Lord_Asriel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Στη σελίδα http://www.truestories.gr/ έχουμε κάνει μια προσπάθεια για ένα news-site. Τα σχόλια και η κριτική σας ευπρόσδεκτα όπως και η συμμετοχή σας. Ευχαριστώ.
antonisid Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Νομιζω δε προσφέρει κατι ιδιαιτερο , χωρις να θελω να πω οτι δεν ειναι καλη η προσπαθεια βεβαια.Ισως αν εμπλουτισετε λιγο το περιεχομενο κατι να γινει και φυσικα να διορθωσετε την σχεδιαση που δε μ αρεσει καθολου. Καλη επιτυχια!!!!
Lord_Asriel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το περιεχόμενο εμπλουτίζετε μέρα με τη μέρα, τώρα για το σχεδιασμό μπορείς να μου πεις τι δεν σου άρεσε; Δεν είναι επιθετική η ερώτηση , απλά ίσως να βοηθούσε στη βελτίωση. Ξέρουμε ότι θέλει δουλειά ακόμη. Σκοπός μας ήταν ένα δυναμικά προσαρμόσιμο site χωρίς τη χρήση flash και χωρίς refresh σε κάθε click. Ασθητικά , επειδή δεν είμαστε γραφίστες, αυτό μας άρεσε. Ευχαριστώ και μόνο για το ενδιαφέρον που έδειξες να το δεις και να το σχολιάσεις, Καληνύχτα.
morgy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ο σχεδιασμός δεν είναι άσχημος, το μόνο που θα άλλαζα είναι η γραμματοσειρά του κεντρικού άρθρου. Ίσως λίγο πιο μικρη άλλά όχι πολύ. Αλλά αυτό είναι προσωπική προτίμηση. Eπίσης τα links στο οριζόντιο μενού παίρνουν ένα σκούρο μπλε χρώμα που κάνει την ανάγνωση δύσκολη. Good luck
Lord_Asriel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 morgy : Eπίσης τα links στο οριζόντιο μενού παίρνουν ένα σκούρο μπλε χρώμα που κάνει την ανάγνωση δύσκολη. Καλημέρα. Αν κατάλαβα καλά μιλάς για τα links που σε πάνε είσοδο-έξοδο-επικοινωνία κτλ. μπορείς να μου πεις με τί Browser το άνοιξες; Δυστυχώς στον μόνο που δείχνει να δουλεύει 99% είναι ο FireFox. Στους υπόλοιπους μας κάνει τη ζωή πατίνι... Thanks για το feedback.
2arkoudi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Tο περιεχομενο μου αρεσει! Η σχεδιαση - αισθητικα δεν ειναι καλη
Lord_Asriel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 2arkoudi : Tο περιεχομενο μου αρεσει! Η σχεδιαση - αισθητικα δεν ειναι καλη Αν μπορείς να μας προτείνεις κάτι για να γίνει αισθητικά πιο καλό θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ.
Lord_Asriel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αλλάξαμε τη σχεδιαση του κρατώντας τη λειτουργικότητα. Ελπίζω να σας αρέσει περισσότερο από πριν. Το περιεχόμενο του εμπλουτίζετε μέρα με τη μέρα. Ευχαριστώ και πάλι όσους χάσανε λίγο απο το χρόνο τους για να το δούνε.
2arkoudi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Καλυτερο αλλα βαλτε κ λιγο χρωμα , ειναι λιγο μονοτονο το template δοκιμαστε κατι απο εδω http://btemplates.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.