Προς το περιεχόμενο

Αξίζει η αναβάθμιση?

Souvlatzis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μένεις όπως έχεις και κάρτα γραφικών αναβαθμίζεις σε 6ΧΧΧ κατευθείαν.Τώρα για τον επεξεργαστή μπορείς να πας και σε έναν Quad αλλά γνώμη μου περίμενε να βγούν και οι ι3,και κράτα τα λεφτά για ολική αναβάθμιση μαζί με gpu το 2011.Δεν αργεί..:-D

'Η αυτό θα κάνω ή θα πάω για καινούργιο άμεσα ώστε να είμαι έτοιμος για το direct x11.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα είναι εύκολο να το φτίαξω μόνος? (για να μπορέσω να πάρω τα δίαφορα κομμάτια από διαφορετικά μαγαζία). Γενικά φοβάμαι περισσότερο για επεξεργαστή-ψύχτρα-τροφοδοτικό και m/b. Μετά δεν θα έχω πρόβλημα πιστεύω γιατί έχω αλλάξει όλα τα υπόλοιπα και σε αύτο το pc που έχω τώρα.

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν νομιζω να εχεις προβλημα να τα αλλαξεις ολα μονος σου. Αφου απο οτι λες εχεις κανει τα αλλα οπως καρτες ραμ και λοιπα δεν θα εχεις θεμα αρκει να εισαι προσεκτικος με το επεξεργαστη....κατα τα αλλα piece of cake...

Δημοσ.
'Η αυτό θα κάνω ή θα πάω για καινούργιο άμεσα ώστε να είμαι έτοιμος για το direct x11.

Δεν είμαι σίγουρος πάντως πως όταν βγουν τα αμιγώς DX11 παιχνίδια, οι τωρινές DX11 κάρτες θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν (όπως το 'χουμε στο μυαλό μας σήμερα).

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα είναι εύκολο να το φτίαξω μόνος? (για να μπορέσω να πάρω τα δίαφορα κομμάτια από διαφορετικά μαγαζία). Γενικά φοβάμαι περισσότερο για επεξεργαστή-ψύχτρα-τροφοδοτικό και m/b. Μετά δεν θα έχω πρόβλημα πιστεύω γιατί έχω αλλάξει όλα τα υπόλοιπα και σε αύτο το pc που έχω τώρα.

Με ηρεμία και λίγη καθοδήγηση, δε θα δυσκολευτείς κάπου.

Δημοσ.

φιλε ειναι πολυ απλο:-D....πιστεψε με και εγω το εκανα για πρωτη φορα πριν απο 6 μερες;)...και δεν ηξερα τιποτα...θα σου αρεσει κιολας:confused:....

Δημοσ.
Θα ήθελα την γνώμη σας.

Έχω το παρακάτω σύστημα :

m/d: asus P5B deluxe, cpu : C2D 6400 2.4 ghz, 4gb ram, κάρτα γραφικών : HD 4870.

O 6400 ειναι overclocked απο τα stock 2.13GHz του?

Ανεβασε τον π.χ. @ 3.4GHz -και θα δεις διαφορα :-)

Εναλλακτικα: παρε το φθηνοτερο, used, 4πυρηνο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...