Προς το περιεχόμενο

εργάσια στη c ή c++

SpiromaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε ευγένιε πες μου λίγο κάτι αν εγω δωσω την εργασια στον καθηγητη μου ετσι οπως μου την εστειλες εσυ θα ειναι σωστη;;;μπορουμε να μιλησουμε λιγο πιο αμεσα και οχι απο το forum για να μου εξηγησεις καλυτερα;;;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:07 ----------

Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.την καταλαβα ολοκληρη την εργασια και την δευτερα θα την παραδωσω.πως γινεται τωρα να σβηστει το topic ολοκληρο;;;

Δημοσ.
πως γινεται τωρα να σβηστει το topic ολοκληρο;;;

Δεν υπάρχει περίπτωση, ξέχνα το αυτό! Το subforum του Προγραμματισμού, όπως και όλο το forum συνολικά, είναι δημόσιο. Όχι το προσωπικό «λυσσάρι» του καθενός που όταν απαντιέται η ερώτησή του θα σβήνουμε τα threads στο τέλος.

Παραδίδοντας αυτούσια τη λύση που σου δόθηκε, παίρνεις το ρίσκο που συνεπάγεται η πρότερη ανάρτησή της εδώ, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό...

Δημοσ.
φίλε ευγένιε πες μου λίγο κάτι αν εγω δωσω την εργασια στον καθηγητη μου ετσι οπως μου την εστειλες εσυ θα ειναι σωστη;;;μπορουμε να μιλησουμε λιγο πιο αμεσα και οχι απο το forum για να μου εξηγησεις καλυτερα;;;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:07 ----------

Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.την καταλαβα ολοκληρη την εργασια και την δευτερα θα την παραδωσω.πως γινεται τωρα να σβηστει το topic ολοκληρο;;;

Πλακα κανεις! (?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...