kookis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Έχω ένα Pentium 4 στο οποιο έχω περασμένα τα Windows XP και καθός δουλεύει, κάνει Restart από μόνο του, ξέρει κανένας τι παίζει; Δεν είναι η RAM δοκίμασα και άλλη μνήμη. Ούτε πρόβλημα απο Virus του έχω κάνει Format. Επίσης δεν είναι ούτε τροφοδοτικό ή κάποια κάρτα που είναι έτοιμη να καεί. Υστερόγραφο: Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ρυθμήσεις των BIOS! Έχω απελπιστεί, αν γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει σαν παρακαλώ βοηθήστε την κατάσταση. Ευχαριστώ και συγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη.
The_Judas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως κάποια υπερθέρμανση του επεξεργαστή? Τι θερμοκρασίες έχει?
kookis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως κάποια υπερθέρμανση του επεξεργαστή? Τι θερμοκρασίες έχει? Περίμενε 2 Λεπτά να το συνδέσω και θα σου πω γιατί γινετε πανικός εδω.
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν είναι overheating, πάμε σε τροφοδοτικό. Γιατί το αποκλείεις όμως;
Mountzouris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και γω αυτο σκεφτηκα, γι'αυτο ειπα να μας πει συνθεση.
kookis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις το σύνδεσα. Είναι Pentium 4 στα 2 Ghz Έχει 1 GB RAM Κάρτα Γραφικών: Ati Radeon 9250 AGP και τροφοδοτικό στα 350 Watt.
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Τσέκαρε θερμοκρασίες @ BIOS και @ OS. Τι μάρκα/μοντέλο είναι το τροφοδοτικό; Από πότε το έχεις; Πόσο έχει δουλέψει;
kookis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως κάποια υπερθέρμανση του επεξεργαστή? Τι θερμοκρασίες έχει? Όσο για την θερμοκρασία, είναι στους 32C και έχω απενεργοποιήσει το Shutdown Temperature.
kookis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Τσέκαρε θερμοκρασίες @ BIOS και @ OS. Τι μάρκα/μοντέλο είναι το τροφοδοτικό; Από πότε το έχεις; Πόσο έχει δουλέψει; Για να σου πω την μάρκα η το μοντέλο άστο γιατι εδω γίνετε πανικός, το έχω περίπου 2 χρόνια και το χρήσημοποιούσα μόνο για σερφάρισμα στο Internet. Οπότε δεν εχει ζοριστεί ποτέ στην ζωή του
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Άμα είναι κανα τέτοιο δε χρειάζεται να ζοριστεί ιδιαίτερα για να παραδώσει πνεύμα.
kookis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό. Ευτύχως που έχω πόλυ Hardware μαζεμένο και κανω την δουλεία μου, τωρα θα του βάλω άλλο τροφοδοτικό "Power Innovator LC-B350ATX 350 Watt.
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Α τώρα εντάξει.. :Ρ Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι θα δείξει κάτι έστω κι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.