deadp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 "Έκοψαν" τα δωρεάν μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holden1974 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Είχα παραγγείλει 2 όσο ήταν δωρεάν τα μεταφορικά και έφτασαν σήμερα (Αθήνα). Τα παρέλαβαν οι δικοί μου (βρίσκομαι εξωτερικό). Κλασικά πακέτα OEM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eric_in Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ δηλαδή Holden1974 που γράφτηκες ΧΤΕΣ (Ημ. Εγγραφής 07-12-2009) στο insomnia το πρώτο σου μύνημα (Σύνολο Μηνυμάτων 1) ήταν για να γράψεις για την προσφορά των WIN 7 και του συγκεκριμένου καταστήματος ;;;; Ρωτάω εγώ τώρα ...... χωρίς παρεξήγηση βέβαια ..... αλλά έχουν δει τα μάτια μας διαφημίσεις-κράχτες ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReddyRx7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις τα παρέλαβα και εγώ στα 50€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ δηλαδή Holden1974 που γράφτηκες ΧΤΕΣ (Ημ. Εγγραφής07-12-2009) στο insomnia το πρώτο σου μύνημα (Σύνολο Μηνυμάτων 1) ήταν για να γράψεις για την προσφορά των WIN 7 και του συγκεκριμένου καταστήματος ;;;; Ρωτάω εγώ τώρα ...... χωρίς παρεξήγηση βέβαια ..... αλλά έχουν δει τα μάτια μας διαφημίσεις-κράχτες ...... Δεν έγραψε για την προσφορά , ότι παρέλαβε έγραψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 μια χαρα προσφορα ηταν ανεξαρτητως ποιος την εγραψε. Τσιμπησα και εγω ενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ισχυει ακομα? Κατι αλλο σφραγισμενα ειναι ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holden1974 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ δηλαδή Holden1974 που γράφτηκες ΧΤΕΣ (Ημ. Εγγραφής07-12-2009) στο insomnia το πρώτο σου μύνημα (Σύνολο Μηνυμάτων 1) ήταν για να γράψεις για την προσφορά των WIN 7 και του συγκεκριμένου καταστήματος ;;;; Ρωτάω εγώ τώρα ...... χωρίς παρεξήγηση βέβαια ..... αλλά έχουν δει τα μάτια μας διαφημίσεις-κράχτες ...... Καλημέρα, κατανοώ τον προβληματισμό. Παρακολουθώ το Φόρουμ εδώ και 1 εβδομάδα, και γράφτηκα εχτές για να κάνω γνωστή την εμπειρία μου! Για να μείνω on topic, ήμουν μεταξύ αυτής της προσφοράς και να πάρω από το Amazon το Family pack (3 licence, 32-64 bit) με 130 λίρες + μεταφορικά (δεν είναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή). [ame]http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Windows-Premium-Upgrade-Family/dp/B002MT21N6/ref=pe_19151_17731641_as_txt_1/[/ame] Βρίσκομαι εκτός Ελλάδας και θα τα εγκαταστήσω τα Χριστούγεννα. Απλά με ενημέρωσαν οι δικοί μου ότι έφτασαν. Και πάλι καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 μολις παρελαβα.50ε συμπεριλαμβανομενων μεταφορικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 μολις παρελαβα.50ε συμπεριλαμβανομενων μεταφορικων. Πως έρχονται τα windows? Με τι συσκευασία? Καλορίζικα btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 καρασφραγισμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά, πέρασε κανείς τα Ελληνικά από πάνω; Τουλάχιστο, βλέπουμε και διαβάζουμε σωστά Ελληνικά έτσι; Βρήκα ένα αρχείο και το κατέβασα, είναι αυτό: lp-el-gr_134a76aed3d9c035158e91f8f261758bfd585b15 Είναι αυτή η Ελληνική αναβάθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 δοκίμασε..κατεβασμα windows 7 premium greek απο torrent και μετα θα βαλεις για κλειδι γνησιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.