sheik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω το plugin ΧΩΡΙΣ ομως να βαλω ολοκληρο το quicktime με τον player κλπ? Μεχρι στιγμης δεν τα εχω καταφερει ακομα κι απο την σελιδα των plugins του firefox οταν επιλεγεις το quicktime σε παει στην σελιδα του για να το κατεβασεις ολοκληρο. Μπορει μερικοι να θυμουνται, ειχα κανει ερωτηση παλαιοτερα οτι αντιμετωπιζα προβλημα με τον windows explorer στα 7, οτι συνεχεια "κρεμουσε" κλπ. Αφου ειχα δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ(πλην ultrex ) και με την "ευκαιρια" του χαλασμενου δισκου μου εκανα φορματ, ξαναεβαλα τα 7 και ολα πηγαιναν ρολοι. ΩΣΠΟΥ εβαλα το quicktime κι σχεδον αμεσως αρχισε το κρασαρισμα του explorer ξανα, προφανως λογω αντικρουομενων codecs με το klite. Οποτε εκανα restore στη χρονικη στιγμη πριν να το βαλω και ολα ειναι μια χαρα. Επειδη ομως ο firefox με πρηζει σε μερικες σελιδες οτι θελει το quicktime plugin, ρωταω αν γινεται να το βαλω αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Κάπου θυμάμαι πως υπήρχε ένα quicktime alternative. Σου εγκαθιστούσε τα απαραίτητα για να μπορείς να δεις τα συγκεκριμένα αρχεία αλλά όχι το ίδιο το quicktime. Δεν ξέρω αν θες να το ψάξεις κι αυτό edit: να και μερικά σχετικά links: http://en.wikipedia.org/wiki/QuickTime_Alternative και http://free-codecs.com/download/QT_Lite.htm από ότι διαβάζω, μάλλον είναι αυτό που θες (και μιας και έκανα τον κόπο να τα βρω, ας το εγκαταστήσω κι εγώ που είμαι τόσο καιρό χωρίς quicktime ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Είναι αυτό που θέλει, το έχω και εγώ και δουλεύει άψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Θεος! Το εβαλα, ας ελπισω πως δεν θα μου δημιουργησει πλεον προβλημα με τον windows explorer.Παντως για παν ενδεχομενο το εβαλα να κανει ενα restore point πριν την εγκατασταση. Thanksssss! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φτου. Κι αυτο μου δημιουργησε προβλημα με τον explorer.Ελεος....ξανα restore εκανα και ολα πανε σφαιρα. Εκτος απο το πρηξιμο του firefox.Τουλαχιστον ξερει κανεις πως απενεργοποιειται αυτη η ειδοποιηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τι πρόβλημα σου δημιούργησε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.