Parapas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μιλάμε για ΕΑ,όχι για activision που την είδε ξαφνικά από ψηλά και μας τον έκατσε! Ναι μιλάμε για ΕΑ που μας τον έχει "κάτσει" κανονικά με τα PC Exclusive Fifa της 4-5 χρόνια τώρα...
sozz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 αν δεν ειναι β παγκοσμιος δεν λεει........ παντως γραφικαρες εχει
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Τα εχουμε βαρεθει τα παιχνιδια με τον 2ο παγκοσμιο,θελουμε modern warfare Edit:Τα γραφικα δεν λενε τιποτα......
alexis333 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Τα εχουμε βαρεθει τα παιχνιδια με τον 2ο παγκοσμιο,θελουμε modern warfare Edit:Τα γραφικα δεν λενε τιποτα...... +1000000 ...
Mourgolikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ωραία γραφικά (αν και είναι μόνο επεξεργασμένες εικόνες)! Ελπίζω να μην κάνουν τσαπατσούλικη δουλειά όσο αφορά τον κώδικα του παιχνιδιού... Αν και μου αρέσει περισσότερο ο 2ος ΠΠ, προτιμώ μια μεγαλύτερη ποικιλία με σύγχρονα σενάρια (όπως φαίνεται εδώ). Ένα ενδιαφέρον campaign, και ιδιαίτερη έμφαση στο mp κομμάτι θα περιμένω. Η σειρά MoH σταμάτησε στο Breakthrough (πάνε χρόνια) για μένα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω πολλές προσδοκίες... Η χρήση δύο μηχανών για την δημιουργία του ακόμα με προβληματίζει. Έρχεται αντιμέτωπο με MW και BC2 και δεν έχει περιθώρια απογοήτευσης του κοινού. (αν και προσωπικά πιστεύω δε θα τα ξεπεράσει)
ksaplostra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Τα γραφικά του ειναι μαπα και μου φαίνεται πως μοιάζουν πολύ με του battlefield: κακια ωρα 2.
pappous_soulis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πιστεύω για singleplayer θα λέει. Το multi προβλέπω να είναι αδιάφορο.
konefsta Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ποοοοοοο φαινεται πως θα εχει κορυφαια γραφικα . και θα εχει και ωραιο storyline . ελπιζω δλδ
sozz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Τα γραφικά του ειναι μαπα και μου φαίνεται πως μοιάζουν πολύ με του battlefield: κακια ωρα 2. μετα απο αυτο ειναι το crysis δεν νομιζω να βγαζανε τοσο καλο
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 μετα απο αυτο ειναι το crysis δεν νομιζω να βγαζανε τοσο καλο Fail grammar Το διαβασα 6 φορες για να καταλαβω τι θες να πεις......
sozz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Fail grammar Το διαβασα 6 φορες για να καταλαβω τι θες να πεις...... μετα απο αυτο battlefield 2 ειναι το crysis.....δεν νομιζω να βγαζανε τοσο καλο σαν το crysis το medal of honor τωρα καταλαβες???
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) μετα απο αυτο battlefield 2 ειναι το crysis.....δεν νομιζω να βγαζανε τοσο καλο σαν το crysis το medal of honor τωρα καταλαβες??? Οτι παιχνιδια βγαινουν απο δω και περα θα πρεπε να ειχαν γραφικα επιπεδου Crysis.........Μηπως δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι ειμαστε στο 2010 (λεω εγω τωρα) Μπραβο στην 4Α Games που βγαζει το metro με πολυ καλα γραφικα,αν και πολυ κακογραμμενο Επεξ/σία 11 Μαΐου 2010 από Psycho_Warhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα