Προς το περιεχόμενο

Αξίζει η αναβάθμιση?

Souvlatzis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας.

Έχω το παρακάτω σύστημα :

m/d: asus P5B deluxe, cpu : C2D 6400 2.4 ghz, 4gb ram, κάρτα γραφικών : HD 4870.

Αξίζει η αναβάθμιση του επεξεργαστή? (ή και μία ακόμη HD4870 σε crossfire). Θα δω κάποια διαφορά στις επιδόσεις στα games? Επειδή σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε w7 μήπως με είναι καλύτερα η αλλαγή της HD4870 με μία HD 5ΧΧΧ που θα υποστηρίζει και DX11?

Δημοσ.

Απ'οτι είδα, η μητρική σου παίρνει όλους τους επεξεργαστές s775. Αν δε σε καλύπτει το σύστημα σου, θα έλεγα να ξεκινήσεις από εκεί... Αντίθετα, δε νομίζω πως είναι σκόπιμο να αλλάξεις την 4870 αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Έχω ένα Chieftec 560W, και οθόνη Samsung SyncMaster 226BW. Τώρα για παιχνίδια παίζω τα πάντα όλα, αλλά περισσότερο strategy, fps αλλά και RPG και Action ανάλογα την διάθεση και τον χρόνο.

Δημοσ.
Απ'οτι είδα, η μητρική σου παίρνει όλους τους επεξεργαστές s775. Αν δε σε καλύπτει το σύστημα σου, θα έλεγα να ξεκινήσεις από εκεί... Αντίθετα, δε νομίζω πως είναι σκόπιμο να αλλάξεις την 4870 αυτή τη στιγμή.

Σιγα να μη δωσει λεφτα για s775...

Δημοσ.

Γιατί αν πουλήσει τον Ε6400 και πάρει κανάν Q της σειράς 9χ50 σε καλή τιμή άσχημα θα του πέσει;

Δημοσ.
Γιατί αν πουλήσει τον Ε6400 και πάρει κανάν Q της σειράς 9χ50 σε καλή τιμή άσχημα θα του πέσει;

Oσο κανουν οι 9χ50 κανει ο phenom 955 +μητρικη.

Δημοσ.

Σωστός.. αλλά σε περίπτωση που η διαφορά Ε6400-Q9**0 είναι μικρή.

Επίσης, έχει DDR2 τώρα, οπότε "πρέπει" να πάει και για μνήμες (DDR3).

Δημοσ.

Δεν μίλησα για καινούργιο Q.Με 110€(-αυτά που θα πουλήσει τον Ε6400) δεν νομίζω να παίρνεις 955+μητρική.

Δημοσ.

Οκ, το θέμα είναι αν αξίζει να γίνει αναβάθμιση του επεξεργαστή στο συγκεκριμένο σύστημα, γιατί άμα είναι να αλλάξω μνήμες, m/b κλπ παίρνω και καινούργιο. Δεν ξέρω κατά πόσο η διαφορά του επεξεργαστή (του δικού μου με κάποιου καλύτερου) θα φανεί σε παιχνίδια.

Δημοσ.

Σε υψηλές αναλύσεις περιορίζεται ο ρόλος του επεξεργαστή. Βέβαια τα 1680*1050 δεν είναι και τόσο υψηλή ανάλυση, αλλά όσο να 'ναι και 4πύρηνο να βάλεις, πάλι θα έχεις bottleneck με κάρτες 5850 και άνω.

Δημοσ.

Μένεις όπως έχεις και κάρτα γραφικών αναβαθμίζεις σε 6ΧΧΧ κατευθείαν.Τώρα για τον επεξεργαστή μπορείς να πας και σε έναν Quad αλλά γνώμη μου περίμενε να βγούν και οι ι3,και κράτα τα λεφτά για ολική αναβάθμιση μαζί με gpu το 2011.Δεν αργεί..:-D

Δημοσ.
αναβαθμίζεις σε 6ΧΧΧ κατευθείαν.

Καινούργια σειρά καρτών γραφικών της ΑΤΙ και δεν το 'ξερα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...