phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τον προϋπολογισμό τον βλέπουμε ή προτείνουμε ό,τι γουστάρουμε εμείς;
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ από Ζ4 πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...και για μένα δεν υπάρχει λόγος να πας σε 5.1;) Με ποια ηχεια τα συγκρινεις;Και τι απαιτησεις εχεις απο τα ηχεια σου; Γιατι εγω απο προσωπικη εμπειρια τα θεωρω πανακριβα σε σχεση με αυτα που προσφερουν...
epivitor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 έχω κάνει και πάρτι με ούζα με δαύτα Χμμμμ ενδιαφερον... Εγω παιδια θα ηθελα να ρωτησω για κατι ηχεια που σκεφτομαι να αγορασω, μιας και υπαρχει ηδη το θεμα και ο φιλος εχει ψιλοκατασταλάξει ας μην ανοιξω καινουργιο. Κατ'αρχην θα ηθελα ή 2.1 ή 2.0 μιας και ο χωρος δε βολευει για 5.1. Η χρηση τους θα ειναι περισσοτερο για μουσικη και ταινιες και λιγοτερο για παιχνιδια.Επισης δε σκεφτομαι να αγορασω ποτε καρτα ηχου,θα ειμαι παντα με την εκαστοτε onboard. Αυτα που εχω στο μυαλο μου ειναι τα εξης: Creative Gigaworks T40 II Logitech Z2300 M Audio Studiophile AV40 Tι εχετε να προτεινετε ρε παιδια?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τον προϋπολογισμό τον βλέπουμε ή προτείνουμε ό,τι γουστάρουμε εμείς; Από προσωπική εμπειρία, σου προτείνω να μην πάρεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ηχοσύστημα το οποίο έχει κάτω από 110€. (...) Just stick to the price I told you (...) Nuff said.
IMAndreas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 +1 για τα Z-2300 και εγώ όταν έψαχνα για ηχεία ήμουν σε budget 50€-70€ αλλά τελικά κατέληξα να πάρω τα z-2300 με 160. Οπότε σε περίπτωση που θες να το σκεφτείς για πιο "μεγάλα" ηχεία αυτά είναι πολύ καλή επιλογή.... Αν όχι, τα X-230 είναι και αυτά μια χαρά! (από εδώ σου έρχονται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολή στα 51,27€)
tolis_01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μ'αρέσει το δεδομένο που έχουν μερικοί ότι όλοι έχουμε +100 ευρώ ακόμα για τις αγορές μας, απλά δεν τα δίνουμε λόγω τσιγγουνιάς StoR@GE: Μεταξύ των δυο που λες τα philips μου γεμίζουν πιο πολύ το μάτι. Και τα Z-4 είναι καλά. Όχι ότι τα X-230 είναι χάλια, απλά δεν είναι κατι παραπάνω από mid-class ηχεία.
daddy-cool Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ημουν και εγω προσφατα σε αναζητηση ποιοτικου 2.1 σετ ηχειων για pc και επειδη ειναι κανονας οτι σε αγορα ηχειων πρεπει πρωτα να τα ακουσουμε ετσι ωστε να βεβαιωθουμε για το ηχητικο αποτελεσμα οτι μας ικανοποιει ...κατεληξα στα edifier s530.Απλα καμια σχεση με τα logitech-creative κλπ ηχεια που κυκλοφορουν για pc τοσο σε ποιοτητα κατασκευης οσο και ηχου.Αν μπορεις δες τα απο κοντα σε καποιο καταστημα και θα καταλαβεις τι σου λεω.Αξιζουν πραγματικα τα λεφτα τους!!!
Droidlock Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Επαυξανω για τα ηχεια της logitech x-540 , τα ειχα και πιστευω οτι ειναι εξαιρετικα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τα studiophile είναι ηχεία monitor και είναι εκτός συναγωνισμού. Πολύ καλύτερος ήχος. Απλά θελουν σωστή θέση όταν τα ακούς.
epivitor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τα studiophile είναι ηχεία monitor και είναι εκτός συναγωνισμού. Πολύ καλύτερος ήχος. Απλά θελουν σωστή θέση όταν τα ακούς. Δε θα υπαρχει μεγαλη απωλεια της ποιοτητας λογω της onboard καρτας ηχου? Αν οχι, τοτε θα τα προτιμησω. Οταν λες "σωστη θεση" τί ακριβως εννοεις φιλε?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που πρέπει να κάνεις για να έχεις σωστό surround ήχο, είναι η τοποθέτηση των ηχείων. Σωστό ύψος, σωστή εστίαση κτλπ Δεν είναι βέβαια όσο απλό όσο ακούγεται, ο ήχος είναι επιστήμη. Αν ξέρει κάποιος από αυτά, σε ένα δωμάτιο με πολλά έπιπλα για να καταφέρει να σου φέρνει τον ήχο εκεί που κάθεσαι άψογα μπορεί να στα βάλει και όλα τα ηχεία ΣΤΡΑΒΑ.. αλλά ακόμα και αν τα βλέπεις στραβά και κανένα όμοιο με το άλλο, αυτός θα σου εγγυηθεί ότι θα χτυπάει εκεί, εκεί και εκεί και θα έρχεται μετά κατευθείαν στο αφτί σου σαν να είναι laser ένα πράγμα Αν η τοποθέτηση του 5.1/7.1 σου δεν είναι σωστή και είναι όπου νάνε.. τότε δεν έχει καμία αξία παραπάνω από ένα 2.1 αυτό το σύστημα.
sozz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 εγω που εχω 5,1 και κοιτανε ολα πανω μου αλλα ειναι σχεδων στο ιδιο υψος με την βοηθεια στα πισω πανω σε ενα χαρτοκουτο πιανου καθετο και στο καλοριφερ πιστευω πως αξιζει απο οτι ενα 2.1 στα game
IMAndreas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ είχα παλιότερα 4.1 και είχα και τα 4 στην βιβλιοθήκη μπροστά από το γραφείο του pc, τα 2 20εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου και τα άλλα 2 1-1.5 μέτρο και πάλι έδινε διαφορά στα παιχνίδια.... Αλλά μιας και ο φίλος μας ενδιαφέρεται για μουσική ας πάει σε 2.1...
john4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω για τα συγκεκριμενα maudio ποσο δυνατα θα παιζουν το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν πολυ καθαρο ηχο επειδη ειναι monitor...εγω εχω τα maudio bx8a ειναι τα μεγαλα της σειρας και πραγματικα ειναι φοβερα...!πριν τα παρω πηγα και τα ακουσα στο μαγαζι και μετα τα πηρα,σου συνιστω να κανεις το ιδιο,και αν ειναι δυνατον να ακουσεις και αλλα για να μπορεις να συγκρινεις!
PlaStiK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δε θα υπαρχει μεγαλη απωλεια της ποιοτητας λογω της onboard καρτας ηχου? Αν οχι, τοτε θα τα προτιμησω.Οταν λες "σωστη θεση" τί ακριβως εννοεις φιλε? Τα Studiophile είναι ηχεία monitor, και είναι φτιαγμένα για να τα ακούει κάποιος καθισμένος πολύ κοντά τους (πάνω κάτω στην απόσταση που βάζουμε συνήθως τα ηχειάκια του pc στο γραφείο μας). Δεν πρόκειται να "γεμίσουν" με ήχο ένα σαλόνι π.χ, αλλά σε ένα τυπικό δωμάτιο αποδίδουν άριστα κατα τη γνώμη μου. Τα χρησιμοποιούσα για 1 χρόνο περίπου ως desktop ηχεία και πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση με ηχεία υπολογιστή τύπου Logitech, Creative κλπ στην απόδοση ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Αν βέβαια ψάχνεις το κλασσικό που διαβάζω εδώ "OMGzorz! Με τα νέα μου Logiative SGH-7800XL Turbo δημιουργώ σεισμικές δονήσεις στο Νεπάλ!!!" (και smilie απαραίτητα), τότε αυτά τα ηχεία δεν σου κάνουν. Όλα είναι θέμα προτιμήσεων, και πάντα προτείνω κάποιος να ακούει τα ηχεία πριν τα αγοράσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.