roverangas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 δοκιμασα το beta multiplayer..... η αποθεωση της απογοητευσης πραγματικα ελεος ρε παιδια, μαλλον εχουμε χασει το μετρο στα games,αυτοι οι ανθρωποι προσπαθουν να φτιαξουν τα τελεια γραφικα και τα κανουν μανταρα προσπαθουν να φτιαξουν τα super duper weapons και τα κανουν σαν τα μουτρα τους, πραγματικα πιο αλληθοφανες game απο το cod4 δεν νομιζω να ξαναδω
giorgos147 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 πραγματικα πιο αλληθοφανες game απο το cod4 δεν νομιζω να ξαναδω Αν θες αληθοφάνεια, δες το Arma 2 Πάντως συμφωνώ... Το παιχνίδι είναι μάπα.
newlynx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Για αληθοφάνεια μόνο το ARMA 2 είναι το κατάλληλο παιχνίδι. Του έδωσα και σήμερα μια ευκαιρία (το είχα θάψει χτες) και διαπίστωσα πως αν γκρίνιαζα μερικές φορές στο bc2 ότι χρειάζεται συνεργασία για να προχωρήσεις, εδώ χρειάζεται ακόμα περισσότερη. Και επειδή οι πίστες είναι μικρές αν πιάσουν μερικοί τα κατάλληλα σημεία ο αντίπαλος δεν προχωρά με τίποτα. Δεν έχει τη δυνατότητα να πλαγιοκοπήσει με κάποιο τρόπο ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα. Το μόνο θετικό είναι το hit registration που ελέω έλλειψης φυσικής λειτουργεί ικανοποιητικά.
roverangas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ειμαι hufe fan του ΑΡΜΑ και εχω παιξει ολες τις σειρες που υπηρχαν. απλα αυτο που εννοω εινια οτι οσο προχωραει η τεχνολογια πολλες φορες δουλευει κατα του χρηστη π.χ τα γραφικα που αν και εντυπωσιακα σε μπερδευουν ολα αυτα τα χρωματα και τα φρουφρου που υπαρχουν στον χωρο,και πολλες φωρες ακομα και οι εχθροι ειναι δυσδιακριτοι αναμεσα σε ολα αυτα τα high tech graphics.... οσο για το παιχνιδι τα σκοπευτικα του ειναι χαλιαααα το recoil ειναι γελοιο, τα maps ειναι πολυυυ μικρα το hud radar πρακτικα αχρηστο απλα το game φτιαχτηκε με σκοπο να ''τα παρει'' απο την τσεπη του πιτσιρικα και να χτυπησει ενα μεριδιο απο την πιτα των fps games, θελει δουλεια το game πολυυυ δουλεια για να φτασει εστω και την εμπειρια που ειχαμε ζησει στο πρωτο MOHAA που ασχετα αν το παιζαμε απο modem με μια ταπεινη συνδεση των 56κ, μας ειχε αφησει με το σαγονι στο πατωμα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλά, το MOH:AA ήταν άλλο πράγμα όταν βγήκε. Πωρωνόμουν να παίζω online την Omaha beach. (και να βλέπουμε έναν τυχαίο Γερμανό που ήταν σε god mode )
pappous_soulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έπαιξα αρκετά ματσακια, και το μόνο που μπορω να πω είναι πως το παιχνίδι είναι μεν διασκεδαστικό, αλλά είναι unbalanced. Όταν παίζεις επίθεση είσαι καταδικασμένος, εκτός κι αν πέσεις σε καλή ομάδα. Επίσης η πίστα στα χιονιά μοιάζει με μονόδρομο. Προσπαθεί να μιμηθεί το rush game mode του BC2, με τη διάφορα πως η πίστα είναι τραγικά μικρή. Τώρα για το recoil τα έχουμε πει, και πιστεύω πως θα το διορθώσουν. Όπως και να'χει, παιχνίδι της Dice δεν ξαναπαιρνω πριν περάσουν τουλάχιστον 2 patches. (μετά την αποτυχία του Battlefield)
Intruder7s Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ενω το αλλο το ακυρο? Δεν στεκεται σε ενα σημειο ο παιχτης. Στεκομαι καπου να φαω καποιον που ειδα και ο παιχτης μετακινειται ( αν εχω κανει zoom δεν μετακινειται ). Αλλες φορες προχωραω και παει στραβα. Αλλες φορες δεν μπορει να πατησει στο ισιωμα λες και εχει κανενα σκαλοπατι τεραστιο... Ηλιθια πραγματα για 2010. Κατι αλλο απαραδεκτο. Κανει ΠΟΛΥ ωρα να ανοιξει το παιχνιδι. Οχι οτι αργει ο υπολογιστης ή κατι τετοιο. Απλα δειχνει πολλα πραγματα πριν σε παει στο μενου και αργει. Και δεν μπορουσαν να το βαλουν να κανει Log in κατα την διαρκεια που δειχνει ολα αυτα αλλα πρεπει να περιμενεις και το Log in μετα....Το scoping ειναι απιστευτα αδουλευτο. Το quickscope απλα δεν δεν δουλευει....πρεπει να μην βγαλεις το zoom αμεσως απο τον στοχο αλλιως 70% δεν τον πετυχαινει. Το ιδιο συμβαινει και με τα Mortar και air strikes. Και καταληγω να τα στελνω πανω μου.....για 5-10 ευρω και ΑΝ...κριμα....
TrackM@steR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αφου τελικα καταφερα να παιξω την beta,μπορω να πω οτι εμεινα πραγματικα απογοητευμενος.Περα απο τα γραφικα,αντιπαλοι που δεν διακρινονται ουτε και με sniper,το hud τελειως ακυρο,το sniper zoom να ειναι σαν το Red Dot στα assault rifles του MW2(απαραδεκτο) και ενα map το οποιο χμμμμ....!!!Δεν το περιμενα ετσι οποτε και εγω θα αρκεστω μαλλον στο campaign και αναμονη μεχρι 9 Νοεμβριου για το Black Ops.Κριμα!!
activex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 κάποιος που να έπαιξε campain υπάρχει ; λέω μπας και τώρα που κυκλοφόρησε το final, έχει βελτιώσεις τουλάχιστο στο single...
Nik.K Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 To Single ειναι καλο με καλες σχετικα και μεγαλες σχετικα παλι πιστες....Το Multi ειναι ελεινο με πιστες 5χ5...Κριμα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Από κινηματογραφικότητα το single πώς πάει; COD style ή BC style;
Nik.K Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ποιο πολυ μου θυμιζει COD, τις περισσοτερες φορες εστω. Αλλα τι να πω, αυτο αλλαζει με τον καθενα.
Titan91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Το campaign μου πήρε 6 ώρες να το τελείωσω. Ωραίο κινηματογραφικό με όμορφα γραφικά αλλά πολύ μικρό και στο hard επίπεδο ήταν πάρα πολύ εύκολο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 To Single ειναι καλο με καλες σχετικα και μεγαλες σχετικα παλι πιστες....Το Multi ειναι ελεινο με πιστες 5χ5...Κριμα Μου αρκει
Nik.K Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εμενα το εστειλαν αυθεντικο παντως, παλι καλα γιατι 50ε δεν τα εδινα για τετοιο Multi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα