SpiromaN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 φίλε ευγένιε πες μου λίγο κάτι αν εγω δωσω την εργασια στον καθηγητη μου ετσι οπως μου την εστειλες εσυ θα ειναι σωστη;;;μπορουμε να μιλησουμε λιγο πιο αμεσα και οχι απο το forum για να μου εξηγησεις καλυτερα;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:07 ---------- Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.την καταλαβα ολοκληρη την εργασια και την δευτερα θα την παραδωσω.πως γινεται τωρα να σβηστει το topic ολοκληρο;;;
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 πως γινεται τωρα να σβηστει το topic ολοκληρο;;; Δεν υπάρχει περίπτωση, ξέχνα το αυτό! Το subforum του Προγραμματισμού, όπως και όλο το forum συνολικά, είναι δημόσιο. Όχι το προσωπικό «λυσσάρι» του καθενός που όταν απαντιέται η ερώτησή του θα σβήνουμε τα threads στο τέλος. Παραδίδοντας αυτούσια τη λύση που σου δόθηκε, παίρνεις το ρίσκο που συνεπάγεται η πρότερη ανάρτησή της εδώ, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό...
Evgenios1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 φίλε ευγένιε πες μου λίγο κάτι αν εγω δωσω την εργασια στον καθηγητη μου ετσι οπως μου την εστειλες εσυ θα ειναι σωστη;;;μπορουμε να μιλησουμε λιγο πιο αμεσα και οχι απο το forum για να μου εξηγησεις καλυτερα;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:07 ---------- Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.την καταλαβα ολοκληρη την εργασια και την δευτερα θα την παραδωσω.πως γινεται τωρα να σβηστει το topic ολοκληρο;;; Πλακα κανεις! (?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.