sdim Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ, παιδιά. Στο CanYouRunIt δεν παίζει (με τα δικά του standards),αλλά ρωτάω μήπως κάποιος χρήστης παίζει σε μηχάνημα που δεν έχει Core Duo και νεότερη CPU.Ας είναι και σε low-res, δεν πειράζει.
dfk_7677 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Συγκεκριμένα, οι τίτλοι The Sims 3, Medal of Honor, FIFA 11, NBA Jam και Need for Speed: Hot Pursuit θα διατίθενται από τα καταστήματα λιανικής πώλησης στην τιμή των 39.99€ (οι εκδόσεις για PlayStation 3 και Xbox 360) και στην τιμή των 29.99€ (οι εκδόσεις για PC). Η προσφορά θα ισχύει από σήμερα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Πηγή: sport24.gr
Titanomaxos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδιά υπάρχει το bad company 2 και ασχολείστε με φόλες (cod, moh)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί βρε, το BC2 είναι τίποτα καλό; ΒF3 θέλουμε!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό που είδα μόλις το πρωτοέπαιξα, όχι μόνο για DX11 δε μου κάνει.. αλλά για γενικά πολύ poor visuals. Κάτι δε μου πάει καλά.. Με έκανε να αναζητήσω το nHancer (τώρα που πείρα ATi υποτίθεται ότι δεν χρειάζεται κιόλας), ATi tray κτλπ. Είναι τόσο πίσω το Game στα γραφικά;
alexhs gk Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Γεια σας σημερα πηγα να εγκαταστησω το καινουργιο το μεταλ και καποια στιγμη εκει που το εγκαθιστω μου βγαζει προβλημα αυτο.... Medal Of Honor\Support\EA Help\en-us\WebHelp_Skin_Files\XP\Silver\Thumbs.db. Verify that the file exists and that you can access it και τις επιλογες απο κατω retry και cancel....τι ειναι αυτο το προβλημα τι πρεπει να κανω
antonl Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Πώς το κανες αυτό; Φαίνεται σα να κανες copy/paste τα αρχεία εγκατάστασης απ το DVD στο desktop...
alexhs gk Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 τιποτα πηγα να το κανω εγκατασταση πηγαινε κανονικα και μετα μ εβγαλε αυτο...πηγα στο σημειο π ελεγε και ηταν ενας φακελος με εικονειτσες EA games και τα λοιπα...ειπα να το κατεβασω αμα μπορουσα και να το χωσω εκει μεσα αλλα δεν το βρηκα πουθενα αλλα δεν ηξερα και τι ειναι...
PolonosJ Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παιδια εχω φτασει σε ενα σημειο οπου μπαινω με εναν απο την ομαδα μου κατω σε μια σπηλια μολις σκοτωνουμε τους αντιπαλους μετα προχαραμε ακι μου λεει αυτος follow me ενω δεν προχωραει αυτος και ετσι δεν συνεχιζετε το παιχνιδι καμια βοηθεια?
outlaw star Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Το καλητερο PC Game που εχω παιξει.... πες μου σε παρακαλώ πολύ ότι αστειεύεσαι...
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 πες μου σε παρακαλώ πολύ ότι αστειεύεσαι... Οχι... Εχω φαει τρομερη πορωση...
garrett156 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε λεει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα