ektor7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δε κοιταξα το gpu usage,αλλα μου φενεται αρκετα smooth,αν και με μονο 35-40fps!
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Σε μενα το Medal αμα εχει 35-40(Dx10) μονο smooth δεν ειναι......Dx9(με tweaked settings για λιγο καλυτερα γραφικα + 32xAA 16xAF δεν πεφτει ποτε κατω απο 80) Δοκιμασε στο MOHAEngine καπου λεει Engine.GameEngine παιξε με το bSmoothFrameRate βαλτο False μπας και φτιαξει,αν θες ανεβαζεις και το fps limit(by deafult ειναι στα 62fps) Go to C:\Users\username\Documents\EA Games\Medal of Honor\Config and open MOHAEngine.ini [systemSettings] UseHighQualityBloom=True (obviously, better bloom) Distortion=True (improves particles) MaxMultisamples=8 (improves AA if it's on, you can also turn AA setting off in game and force through nhancer\ccc it manually for better quality, but it's buggy for now) MinShadowResolution=256 MaxShadowResolution=2048 ShadowFadeResolution=512 (Improves static and dynamic shadows) bEnableVSMShadows=True (improves dynamic shadows) You can also experiment with these lines MaxDynamicChunkCount=1000 (number of debris pieces lying around) DebrisLifetime=60.0 (how long it lasts) Τα tweaked settings.
ektor7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 θα τα δωκιμασω,αλλα δε μπορω να περιμενω και πολλα απο την gts360m σε fullhd αναλυση! Στο dx9,οπως ειναι χωρις ΑΑ,φτανει τα 62,αλλα...!
DJ_Duker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εμένα με dx10 μου πετάει fractals και πράσινα γραφικά παντού.... False again...
PraetorianGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εμένα με dx10 μου πετάει fractals και πράσινα γραφικά παντού.... False again... Φίλε και εμένα το ίδιο...uber fail λέμεεε
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Σας ειπα οτι εχει προβλημα......Τωρα που δοκιμασατε σας εφυγε και η περιεργεια Βαλτε Dx9 και καντε τα παραπανω tweaks.
mastor10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 καλα, τελη 2010 με dx10 να ειναι στο τελος του και με το dx11 να ανθιζει φτιαξανε game με dx9? δεν πανε καλα
Intelas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Καλο το game με μετρια γραφικα-οπως προβλεποταν φυσικα για την μεταφορα απο τις κονσολες. Οταν βγουν νεες κονσολες ισως τοτε δουμε ΓΡΑΦΙΚΑ στα πανακριβα ΠΙΣΙ μας !!
nemesiskp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Γνωριζουμε περιπου την διαρκεια του campaing????
nemesiskp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ~4 ώρες ........ Σοβαρα μιλας????Ποιο πολυ μου πηρε να το κατεβασω.
ektor7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εμένα με dx10 μου πετάει fractals και πράσινα γραφικά παντού.... False again... Φίλε και εμένα το ίδιο...uber fail λέμεεε +1 στο club!
DJ_Duker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλά όταν διάβαζα ότι είναι μικρό δε περίμενα να ναι τόσο... Και είχα βγει λίγο πριν τον τερματισμό. Λέω να μπω να περάσω το σημείο κ καπάκι βίντεο κ τέλος... wtf... Πόσο κακή αρχή για reboot σειράς δηλαδή; Την επόμενη φορά ας βγάλουν μια πίστα demo και να περιμένουν να γίνει δουλειά. Ναι οκ λεφτά από το multiplayer θέλουν και εκεί ίσως έχουν δώσει έμφαση, αλλά με τέτοιο single γεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα