Προς το περιεχόμενο

Medal Of Honor {2010}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 329
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αφηστε τα αυτα ξερετε καμια λυση για το προβλημα μου?? Δεν ειναι και τοσο ωραιο game τα καλυτερα ειναι Call of Duty και Battlefield!!!!!!!Αλλα βοηθηστε στο θεμα μου!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια εχω το medal of honor2010 για το pc αλλα σε καποιες φασεις μ κολλαει τερμα δν παιζω online ..μηπως ξερει κανεις τ φταει????

ποιό είναι το σύστημα σου;

Δημοσ.

Ε κοίτα όχι πως σε μένα άρεσε..Αλλά δεν μου άρεσε ούτε το νέο cod ..

Online δεν έπαιξα κανένα..Ειδικά το cod δεν βλέπω κάτι να με τραβήξει,λες και είναι ποδοσφαιράκι κάθε χρόνο...

εχεις δίκιο, σε βρισκεις τετοιου είδους παιχνιδι να ευχαριστηθεις πλέον.Το μόνο που μου άρεσε λίγο ta teleytaia 3 xronias ηταν το grysis 1 και ενα άλλο που πηδαγες και πιανοσουν με κατι σχοινια το οποιο ειχε και sniper φαση μεσα, ξεχασα το ονομα του γμτ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιζει κανεις ΜοΗ online?Το βρηκα απο ενα φιλο και το ξαναρχισα(επαιζα στο xbox live)...Πραγματικα ειχε προοπτικες να γινει παιχνιδαρα αλλα αφου η dice αποφασησε να αχρηστεψει τα sniper και μετα να το εγκαταληψει παντελως 2 μηνες μετα τη κυκλοφορια του,meh...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα βάλει εδώ και κάποιο καιρό το παιχνιδάκι έτσι για να περάσει η ώρα, σε single player μόνο..

Παίζω παίζω, και φτάνω σε ένα σημείο, είμαι με διόπτρα από μακρυά, υποτίθεται ότι η ομάδα μου βρίσκεται στον απέναντι λόφο και τους την έχουν πέσει, οπότε πρέπει να την βοηθήσω καθαρίζοντας τους υπόλοιπους από μακρυά.. Αρχίζω λοιπόν και τους σκοτώνω όλους, εκεί που πρέπει να τελειώσει η πίστα, βγαίνει από τον ήχο μάχης και βάζει μουσική, αλλά συνεχίζω να είμαι στην πίστα, όσους κι αν σκοτώσω, συνέχεια έρχονται νέοι τρομοκράτες στην ίδια θέση που ήταν οι παλιοί. Έχω κάτσει κανά 10λεπτο σκοτώνοντας, χωρίς αποτέλεσμα..

Για κάποιον που έχει παίξει το παιχνίδι, είναι στο παρακάτω βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=wNtmR3tOtW8

, το σκηνικό αρχίζει στο 9:00, εκεί που τελειώνει στο 11:05, αντί να προχωρήσει, συνεχίζουν να έρχονται νέοι τρομοκράτες..

Δοκίμασα να ξαναπαίξω ολόκληρη την αποστολή από την αρχή, σε διαφορετικό επίπεδο, τα ίδια..

Από λίγο που έψαξα στο νετ, δεν είμαι ο μόνος με το ίδιο πρόβλημα, αλλά λύση δεν έχω βρει.. Μήπως μπορεί από δω να δώσει κανείς τα φώτα του;

Ή έστω μήπως υπάρχει τρόπος να κατεβάσω κανένα savegame που να με βγάζει στην αμέσως επόμενη πίστα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...