man10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Πως θα πάρω; Γιώργο, πρέπει να γίνεις φίλος της ΕΑ Ηellas στο Facebook και εξηγούν εκεί.
ThrowDOWN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 λογικα οι περισοτεροι θα παρουνε που γραφτηκανε στο fb , εγω και αλλα 3 φιλαρακια ειμαστε in για να δουμε τι λεει και αυτο. ατιμη δουλεια, με περιμενει ο client ready στο σπιτι
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Γιώργο, πρέπει να γίνεις φίλος της ΕΑ Ηellas στο Facebook και εξηγούν εκεί. Ευχαριστώ Σήμερα το πρωί έλαβα και εγώ το Key μου. Ήμουν σε απόγνωση... PS3 ή PC; Τελικά επέλεξα PC.
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 πρωτες εντυπωσεις, ιδιαιτερα καλες!!! Όντως, αλλά πάλι έχει πρόβλημα με το Server browser γαμώτο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όντως, αλλά πάλι έχει πρόβλημα με το Server browser γαμώτο. DICE, αν μη τι άλλο, κρατάει τις παραδόσεις της.
ThrowDOWN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) αυτο ειναι που θα χτυπησει το cod? πλακα κανει...., δεν ειναι για fast fps η λογικη του, κουραζει πολυ. και αυτο με το run ειναι για πολλα γελια. τεσπα , περιμενω το cod τον χειμωνα να γουσταρουμε λιγο. αυτο για sp και πολυ ειναι. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2010 από ThrowDOWN
DJ_Duker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εμένα με εκνεύρισε. Δεν είναι ούτε το imba one player kills whole team του MW αλλά ούτε και η συνεργασία του Bad company 2. Είναι κάτι ενδιάμεσο με τραγικό respawn (τουλάχιστον στην πίστα με τα capture points). Δε με τρέλανε, θα του δώσω μερικές ευκαιρίες ακόμα μπας και αλλά ...
Xorxhs! Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ψιλοασχετος με τα fps, ποιο θεωρειται το καλυτερο fps αυτη τη στιγμη, MP one.
giorgos147 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ψιλοασχετος με τα fps, ποιο θεωρειται το καλυτερο fps αυτη τη στιγμη, MP one. Προσωπικά, για μένα είναι καλό το Battlefield: Bad Company 2 μόνο αν παίζεις με φίλους/γνωστούς. Εντάξει, όχι ότι δε παίζεται και μόνος σου, αλλά άλλη φάση έχει με φίλους. Τουλάχιστον, 3-4 φορές που έτυχε, το ευχαριστήθηκα δεόντως! Τώρα, για Call Of Duty, λέει και μόνος χωρίς να είσαι με φίλους, διότι δεν έχει τόση ομαδικότητα. Είναι πολύ πιο ατομικό δηλαδή. /Offtopic
ThrowDOWN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 αναλογα τι θελεις, για fast fps παιξε cod, για ποιο team based δοκιμασε το bad company. ειναι και τι θα σε βολεψει με το shooting system του καθενος. εντελως διαφορετικα μεταξυ τους. εγω με τα φιλαρακια προτιμαμε το cod παρολο που εχει μερικες σπαστικες @%!%!.
john2gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Όσο κουλό κι αν ακουστεί, i kinda like it (όχι beta στάδιο... alpha θα έπρεπε να λέγεται με τα τόσα χαζά bugs που έχει)
@kyros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 το παιγνιδι ειναι γαματο,απλα μας αρεσει η μιζερια κ η συνηθεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα