Προς το περιεχόμενο

Ζορικο προβλημα με δισκο. Τον βλεπουν τα Mac αλλα οχι τα windows!!

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο WD Passport Essential 2,5.

Toν ειχα καιρο σαν backup και δουλευε μια χαρα στο συστημα της υπογραφης. Χθες τον συνδεσα στο Mac για να περασω κατι αρχεια και απο τοτε δεν τον βλεπουν τα windows αλλα μονο το mac.

Eπαθε κατι? Παει για πεταμα...?

1) Τα windows τον βλεπουν σαν εξωτερικη συσκευη (μαλιστα external ΗDD ειναι το ονομα του στο "Συσκευες και Εκτυπωτες")

2) ΔΕΝ τον βλεπουν στη διαχειριση δισκων καθολου.

3) Οταν τον συνδεω ακουγεται ο ηχος συνδεσης εξωτερικης συσκευης στα παραθυρια αλλα δεν φαινεται στο My Computer

4) Δοκιμασα και σε XP αλλα τιποτα, δε φαινεται πουθενα.

5) Στο Mac γιατι φαινεται κανονικα???????

ευχαριστω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:13 ----------

Επισης δοκιμασα να φορμαρω το δισκο σε FAT32 απο τον Mac που τον βλεπει αλλα και παλι τιποτα...ο mac Κανονικα τα Pc τιποτα...

Τωρα δοκιμαζω να τον φορμαρω ολο με μηδενικα σε fat32 παλι μηπως αλλαξει κατι....

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε μου σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα δοκίμασα το Hiren's Boot CD τουλάχιστον με άφησε να του κάνω format. Ελπίζω να δουλεψέψει και σε σένα.

Δημοσ.

Για πέταμα σε καμμία περίπτωση.

Προσωπικά ιδέα δεν έχω τί γίνεται από εναλλαγή Mac/Win (και γιατί), αλλά προφανώς απλά του *γκουχ!*ησε το file system.

Aφού ήταν backups, είσ' οκ (να υποθέσω).

Βιάστηκες πάντως, ίσως με το Test Disk να γινόταν κάτι (σελίδα 4, του sticky "Τα έχασα όλα;").

Τεσπα με zeros filling που λες πως του κάνεις (αν και μπερδέυει αυτό που λες "σε FAT32"....: την δημιουργία partition την κάνεις μετά...εκτός κι αν χρησιμοποιείς κανένα εργαλείο της εταιρίας του, που τα κάνει το ένα πίσω απ' τ' άλλο, για το οποίο επίσης δεν έχω εγώ ιδέα αν υπάρχει), όλα καλά στο τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...