λαπτοπ..acer 5810TGεμενα πρωσοπικα μου αρεσε το λαπτοπ,και τα χαρακτηριστικα που προσφερει με τα χρηματα του! ποτε το ζητησες γιατι χτες και σημερα δεν υπαρχει στο site προς πωληση. δες και το 4810TG που εχει τα παντα και ειναι ελαφρυ (αλλα acer...)
papadkostas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Την ιδια μερα που μου εκοψαν πιστωτικο ηταν διαθεσιμο.. μου ειπαν την παρασκευη θα το εχω..ηρθε η παρασκευη..εγω αρχισα τα τηλεφωνα..τελικα πηρα στα κεντρικα γιατι τα τοπικα δεν ειχαν πληροφορια για το τι γινεται. Μου ειπαν πως το λαπτοπ που επελεξα ηταν το τελευταιο.και δεν σταλθηκε διοτι ηταν ταλαιπωρημενη η συσκευασια. Ετσι εχω μεινει με ενα πιστωτικο αξιας 484.5 ευρω τα οποια μου ειναι αχρηστα γιατι θελω το συγκεκριμενο λαπτοπ και οχι καποιο αλλο..τα υπολοιπα που εχει στο σιτε..εινε εκτως του προιπολογισμου μου η δεν με ικανοποιουν..και περιμενω "να γινει θαυμα" και να γινει ξανα διαθεσημο το λαπτοπ που ζηταω!! ΜΑΚΑΡΙΙΙ πφφφφ
GoldenEye Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Την ιδια μερα που μου εκοψαν πιστωτικο ηταν διαθεσιμο..μου ειπαν την παρασκευη θα το εχω..ηρθε η παρασκευη..εγω αρχισα τα τηλεφωνα..τελικα πηρα στα κεντρικα γιατι τα τοπικα δεν ειχαν πληροφορια για το τι γινεται. Μου ειπαν πως το λαπτοπ που επελεξα ηταν το τελευταιο.και δεν σταλθηκε διοτι ηταν ταλαιπωρημενη η συσκευασια. Ετσι εχω μεινει με ενα πιστωτικο αξιας 484.5 ευρω τα οποια μου ειναι αχρηστα γιατι θελω το συγκεκριμενο λαπτοπ και οχι καποιο αλλο..τα υπολοιπα που εχει στο σιτε..εινε εκτως του προιπολογισμου μου η δεν με ικανοποιουν..και περιμενω "να γινει θαυμα" και να γινει ξανα διαθεσημο το λαπτοπ που ζηταω!! ΜΑΚΑΡΙΙΙ πφφφφ φιλε το φοβομουν αυτο γιατι δεν περιμενα κατι καλυτερο απο το μαγαζακι που τοσα σπασμενα νευρα εχει προσφερει στο ελληνικο κοινωνικο συνολο... ελπιζω να βρεις κατι συντομα γιατι μ αυτα και μ αυτα εχεις μεινει τοσο καιρο χωρις λαπτοπ και ολα αυτα με εγγυησεις αμεσης αντικαταστασης (αμα δεν το χουν τι αντικατασταση θα γινει) DOA και λοιπες ψευδεις υποσχεσεις...φαντασου να μην τα ελεγαν κιολας πως θα φερονταν.
spartacus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 κλασικοι ερασιτεχνες - κουτοπόνηροι - μπακάληδες, καμία σοβαρη αγορα απο αυτούς, αναλώσιμα και γενικα φτηνοπράματα, τίποτα άλλο.
Aias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ζητα επιστροφη χρηματων αφου δεν μπορουν να σε εξυπηρετησουν
GoldenEye Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ζητα επιστροφη χρηματων αφου δεν μπορουν να σε εξυπηρετησουν εχεις απολυτο δικιο τα χρηματα απ ευθειας και χωρις πολλα πολλα. αλλα ρωταω τωρα ποια χρηματα; ποιος θα τον αποζημιωσει που εμεινε χωρις λαπτοπ τοσο καιρο για τον χαμενο χρονο να το στησει να περασει προγραμματα και αρχεια. τα πηγαινε ελα τα τηλεφωνηματα και τα νευρα; η φαντασου να ειναι δωρο και να γινεις ρομπα. γι αυτο προσοχη στην αγορα λαπτοπ δεν ειναι απλη υποθεση και αν κατι παει στραβα μπορει να τραβηξει πολυ ασχημα.
papadkostas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 αν το ζητησω θα το κανουν ομως? καλυτερα να παω σε κανενα πλαισιο να ησυχασω!!
GoldenEye Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 αν το ζητησω θα το κανουν ομως?καλυτερα να παω σε κανενα πλαισιο να ησυχασω!! καν το αμεσα να τελειωνεις και απαιτησε η διαφορετικα κανε νεα καταγγελια.
papadkostas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 μα δεν εκανα καμια καταγγελεια! ---------- Προσθήκη στις 22:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ---------- λοιπον..αυριο θα ζητηζω τα λεφτα ...σε μετρητα! θα εχετε νεα μου..κατα τις 1 !! καληνυχτα!
papadkostas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 δεν πηρα ακομη τηλεφωνο..το λεω για να μην νομιζεται οτι σας ξεχασα
GoldenEye Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 να πας απο το καταστημα αν δεν ειναι προβλημα και αν δεν βγαλεις ακρη παρε τηλεφωνο στα κεντρικα.
GoldenEye Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 και κατι ακομα με την συγκεκριμενη εταιρια τα ανταλλακτικα ειναι πολυ φθηνα μητρικη εκτος εγγυησης μολις στα 1300 ευρω... http://www.zandparts.com/acer/index.php?cPath=561_562_93820_94671 μακαρι να ειναι λαθος
kostasfalcon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Θελω να ρωτησω και εγω κατι. Αγορασα ενα Mouse απο το e-shop, το οποιο δεν δουλευει. Τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι πρεπει να παει στο service και αν οντως εχει προβλημα θα μου το αντικαταστησουν. Βεβαια το ποσο ειναι ουτε 10 ευρω και δεν πηγα καν, αγορασα απο αλλου ενα καινουργιο, αλλα ηθελα να μου πειτε, δεν επερεπε να μου κανουν μια επιτοπου αντικατασταση? Εδω στο multirama που μου χαλασε ενα εξωτερικο dvd-rw και χωρις καν να το δουνε μου δωσανε αλλο αμεσως.
lagoudakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 κανονικα επρεπε αν δεν εχουν περασει πολλες μερες,νομιζω οτι αν πηγαινες θα εβρισκες ακρη,βεβαια για 10 ευρω και εγω δεν θα εχανα τον χρονο μου αν δεν ηταν διπλα μου το μαγαζι
GoldenEye Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 κανονικα επρεπε αν δεν εχουν περασει πολλες μερες,νομιζω οτι αν πηγαινες θα εβρισκες ακρη,βεβαια για 10 ευρω και εγω δεν θα εχανα τον χρονο μου αν δεν ηταν διπλα μου το μαγαζι σε αυτο βασιζονται και συνεχιζουν την πολιτικη που ακολουθουν καιρο τωρα. κοροιδια, μη τηρηση υποσχεσεων και εγγυησεων αλλα μολις αρχισεις να μιλας για νομους και προστασια καταναλωτων τοτε αλλαζουν τα πραγματα. το θεμα δεν ειναι τα 5 ή 10 ευρω γιατι το eshop εχει παρει 10000 ποντικια με προβλημα στην ξεφτιλα απο την εκαστοτε εταιρια εχει κονομησει τα αντερα της γιατι εγω και συ δεν καναμε τον κοπο να φερθουμε σαν ευσυνειδητοι καταναλωτες οχι μονο για τον εαυτο μας αλλα και για ολους που θα κοροιδεψουν αφου δεν βρισκονται ατομα να τους βαλουν στην θεση τους. και οι συγκεκριμενοι το παιζουν πρωτοδευτεροι και με 3.2 εκατομμυρια ευρω κερδοφορια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.