Προς το περιεχόμενο

Msi u100 προβλημα...και service...?

MAFIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και απο εμενα,

εχω απο τον απριλιο/09 ενα msi netbook u100 δουλευει μια χαρα . αλλα εδω και κανα μηνα μου κανει ενα θορυβο αρκετα δυνατο οταν το ανοιγω που διαρκει περιποθ 2-3 δευτερολεπτα, σαν να κολλαει καπου το ανεμιστηρακι , αρκετα δυνατο θορυβο ομως....πρωτη φορα που το ακουσα νομισα οτι παει το μηχανημα...απο τοτε το κανει παντα οποτε το ανοιγω.

ξερειε κανεις τι μπορει να ειναι ; ακουγεται απο την αριστερη πλευρα εκει που βγαζει και τον αερα του.

επισης που θα πρεπει να απευθυνθω για την εγγυηση του ; το ειχα παρει απο ενα μαγαζι κοντα στο πολυτεχνειο. εκει πρεπει να το παω ;

ευχαριστω

Δημοσ.

Δοκιμασε να το καθαρισεις με σπρευ αερα, αν παλι δεν φτιαξει δοκιμασε να το ανοιξεις. Ανοιγει παρα πολυ ευκολα. Το ανοιγεις και το καθαριζεις... Αν νιωθεις οτι δεν μπορεις να το κανεις, στειλε το αντιπροσωπια...

Δημοσ.
http://www.alman.gr/ εκει ειναι το σερβις αν δεν τα καταφερεις

thanks

αυτο θα κανω θα το στειλω απευθειας εκει, γιατι να το ανοιξω και να μου πουν και τιποτα, αλλωστε μολις 8 μηνες το εχω.

Την αποδειξη αγορας θα χρειαστω μονο μαζι μου σαν εγγυηση ?

Δημοσ.

βεβαια,πρεπει να την εχεις μαζι σου την αποδειξη αγορας,και.....κουραγιο γιατι απο χρονους αναμονης ειναι αστα να πανε....

Δημοσ.
βεβαια,πρεπει να την εχεις μαζι σου την αποδειξη αγορας,και.....κουραγιο γιατι απο χρονους αναμονης ειναι αστα να πανε....

Αν κρίνεις από το site τους καταλαβαίνεις... :X

Δημοσ.
Αν κρίνεις από το site τους καταλαβαίνεις... :X
και που να πας και απο εκει!!!!με μια ματια καταλαβαινεις πολλα!!χωρος-εγκαταστασεις-και αντιμετωπιση απο τους υπαλληλους ειναι αστα να πανε,γενικα νομιζεις οτι εισαι σε δημοσια υπηρεσια του 1970
Δημοσ.
και που να πας και απο εκει!!!!με μια ματια καταλαβαινεις πολλα!!χωρος-εγκαταστασεις-και αντιμετωπιση απο τους υπαλληλους ειναι αστα να πανε,γενικα νομιζεις οτι εισαι σε δημοσια υπηρεσια του 1970

προσβαλεις το δημοσιο του 1970...

το καλο ειναι οτι εχει διπλα μια αφυλακτη αποθηκουλα με τα παντα ολα απο υπολογιστες και περιφερειακα.

σου προτεινω να πας με φορτηγο και να την σηκωσεις προληπτικα για την ταλαιπωρια που θα ακολουθησει. να βεβαια βρεις που ειναι η Alman Ηellas. ακομα και με gps στα μαρμαραδικα εβγαινα και μου λεγανε οι τυποι εκει τραβα εκει που φαινονται οι σκουπιδιαρες και θα το δεις ενα κοντεινερ ειναι...

Δημοσ.

καλα το να την βρεις ειναι μεγαλη ιστορια:lol:εγω κατα τυχη επεσα πανω τους,το καλο ειναι οτι η δουλεια μου ειναι εκει κοντα(πανω στην εθνικη οδο)οποτε μικρο το κακο,αλλα καποιος που θα ερθει απο μακρυα θα πρεπει να κανει ημερησια εκδρομη γιατι σιγουρα θα φαει ωρες μεχρι να τους βρει.τα μαρμαριδικα ειναι σημειο αναφορας οντως:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...