Chris_85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φυσικα και ειναι δικαιωμα σου και φυσικα δεν θα το κανουν χωρις να τους τριξεις τα δοντια.
papadkostas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 φιλε..εδω μια πιστωση δεν δινουν...αρε τα λεφτακια μου που τα εδωσα...
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ξαναλεω πως βαση νομου δικαιουσαι επισκευη/αντικατασταση/πιστωτικο/τα χρηματα σου
papadkostas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 αυτος τοτε τι σοι παραμιθια μου λει στο τηλεφωνο..μη με κανει να κατευω αθηνα και του τυναξω τα μυαλα στον αερα...γρρρρρρρρ πειτε τι να κανω μαγκες..ειμαι απελπισμενος ..δεν αντεχω αλλο αυτη την χωρα.. που υπαρχει φιλε αυτος ο νομος?? μηπως δεν υσχυει στο ελαδισταν?
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=321106 ριξε μια ματια εδω να δεις τι εγινε στη δικη μου περιπτωση, εχω και τους νομους. Μην τα ξαναγραφω.
papadkostas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ωραιος..λοιπον...αυριο οταν με παρει τηλεφωνο θα του πω ..θες να σου διαβασω τη λει ο νομος Ν. 3043/2002 (άρθρο 1)?? αν παλι μου αρνηθει τι να κανω ρε φιλοι μου..εχω αγανακτησει..
papadkostas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 εγω αμφιβαλω ομως..πως ουτε με καταγγελεια θα γινει τιποτα..
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τοτε τι καθεσαι και γραφεις στο φορουμ? Αφου δεν πιστευεις οτι μπορει να γινει κατι, απλα δεξου οτι λυση σου προτεινουν.
jojos1982 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 μακρια απο την acer .... golden respect
m3ltd0wn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 @papadkostas: να σου πω, επειδή είναι της δράσης destinpsifiaka, μπορεί να μην ισχύει το DOA του e-shop ΑΛΛΑ: (από το site της δράσης) Μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή, εφόσον καλύπτει τις παρακάτω απαραίτητες προδιαγραφές: * φορητός υπολογιστής (laptop ή notebook) με δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης WiFi * πιστοποίηση CE * εξελληνισμένο λογισμικό αυτοματισμού γραφείου με γραφικό περιβάλλον, περιλαμβανομένης εφαρμογής επεξεργασίας κειμένου, με κείμενα βοήθειας χρήσης στα Ελληνικά, ορθογραφικό έλεγχο και έλεγχο συλλαβισμού για την ελληνική γλώσσα * 12μηνη τηλεφωνική υποστήριξη * 24μηνη εγγύηση !--* υποχρεωτική αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης κατά τον πρώτο μήνα κτήσης ---! http://www.destinpsifiaka.gr/SSpecs με βάση αυτό βέβαια μπορεί να μην μπορείς να πάρεις πιστωτικό (για αγορά κάποιου άλλου προϊόντος) ή τα χρήματα σου πίσω αλλά τουλάχιστον υποχρεούνται να σου αλλάξουν το laptop με νέο.
moldovan20 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εμένα η κοπέλα μου 4 μηνών laptop acer από το e-shop , έχει πρόβλημα και ανά χρονικά διαστήματα ασπρίζει η οθόνη και μόνο άμα το κλείσεις από το κουμπί νιώθει . 3 φορές το έστειλε στο e-shop ( 2ετης αντικατάσταση ) ,1 μήνα σύνολο το είχαν και έλεγαν ότι δε βρίσκουν κανένα πρόβλημα . Αγανακτησμένη από το να μένει χωρίς laptop το έχει χαλασμένο και κάθε 2-3 ώρες ,ότι και να κάνει πρέπει να το κλείνει και να το ξανά ανοίγει . Τη να πεις με τους μαλάκαρους του e-shop . Απορώ πως υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν την acer στα forum , όταν τα ίδια τα forum είναι γεμάτα με προβλήματα τους. Όσο για τον νόμο 3043 το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ , ΔΕΝ ισχύει στο ελλαδισταν ,δε το λέω εγώ ο συνήγορος του καταναλωτή μου το είπε μετά από τηλεφωνική συνομιλία για το παραπάνω περιστατικό .
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Όσο για τον νόμο 3043 το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ , ΔΕΝ ισχύει στο ελλαδισταν ,δε το λέω εγώ ο συνήγορος του καταναλωτή μου το είπε μετά από τηλεφωνική συνομιλία για το παραπάνω περιστατικό . Συγγνωμη αλλα δεν ξερουν τι τους γινεται (και εσυ κακως τους ακουσες, ΠΩΣ γινεται νομος, ξαναλεω νομος που ειναι συγκεκριμενος ''3043'' να μην ισχυει..κακως τους ακουσες, αλλα μπορεις να το επιστρεψεις και τωρα). Εγω δε μπορεις να φανταστεις τι ακουσα απο τα ''σαινια'' των υπηρεσιων, ειδικα απ το 1520. Απλα επεμενε να γινει η καταγγελια και ολα θα βρουν το δρομο τους. Οσο για την ασερ, και εγω την υποστηριζω. Εχω λαπτοπ απο αυτους που δουλευει αψογα, παιζει συγχρονα παιχνιδια και γενικα αν ξανααγοραζα παλι απο την ασερ θα επαιρνα λαπτοπ. Το προβλημα ειναι το ε-σοπ εδω, οχι η ασερ σαν εταιρια.
moldovan20 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Συγγνωμη αλλα δεν ξερουν τι τους γινεται (και εσυ κακως τους ακουσες, ΠΩΣ γινεται νομος, ξαναλεω νομος που ειναι συγκεκριμενος ''3043'' να μην ισχυει..κακως τους ακουσες, αλλα μπορεις να το επιστρεψεις και τωρα). Εγω δε μπορεις να φανταστεις τι ακουσα απο τα ''σαινια'' των υπηρεσιων, ειδικα απ το 1520. Απλα επεμενε να γινει η καταγγελια και ολα θα βρουν το δρομο τους. Οσο για την ασερ, και εγω την υποστηριζω. Εχω λαπτοπ απο αυτους που δουλευει αψογα, παιζει συγχρονα παιχνιδια και γενικα αν ξανααγοραζα παλι απο την ασερ θα επαιρνα λαπτοπ. Το προβλημα ειναι το ε-σοπ εδω, οχι η ασερ σαν εταιρια. Όπου και να πήρα τηλέφωνο μου είπανε ότι είναι ΟΔΗΓΙΑ της Ε.Ε και όχι νόμος , ξέρω ότι έχει εκδοθεί και στην εφημερίδα της βουλής και από τη στιγμή που κάτι εκδοθεί εκεί υποτίθεται μπαίνει και σε ισχύ , τι ψάχνεις να βρεις τώρα . Όσο για το laptop φυσικά και δε θα το αφήσω έτσι ,απλώς δεν ήθελα να σπάω τα νεύρα μου μέσα στις γιορτές . Αλλά στην τελική δε φταίει ούτε το e-shop το γ@@@@ο το κράτος φταίει που δεν κάνει κάτι για αυτούς .Όταν το ίδιο το κράτος δε ξέρει καλά καλά τους νόμους του περιμένεις να τους σεβαστεί ο επαγγελματίας ? Ίσα ίσα εκεί πατάνε .
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Όπου και να πήρα τηλέφωνο μου είπανε ότι είναι ΟΔΗΓΙΑ της Ε.Ε και όχι νόμος , ξέρω ότι έχει εκδοθεί και στην εφημερίδα της βουλής και από τη στιγμή που κάτι εκδοθεί εκεί υποτίθεται μπαίνει και σε ισχύ , τι ψάχνεις να βρεις τώρα . Όσο για το laptop φυσικά και δε θα το αφήσω έτσι ,απλώς δεν ήθελα να σπάω τα νεύρα μου μέσα στις γιορτές . Αλλά στην τελική δε φταίει ούτε το e-shop το γ@@@@ο το κράτος φταίει που δεν κάνει κάτι για αυτούς .Όταν το ίδιο το κράτος δε ξέρει καλά καλά τους νόμους του περιμένεις να τους σεβαστεί ο επαγγελματίας ? Ίσα ίσα εκεί πατάνε . Δες το ποστ 140 πιστευω θα σε βοηθησει. Επειδη αντιμετωπισα την ιδια κατασταση με σενα στο λεω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.