Bourdoulas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/446850/ Ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει με λιγότερο από 6000 ευρώ. Βέβαια το εσωτερικό δεν είναι τόσο όμορφο όσο της 147.
NickTG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ενώ το εξωτερικό είναι. Είναι πάντως καλή επιλογή αν είναι σε καλή κατάσταση.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ενώ το εξωτερικό είναι. Είναι πάντως καλή επιλογή αν είναι σε καλή κατάσταση. Εμ, ναι είναι (αν εξαιρέσεις τον... σκορπιο ).
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δεν πιστευα ποτε οτι θα ακουσω καποιον να λεει οτι δεν του αρεσει η συγκεκριμενη Corolla ή η στρογγυλοφαναρη. Απο τα ποιο classic σχηματα σε αυτοκινητο και ποιο αναγνωρισιμα. Μιλαμε εξαλου για το σχημα αυτοκινητου που σαρωνε στα ραλλυ παλιοτερα.
NickTG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ποιο είπε ότι δεν του αρέσει;;; Άλλο δε μου αρέσει και άλλο να λέω ότι η 147 είναι πολύ πιο όμορφη(αυτό έλειπε να μην είναι). Επίσης το classic και αναγνωρίσιμο δε σημαίνει αυτόματα ότι είναι και όμορφο. Ούτε επειδή σάρωνε στα ράλλυ σημαίνει ότι είναι όμορφο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ---------- Εμ, ναι είναι (αν εξαιρέσεις τον... σκορπιο ). Αν και γούστα είναι αυτά μην το πεις παραέξω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εμενα παντως οι εξατμησεις, spoilers και δε συμμαζευεται μου δειχνουν οτι το αυτοκινητο κατα πασα πιθανοτητα ειναι "σκισμενο". Δεν θα αγοραζα σκισμενο σε οσο καλη κατασταση κι αν φαινοταν να ειναι, γιατι ποτε δε ξερεις τι ΘΑ κλαταρει ΣΕ Χ χιλιομετρα εφοσον καποια στιγμη πιεστηκε εκτος προδιαγραφων. Γιαυτο απεκλεισα και αυτοκινητα διαμαντια οπως το Xsara και στραφηκα σε κατι σαφως νεοτερο και πιο "στοκ" (αλλα και πιο αργο, μη τα θελουμε ολα δικα μας). Ολα τα παραπανω ισχυουν για αγορα μεταχειρισμενου ε, δεν λεω οτι δε θα τα εβαζα εξατμιση ή οτιδηποτε αλλο στο δικο μου αυτοκινητο. Αυτο εξαρταται απο καμποσους παραγοντες (διαθεσιμο κεφαλαιο, "γουστο", σκεψη για μεταπωληση κτλ κτλ )
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνώ με τον πάνω για τι τι σκίσιμο θα έχουν φάει... Εξάλλου άλλαζε το ένα άλλαζε το άλλο,όλο και κάποιο πρόβλημα θα εμφανίζεται.
ata1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Και αναριωτόμουνα πότε θα γίνει η διαμάχη Ιταλού-Ιάπωνα!!! Εγώ για Toyota δεν το σκέφτομαι με τίποτα πάντως. Θα μπορούσα να κάνω δουλειά με ένα τετραγωνισμένο VW αλλά μέχρι εκεί! Άλλο με καίει όμως: Με ένα τάλιρο μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο:............. Και φυσικά παίζει ρόλο και η ομορφιά. Δε εννοώ μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό. Θα βρω σχετικά άνετα μια 147 στα 6 χιλιάρικα και τι χρονιά? Δεν μιλάω για car.gr κτλ μιλάω για αντιπροσωπείες ή από έμπορο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βρισκεις ναι, γυρω στο 2001-2002 με περιπου 100000km, δηλαδη το πολυ στη μεση της ζωης του αυτοκινητου (αν και με σωστη συντηρηση θεωρητικα μπορεις να κανεις πολυ περισσοτερα απο 200000km).
NickTG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Και αναριωτόμουνα πότε θα γίνει η διαμάχη Ιταλού-Ιάπωνα!!! Εγώ για Toyota δεν το σκέφτομαι με τίποτα πάντως. Θα μπορούσα να κάνω δουλειά με ένα τετραγωνισμένο VW αλλά μέχρι εκεί!Άλλο με καίει όμως: Θα βρω σχετικά άνετα μια 147 στα 6 χιλιάρικα και τι χρονιά? Δεν μιλάω για car.gr κτλ μιλάω για αντιπροσωπείες ή από έμπορο Μπορείς να βρεις άνετα σε αυτά τα λεφτά και με αρκετά λιγότερα από 100.000χλμ. Σκέψου όμως και το μετά. Πρέπει και να μπορείς να το συντηρείς. Αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα αξίζει σαν αμάξι.
ata1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μια 147 στα 1.6? Τι συντήρηση μπορεί να έχει δηλαδή? 1600 είναι τι στο καλό! Από ζημιές λες ή τα κανονικά τα service του?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Απλα θεωρητικα λενε οτι ειναι πιο ζημιαρικο αυτοκινητο απο τον μεσο ορο (ως ιταλικο). Εγω δεν το πιστευω, αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τσιν τσον τσουουνιν?
tzotzo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά σε ένα very low budget των 5-6000 euros ποια θα προτείνατε ως τα πιο αξιόλογα? Καμιά καλή σελίδα να κοιτάξω? Γενικά αν έχετε τίποτα να με συμβουλεύεσετε ρίξτε το!Μόνο για παραπάνω budget μην μου πείτε! Εγώ πάλι έχω Punto και είναι μια χαρά αυτοκίνητο.Πολύ περισσότερο αυτοκίνητο από το Yaris. Αν το πήρες 2000Ε υποθέτω μιλάς για την πρώτη Δέλτα και σίγουρα κάποιας ηλικίας. Οποιοδήποτε αυτοκίνητο τέτοιας ηλικίας ζητάει λεφτά. Αν μιλάς για την προηγούμενη γενιά και την πήρες τόσο τότε λογικό να είχε διάφορα θέματα. Και φυσικά δε θα κρίνουμε τα ιταλικά αυτοκίνητα από το ένα δικό σου. Εν προκειμένω θεωρείς λιγότερο αυτοκίνητο την 147 από το Yaris; Την δευτερη γενια της δ ειχα.μοντελο 95 ηταν και την πηρα το 2007.ποσο να την επαιρνα δλδ? 156 μοντελο 1999 στην πενταετια εσπασε το σασμαν,οικογενειαρχης το ειχε.1 χρονο μετα αισθητηρας μαφ. Lancia lybra ή οπως λεγεται του θειου μου τετραετιας εχει τεραστιο προβλημα με τα ηλεκτρικα.μια αναβουν μια δεν αναβουν τα φωτα.κλειδωνει μονο του,πεφτει η ταση στο ξεκαρφωτο κλπ. Και για να απαντησω στην ερωτηση σου οχι δεν θεωρω το γιαρις περισσοτερο αυτοκινητο απο την 147. NickTG,GeorgeMan συμφωνω απολυτα!Και αν παμε και περα απο το αισθητικο θεμα,ποσο καλυτερη ενεργητικη ασφαλεια εχει μια 147(η ενα αλλο 1600αρι ιταλογαλλικο) σε αυτα τα χρηματα σε σχεση με το 1000αρι γιαπωνεζικο.Προσωπικα προτιμω να στριβω και να μπορω να τρεξω οταν θελω και ας χρειαστει να πληρωσω και κατι παραπανω στο συνεργειο. Το εχω ξαναγραψει και αλλου.Αν θες να μετακινεισαι απο το σημειο Α στο Β χωρις να σε νοιαζει τιποτα αλλο,παρε ενα γιαπωνεζικο μικρο,θα κανει τη δουλεια που θελεις χωρις προβληματα.Αν σου αρεσουν οι στροφες και το γκαζι διαλεξε κατι αλλο.Πολλες επιλογες στα μεταχειρα... Ναι σιγουρα η ενεργητικη ασφαλεια ειναι καλυτερη.Ομως ειναι ενα μικρομεσαιο αυτοκινητο αλλης κατηγοριας.Με συγχωρεις αλλα αμα θες να τρεξεις,και κυριως να στριψεις και να φρεναρεις ξερεις οτι ουτε ιταλικο θα παρεις ουτε γαλλικο.Θα γλυκοκοιταξεις τους ιαπωνες. Επισης το γκαζι το πληρωνεις.Και οχι στην αγορα απαραιτητα.Καυσιμα συντηρηση τελη. Αμα θελει γρηγορο ας παρει ενα 325 του 90,και θα ψαχνει το χιλιαρικο για τα τελη. Ο ανθρωπος low budget ψαχνει. Γιατι πωλουνται στην ιδια τιμη. Αυτος και μονο ο λογος επαρκει. Και γιατι να μην παρει http://www.car.gr/classifieds/cars/view/409950/ αυτο?στην ιδια τιμη ειναι. Μια 147 στα 1.6? Τι συντήρηση μπορεί να έχει δηλαδή? 1600 είναι τι στο καλό! Από ζημιές λες ή τα κανονικά τα service του? Ειναι ενα αμαξι που θα κοντευει τα 10 χρονια.Και ζημιες θα εχει και σερβις. Αν θες την γνωμη μου μπορεις να βρεις ενα decent κορεατικο,τυπου aveo getz που ισως να εχει και εγγυηση. Το αβεο ειναι 1400 και εχει 94 αλογα ειναι και οπελ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.