Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 > #include <stdio.h> //Insert coin to continue Ωραίο!!!
immunity Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 google ο καλύτερος βοηθός σου τα έχει ολα ετοιμα :/
immunity Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ Παρακαλω, δεν κάνω πλάκα ψαξε στο google τις εχει ετοιμες. κι εγω απο εκει τις επαιρνα XD
SpiromaN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 γίνε λίγο πιο κατανοητός σε παρακαλώ.είναι για εργασία.ψάχνω αλλά τίποτα
virxen75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 αλγόριθμο του συρματοπλέγματος πως δουλεύει αυτός έχεις τα βήματα?
Evgenios1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 >#include <stdio.h> #include <stdlib.h> void enc(FILE*,int); void dec(FILE*,int); void main() { printf("Filename:"); char fpath[256]; scanf("%[^\n]s",fpath); FILE *f=fopen(fpath,"r+"); if(f==NULL) { printf("\n Fial to open file!"); fclose(f); return; } else printf("\File open!\nEnter 1 for encrypt, 2 for decrypt:"); int ep=0; scanf("%d",&ep); printf("\nKey:"); int key=0; scanf("%d",&key); if(ep==1) { printf("\nEncrypting..."); enc(f,key); } if(ep==2) { printf("\nDecrypting..."); dec(f,key); } else { fclose(f); return; } fclose(f); printf("\n"); } void enc(FILE* f,int key) { } void dec(FILE* f,int key) { }
SpiromaN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.να σου κάνω μια ερώτηση ακόμα;το τρέχω και μου λέει filename: εγώ εκεί τι πρέπει να βάλω;το όνομα του φακέλου ή όλο το path;
red7genius Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347316 Ιδια σχολη ε?
Evgenios1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.να σου κάνω μια ερώτηση ακόμα;το τρέχω και μου λέει filename: εγώ εκεί τι πρέπει να βάλω;το όνομα του φακέλου ή όλο το path; 1) Μπενεις google.com 2) βαζεις "fopen c" 3) Πατας το πρωτο αποτελεσμα
SpiromaN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 μπήκα σε αυτή την ιστοσελίδα την διάβασα και μου λέει ότι πρέπει να δημιουργήσω ένα αρχείο τχτ να του δώσω ένα όνομα να γράψω μέσα την λέξη που θέλω να κρυπτογραφήσω και στη συνεχεία να τρέξω το πρόγραμμα και εκεί που λέει filename να γράψω το όνομα του φακέλου;
karabouzouk... Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 yes yes... π.χ. C:/my text files/keimeno.txt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.