kotsaris03 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα σας. Το εκανα Download απο το Site τους. Δουλεψε μια χαρα μου βρηκε 6 Trojan και τα καθαρισε. θελω ομως να μου πειτε γιατι μετα το Restart που ζηταει βγαζει αυτο η οθονη οταν αναψει το Λαπτοπ ξανα. ----> Και κυριως γιατι το Μalwarebytes το δηχνει εκει που το δηχνει.. ----> και πως γινετε οταν παταω εμφανιση η αποκρυψη αποκλεισμενων προγραμματων εκκινησης να το δηχνει οτι επιτρεπετε ενω το εχει στα εκτελεση απεκλεισμενου προγραμματος?? ----> παρακαλω απαντηστε γιατι εγεινε θεμα σοβαρο για αυτο εδω..!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Προσπαθώ να καταλάβω τι παίχτηκε. Το πρόγραμμα που μπλοκάρεται είναι το Malwarebytes ή το ίδιο μπλοκάρει κάποιο άλλο? Αν ισχύει το πρώτο, τότε απλά μη το βάλεις στο startup (δεν ξέρω και γιατί το έβαλες), θα το τρέχεις χειροκίνητα μια φορά τη βδομάδα και θα καθαρίζει. Δεν είναι Antivirus.. Όλα αυτά ΑΝ κατάλαβα καλά βέβαια.
kotsaris03 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Προσπαθώ να καταλάβω τι παίχτηκε. Το πρόγραμμα που μπλοκάρεται είναι το Malwarebytes ή το ίδιο μπλοκάρει κάποιο άλλο? Αν ισχύει το πρώτο, τότε απλά μη το βάλεις στο startup (δεν ξέρω και γιατί το έβαλες), θα το τρέχεις χειροκίνητα μια φορά τη βδομάδα και θα καθαρίζει. Δεν είναι Antivirus.. Όλα αυτά ΑΝ κατάλαβα καλά βέβαια. Και εγω αυτο προσπαθω! Δεν το εβαλα στο Start up δεν αλαξα καμια ρυθμιση στις φοτος δηχνω τι εγεινε μετα την Restart και μου μπενουν ιδεες. Η δευτερη εικονα ειναι ολο το ρεζουμε και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα windows το μπλοκαραν
VasKag Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 στην κανονικη του εκδοση, το malwarebytes, ξεκινα μαζι με τα windows (μπορεις να του πεις βεβαια και να μην το κανει) και μπλοκαρει υποπτες ip και οτι αλλο βρει, real time.
kotsaris03 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 στην κανονικη του εκδοση, το malwarebytes, ξεκινα μαζι με τα windows (μπορεις να του πεις βεβαια και να μην το κανει) και μπλοκαρει υποπτες ip και οτι αλλο βρει, real time. Τι υποπτες IP ενωεις?? και δες την δευτερη εικονα για να καταλαβεις.. για ποιον λογο το εχει στα αποκλησμενα προγραμματα?
VasKag Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 απο οτι καταλαβα το windows defender των vista, μπλοκαρει το malwarebytes γιατι νομιζει οτι ειναι τιποτα επικινδυνο? οταν λεω υποπτες Ip, εννοω ip που κατα την κριση του malwarebytes ειναι υποπτες για να κολλησεις κατι...
kotsaris03 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 απο οτι καταλαβα το windows defender των vista, μπλοκαρει το malwarebytes γιατι νομιζει οτι ειναι τιποτα επικινδυνο? οταν λεω υποπτες Ip, εννοω ip που κατα την κριση του malwarebytes ειναι υποπτες για να κολλησεις κατι... Και γω αυτο καταλαβα και λεω τι γινεται:/ ξερεις γιατι γινετε? εντομεταξυ οταν παταω εμφανιση η αποκρυψη αποκλεισμενων προγραμματων εκκινησης (Δες την δευτερη εικονα) ανηγει αυτο που δηχνει η τριτη εικονα και λεει πως ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ...
VasKag Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ε αμα του πεις να επιτρεπεται, τι αλλο προβλημα υπαρχει?
kotsaris03 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ε αμα του πεις να επιτρεπεται, τι αλλο προβλημα υπαρχει? Για ποιον λογο αυτοματα το Pc ματα την επανακινηση το εβαλε στο εμφανιση η αποκρυψη αποκλεισμενων προγραμματων εκκινησης της δευτερης εικονας... και γενικα γιατι εβγαλε αυτο που εβγαλε εκει κατο! το αποκλεισμετα προγραμματα εκκινησες ενοω.. το εβγαλε στο ακυρο με το που εκανα επανακινηση και λεει τα windows επεκλησαν μερικα προγραμματα εκινισης
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Malwarebytes vs Windows Defender @ MalwareBytes forum.
kotsaris03 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Malwarebytes vs Windows Defender @ MalwareBytes forum. ευχαριστω πολυ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 απο οτι καταλαβα το windows defender των vista, μπλοκαρει το malwarebytes γιατι νομιζει οτι ειναι τιποτα επικινδυνο? οταν λεω υποπτες Ip, εννοω ip που κατα την κριση του malwarebytes ειναι υποπτες για να κολλησεις κατι... Και εγώ Malwarebytes με Defender έχω.. αλλά το Malwarebytes δεν είναι Real time (πρώτη φορά το ακούω btw). Δεν είχα ιδέα ότι παίζει conflict =/
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 αλλά το Malwarebytes δεν είναι Real time (πρώτη φορά το ακούω btw). Η Commercial έκδοση είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.