xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω,χτες το άρχησα,χτες το τελειώσε..Και δεν έπαιζα και απορροφημένα ..και ξαφνικά ...τέλειωσε.Μικρό. Πολύ πιστολίδι,σε φάση που με κούρασε,αλλά ωραίο.Το περίμενα αλλιώς.Αλλά πέρασε η ώρα ευχάριστα.Θα το παίξω σε μεγαλύτερο επίπεδο .
Luciddream Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 για το multi δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα... οκ το καταλάβαμε το SP είναι μικρό..
Luciddream Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Σαν τι να πει?Οτι ειναι phail? ωραία τα επιχειρήματα σου...
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Α,ναι ξεχασα.....Ειναι COD Killer το παιχνιδι
Luciddream Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Α,ναι ξεχασα.....Ειναι COD Killer το παιχνιδι δεν είπα κάτι τέτοιο όπως θα δείς και σε προηγούμενη σελίδα.. αλλα δεν λέω και ένα παιχνίδι fail επειδή δεν είναι η καινούρια επανάσταση.. απορώ αν έχεις παίξει καθόλου multi και μιλάς η τα λές έτσι για να εντυπωσιάσεις κόσμο απλά..
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Να εντυπωσιασω?Ξερεις κανεναν να εντυπωσιαζεται με το fail?Το παιχνιδι αλλιως μας το παρουσιαζαν/περιμεναμε και αλλιως ειναι.....Τι να λεμε τωρα,τραγικο απλα.
Luciddream Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Να εντυπωσιασω?Ξερεις κανεναν να εντυπωσιαζεται με το fail?Το παιχνιδι αλλιως μας το παρουσιαζαν/περιμεναμε και αλλιως ειναι.....Τι να λεμε τωρα,τραγικο απλα. και ξαναρωτάω, έχεις παίξει online ? αλλιώς για μένα είσαι εσύ fail όταν μιλάς για κάτι χωρίς να το έχεις δοκιμάσει...
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ειχα παιξει την Open Beta και απογοητευτικα μιας και οι πιστες ειναι ΠΟΛΥ μικρες......
Luciddream Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ειχα παιξει την Open Beta και απογοητευτικα μιας και οι πιστες ειναι ΠΟΛΥ μικρες...... έχει και μεγάλες πίστες, δεν είναι μόνο αυτές οι δύο..
john2gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχω καταλάβει γιατί λέτε ότι είναι μάπα τα γραφικά. Εντάξει, υπάρχουν μερικά low-res textures (και στο Crysis υπάρχουν μερικά) αλλά αν είναι μάπα αυτά τα γραφικά τότε τι να πω...
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Καλα John εχεις πιασει τα καλυτερα σημεια του παιχνιδιου LOL
outlaw star Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 εμένα βασικά με χάλασαν τα μοντέλα των χαρακτήρων..στο mw2 μου φαίνονται καλύτερα...αυτό που πάντως νομίζω ότι μετράει στο παιχνίδι είναι τα ηχητικά εφέ των όπλων
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Καλα John εχεις πιασει τα καλυτερα σημεια του παιχνιδιου LOL Ποο,εκεί με το ελικόπτερο μου άρεσε..Σα μικρό παιδάκι και γω..Έχωσα τα ακουστικά και έπαιζα :lol: . Online δεν έχω να πω..δεν το έχω παίξει,γιατί το έχω μαϊμουδιάρικο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εμμμ,ειναι τοσο μαϊμου που ουτε μαϊμουδιαρικο δεν λεει να το εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα