Dark_Sage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σε όλους... εχω 2 jeanakia energie... και τα 2 τα αγορασα απο ενα συγκεκριμένο μαγαζι... και τα 2... στην εσωτερική ταμπέλα εκει πανω που λεει μεγεθος μέσης και μάκρος λενε made in italy... η ταμπέλα ειναι εσωτερικά στην αριστερή πλευρα του jean πήγα μετα απο κανα χρονο στο ίδιο μαγαζί.... τα jean που είδα ελεγαν τώρα made in china / albania κτλπ... ιδια μαρκα μιλάμε και το ταμπελάκι αυτη τη φορα ηταν στην δεξια εσωτερική πλευρα του τζιν... δεν αναφερομαι στο κομματι οτι μπορει να εχουν σταλει σε άλλη χώρα για φθηνά εργατικά χέρια... θελω απλα γνωμες και εμπειριες κατα ποσο ειναι αυθεντικό το jean Και όχι μαιμού... thanx
12mats Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 υπαρχουν αρκετα site που δειχνουν διαφορες μεταξυ original και fake ρουχων ριξε μια ματια σε καποιο απο αυτα.επειδη δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως δες google
some1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 sorry αλλά το μούφα δεν θα έλεγε made in "σωστή χώρα" αν ήταν μαιμού ???
12mats Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 sorry αλλά το μούφα δεν θα έλεγε made in "σωστή χώρα" αν ήταν μαιμού ??? φιλε μου εχω αγορασει απο ebay φουτερ dsquared σε χαμηλη τιμη και γραφει made in italy σε ολες τι ταμπελες αν το δεις θα καταλαβεις αμεσως πως ειναι μουφα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.