Προς το περιεχόμενο

windows 7 home premium 32bit eng dsp+δωρεαν αποστολη=49.90 €

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα παραγγείλει 2 όσο ήταν δωρεάν τα μεταφορικά και έφτασαν σήμερα (Αθήνα). Τα παρέλαβαν οι δικοί μου (βρίσκομαι εξωτερικό). Κλασικά πακέτα OEM.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσύ δηλαδή Holden1974 που γράφτηκες ΧΤΕΣ (Ημ. Εγγραφής

07-12-2009) στο insomnia το πρώτο σου μύνημα (Σύνολο Μηνυμάτων

1) ήταν για να γράψεις για την προσφορά των WIN 7 και του συγκεκριμένου καταστήματος ;;;;

Ρωτάω εγώ τώρα ...... χωρίς παρεξήγηση βέβαια ..... αλλά έχουν δει τα μάτια μας διαφημίσεις-κράχτες ......

1) ήταν για να γράψεις για την προσφορά των WIN 7 και του συγκεκριμένου καταστήματος ;;;;

Ρωτάω εγώ τώρα ...... χωρίς παρεξήγηση βέβαια ..... αλλά έχουν δει τα μάτια μας διαφημίσεις-κράχτες ......

Δεν έγραψε για την προσφορά , ότι παρέλαβε έγραψε...

Καλημέρα,

κατανοώ τον προβληματισμό. Παρακολουθώ το Φόρουμ εδώ και 1 εβδομάδα, και γράφτηκα εχτές για να κάνω γνωστή την εμπειρία μου!

Για να μείνω on topic, ήμουν μεταξύ αυτής της προσφοράς και να πάρω από το Amazon το Family pack (3 licence, 32-64 bit) με 130 λίρες + μεταφορικά (δεν είναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή).

[ame]http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Windows-Premium-Upgrade-Family/dp/B002MT21N6/ref=pe_19151_17731641_as_txt_1/[/ame]

Βρίσκομαι εκτός Ελλάδας και θα τα εγκαταστήσω τα Χριστούγεννα. Απλά με ενημέρωσαν οι δικοί μου ότι έφτασαν.

Και πάλι καλημέρα.

Παιδιά,

πέρασε κανείς τα Ελληνικά από πάνω;

Τουλάχιστο, βλέπουμε και διαβάζουμε σωστά Ελληνικά έτσι;

Βρήκα ένα αρχείο και το κατέβασα, είναι αυτό:

lp-el-gr_134a76aed3d9c035158e91f8f261758bfd585b15

Είναι αυτή η Ελληνική αναβάθμιση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...