Προς το περιεχόμενο

Medal Of Honor {2010}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Online δεν έχω να πω..δεν το έχω παίξει,γιατί το έχω μαϊμουδιάρικο. :-)

καλώς η κακώς (κακώς για μένα) το single το έχουν παραμελήσει στα τελευταία fps και κοιτάνε μόνο το online ... τα Co-Op του MW2 ήταν κατα την γνώμη μου κάτι πολύ ενδιαφέρον που θα έπρεπε να βγεί σαν ξεχωριστό παιχνίδι..με πολύ περισσότερες αποστολές βέβαια. το Medal of Honor τώρα στο multiplayer αν και έχει αρκετές ελείψεις είναι ωραίο.. είναι πιο δύσκολο..και έχει διαφορετική αίσθηση απο τα προηγούμενα του είδους.. μπορεί να χάνει απο τα άλλα σε γενικές γραμμές αλλα συνεχίζει να είναι ένα διασκεδαστικό fps.

---------- Προσθήκη στις 02:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:01 ----------

Εμμμ,ειναι τοσο μαϊμου που ουτε μαϊμουδιαρικο δεν λεει να το εχεις :lol:

αλήθεια, γιατι δεν το κάνεις psyscho_troller... ???

• Απαντ. 329
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τα Co-Op του MW2 ήταν κατα την γνώμη μου κάτι πολύ ενδιαφέρον που θα έπρεπε να βγεί σαν ξεχωριστό παιχνίδι.

Κάπως large ακούγεται αυτό μαν :P .Δεν νομίζω να αγόραζε κανείς τίποτα τότε :P .

Κοίτα..δεν με ενδιέφερε να παίξω online το moh,δεν ξέρω,αλλά μόνο το sp ήθελα :) .

Δημοσ.

Σαν ξεχωριστό ίσως όχι, αλλά σαν MW2 DLC (όπως τα map packs) άνετα μπορούσαν να το πουλήσουν, έτσι σκ... που τα έχουν κάνει.

Τα παραπάνω screenshots πάντως με έψησαν να ρίξω κι εγώ μια ματιά στο MoH, έστω στο single player campaign μέχρι να βγει το Black Ops.

Δημοσ.

Καλά μιλάμε ότι διαρκεί πολύ λίγο το campaign. Αν διαρκούσε 10 ωρίτσες με τον ίδιο ρυθμό όμως, χωρίς δηλαδή να κάνει κοιλιά εξαιτίας της επιπλέον διάρκειας και έδινε κάποιο σωικό τέλος, θα μιλούσα άνετα για υποψήφιο GOTY. Κρίμα γιατί όλα τα κύρια 'συστατικά' τα έχει (έχει και το ατελείωτο respawning του COD, εντάξει μείον είναι αυτό αλλά πολλοί δεν το είχαν πει καν για το COD οπότε δεν δέχομαι αυτοί που χάρηκαν το COD να παραπονεθούν για το συγκεκριμένο θέμα :P )!

PS: Ρε Psycho, αυτά είναι όλα περίπου τα σημεία (ΟΚ, δεν έβαλα από τις δύο τελευταίες πίστες για ευνόητους λόγους :P) αφού διαρκεί τόσο λίγο :P

Δημοσ.
Πολύ troll-naming πέφτει. :P

J2g, πόση ώρα σου πήρε το MOH;

Πολύ λίγο. Δεν χρονομέτρησα αλλά παίζει να ήταν και τρεις-τέσσερις ώρες. Απελπιστικά μικρό είναι :P

Δημοσ.

Τί να πω ρε παιδιά.

Αν μου έβαζαν μία πίστα από το call of duty και μία από το medal of honor, δεν θα καταλάβαινα την διαφορά. Μια απ'τα ίδια' τεχνικός τομέας και gameplay ίδια, μικρό campaign ίσα ίσα για προθέρμανση, αποκλειστικός προσανατολισμός στο multi, μία κοροϊδία και μισή.

Δημοσ.

Κυκλοφορεί το patch για PC που περιέχει και τα νέα map και modes.

• Single Player
  • Fixed the CAS issue that prevented some players from firing at certain vehicles.
  • Fixed a rare issue in Bagram that would cause areas of the map not to load in a timely fashion.

• Server
  • Lowered scores on all defensive support actions
  • Changed spawn points on Shah-i-Khot Mountains, Combat Mission
  • Changed spawn points on Kandahar Marketplace, Sector Control
  • Changed spawn points on Kandahar Marketplace, Team Assault
  • Changed spawn points on Diwagal Camp, Sector Control
  • Changed spawn points on Kunar Base, Sector Control
  • Changed spawn points on Kabul City Ruins, Sector Control
  • Changed spawn points on Kabul City Ruins, Team Assault
  • Changed spawn points on Garmzir Town, Sector Control
  • Changed spawn points on Garmzir Town, Team Assault
  • Tweaked damage on M16 and M24
  • Tweaked damage on M4

• Client
  • Added Hot Zone and Clean Sweep (added the levels/UI changes in server browser etc)
  • Server browser makes snapshot instead of subscribing to servers
  • Fixed hang when joining on a friend that's playing on a password protected server
  • Ribbons and medals no longer appear on unranked servers
  • Added aiming spot in binoculars in hardcore mode
  • Added text chatting while dead and in end of round
  • Increased the points needed to win a domination/tdm game
  • Decreased accuracy while shooting from the hip
  • Increased the amount of recoil and spread
  • Added server details in loading screens and spawn screen
  • Fixed an issue where holding your breath and moving forward would take you out of scope

Δημοσ.

Added text chatting while dead and in end of round

Decreased accuracy while shooting from the hip

Increased the amount of recoil and spread

αυτα τα τρία ειδικά το πρώτο ακούγονται ΠΟΛΥ καλά... :-) :-)

(επιτέλους θα τους λέω noobs όταν χάνουμε και gg όταν νικάμε...) :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? αγορασα το medal of honor 2010 και το εκανα εγκατασταση κανονικα χωρις προβλημα , και επαιξα κανενα 2ωρο online{ για αυτο το αγορασα εξαλλου}! σημερα οταν πηγα να παιξω απλα μαυρισε η οθονη και γυρισε παλι στην επιφανεια εργασιας,δεν μου εβγαζε ουτε βλαβη ουτε τιποτα. το single game παιζει κανονικα!. αν ξερει καποιος σας παρακαλω, βοηθειαααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Δημοσ.

Παιδια χαιρετω την παρεα σας. Εχω κωλύσει στην πιστα οπου ειμαι με το ελικόπτερο,μετα το practice και συνεχως σκοτωνω αυτους που βγαινουν απο τιες σπηλιες αλλα δεν γινεται τιποτε αλλο. Τι πρεπει να κάνω για να τελειωσω την πιστα; Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...