Insignificant Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0JOTcfmBYK4[/ame] Το γνωστό teleport hack από το bc2 κάνει την εμφάνιση του και στο MoH
Luciddream Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά αν δεν έχετε βρεί ακόμα πώς να παίξετε απλώς πατήστε matchmaking... δουλεύει μια χαρά... και φαίνεται γαμάτο.. εγώ θα το αγοράσω... ! :) και μια πρώτη γεύση........ (SV-98)
Luciddream Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Απο γραφικα τι λεει? μια χαρα...! αλλα την έχουμε κάνει οι δύο μας αυτήν την συζήτηση αλλού... δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα γραφικά..
agelosLX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μου έχει βγάλει την πίστη από το πρωί!! Όλο με πετάει όπως και τα παιδιά πιό πάνω + δεν δουλεύει το crossfire στην 5970(νταξ και με ένα πυρήνα πολύ καλά πηγαίνει).
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Και τα λεγα,AMD game και το crossfire θα ειναι broken .......
newlynx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά το βρήκα πολύ μέτριο. Πολύ arcade, πίστες γραμματόσημα, καμιά αίσθηση του όπλου, παντού campers, καμιά φυσική στις σφαίρες. Θέλει να είναι και cod και battlefield και αποτυγχάνει παταγωδώς και στα δύο. Κρίμα στην DICE για το τελικό αποτέλεσμα....
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Καταλαβα,τερματιζω το Single Player μια φορα και τελος
TrackM@steR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εγω ακομη αντιμετωπιζω το προβλημα με την καμερα.Με το που κανω join σε game,το οπλο κοιταει στον ουρανο,κολλυμενο εκει, χωρις να μπορω ουτε με mouse ουτε με keyboard να αλλαξω την θεση.Μηπως ειναι ζητημα γραφικων?Εχω ATI4850 σε Win7 και directx11.
TrackM@steR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μήπως έχεις συνδεδεμένο κανένα χειριστήριο; Οχι δεν εχω χειριστηριο πανω στο pc.
dfk_7677 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 [ame] [/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=DyiozpYaays[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα