Προς το περιεχόμενο

Medal Of Honor {2010}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ, παιδιά.

Στο CanYouRunIt δεν παίζει (με τα δικά του standards),αλλά ρωτάω μήπως κάποιος χρήστης παίζει σε μηχάνημα που δεν έχει Core Duo και νεότερη CPU.Ας είναι και σε low-res, δεν πειράζει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 329
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Συγκεκριμένα, οι τίτλοι The Sims 3, Medal of Honor, FIFA 11, NBA Jam και Need for Speed: Hot Pursuit θα διατίθενται από τα καταστήματα λιανικής πώλησης στην τιμή των 39.99€ (οι εκδόσεις για PlayStation 3 και Xbox 360) και στην τιμή των 29.99€ (οι εκδόσεις για PC).

Η προσφορά θα ισχύει από σήμερα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Πηγή: sport24.gr

Δημοσ.

Αυτό που είδα μόλις το πρωτοέπαιξα, όχι μόνο για DX11 δε μου κάνει.. αλλά για γενικά πολύ poor visuals.

Κάτι δε μου πάει καλά.. Με έκανε να αναζητήσω το nHancer (τώρα που πείρα ATi υποτίθεται ότι δεν χρειάζεται κιόλας), ATi tray κτλπ. Είναι τόσο πίσω το Game στα γραφικά;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας σημερα πηγα να εγκαταστησω το καινουργιο το μεταλ και καποια στιγμη εκει που το εγκαθιστω μου βγαζει προβλημα αυτο....

Medal Of Honor\Support\EA Help\en-us\WebHelp_Skin_Files\XP\Silver\Thumbs.db. Verify that the file exists and that you can access it

και τις επιλογες απο κατω retry και cancel....τι ειναι αυτο το προβλημα τι πρεπει να κανω

Δημοσ.

τιποτα πηγα να το κανω εγκατασταση πηγαινε κανονικα και μετα μ εβγαλε αυτο...πηγα στο σημειο π ελεγε και ηταν ενας φακελος με εικονειτσες EA games και τα λοιπα...ειπα να το κατεβασω αμα μπορουσα και να το χωσω εκει μεσα αλλα δεν το βρηκα πουθενα αλλα δεν ηξερα και τι ειναι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω φτασει σε ενα σημειο οπου μπαινω με εναν απο την ομαδα μου κατω σε μια σπηλια μολις σκοτωνουμε τους αντιπαλους μετα προχαραμε ακι μου λεει αυτος follow me ενω δεν προχωραει αυτος και ετσι δεν συνεχιζετε το παιχνιδι καμια βοηθεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...