Προς το περιεχόμενο

δημιουργεια ιστοσελιδων

PePeRaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οταν υπαρχει τοση μεγαλη πληροφορια στο ιντερνετ θεωρω ασκοπο να παει καποιος σε φροντιστηριο.

Μα δεν πας μόνο για τη γνώση αλλα για το "καλούπωμα" , πως να ξεκινήσεις , απο που να αρχίσεις κ.λπ. άλλωστε και για την πυρινική φυσική υπάρχει τόση πληροφορία αλλα δεν γίνεται κανένας πυρηνικός φυσικός μέσω ίντερνετ.

Δημοσ.

Δεν ειναι το ιδιο , νομιζω ειναι ατυχης η συγκριση.Εγω δε ξερω καποιον που να πηγε φροντιστηριο,μπορει να κανω και λαθος!

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται σχολή για Web design/development κτλ κτλ... ίσα ισα η σχολή σε περιορίζει και πάλι ότι βρουν και αυτοί απλά στο μεταδίδουν...

Πρακτική μόνος σου είναι το καλύτερο...

Αν θέλεις ρίξε μια ματια στην υπογραφή μου... η σελίδα περιέχει αρκετα βοηθήματα για να ξεκινήσεις

Δημοσ.

2 άτομα με τις ίδιες ικανότητες/δυνατότητες που ο ένας ξεκινάει μόνος του κι ο άλλος το έχει σπουδάσει (σε οτιδήποτε όχι μονο στο web design) σίγουρα αυτός που το έχει σπουδάσει θα ξεπεταχτεί πιο γρήγορα και θα είναι πιο ολοκληρωμένος. Ο ένας θα σου βγάζει την ίδια δουλειά σε 15 μέρες κι ο άλλος σε 5.

Αντίστοιχα ένας γραφίστας που μαθαίνει μόνος του θα είναι καλύτερος απο έναν που έχει τελειώσει πχ ΤΕΙ Γραφιστικής; Δύσκολο...

Δημοσ.
2 άτομα με τις ίδιες ικανότητες/δυνατότητες που ο ένας ξεκινάει μόνος του κι ο άλλος το έχει σπουδάσει (σε οτιδήποτε όχι μονο στο web design) σίγουρα αυτός που το έχει σπουδάσει θα ξεπεταχτεί πιο γρήγορα και θα είναι πιο ολοκληρωμένος. Ο ένας θα σου βγάζει την ίδια δουλειά σε 15 μέρες κι ο άλλος σε 5.

Αντίστοιχα ένας γραφίστας που μαθαίνει μόνος του θα είναι καλύτερος απο έναν που έχει τελειώσει πχ ΤΕΙ Γραφιστικής; Δύσκολο...

Αν εισαι σε ΤΕΙ θα ξερεις ισως οτι με 10 μαθηματα σ ενα εργαστηριο για το μαθημα πχ html-php -1 μαθημα λογω εορτής -1 λογω καταληψης -1 λογω απεργειας καθηγητων , σύνολο 7 , δε φτάνουν ο καθηγητης ουτε καν να σε βάλει στο νόημα του μαθηματος (που πολλες φορες και ο ιδιος δε ξερει) . Οτι κανεις το κανεις μονος σου.Το οτι παιρνεις πτυχιο ΤΕΙ (οπως εγω καλη ωρα) δε σημαινει οτι ξερεις να κανεις και κατι .

Δημοσ.

σε βάζει σε δρόμο όμως. Μόνος σου είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό! Εμένα μου άρεσε που στο ΤΕΙ είχαμε 500 διαφορετικά μαθήματα, μέσα απο αυτό και δοκιμάζοντας κατάλαβα τι μου αρέσει να κάνω και το έχω κάνει επάγγελμα. Σου δίνουν τις βάσεις αυτό είναι το νόημα.

Και τη σύγκριση την κάνω για ίδιου επιπέδου ανθρώπους όχι για ένα τζιμάνι που με το διάβασμα τα πιάνει κι ένα σκράπα φοιτητή.

Δημοσ.

Ναι για να δεις τι σου αρέσει είναι εφικτό να γινει.Εμεις μιλαμε ομως για γνωση και κατάρτιση.Και να σου πω και κατι? Να σπουδαζεις 4-5 χρονια για να δεις απλα τι σ αρεσει νομιζω δεν αξίζει.Απο πανεπιστημια πρεπει να βγαινεις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.

Δημοσ.

Δεν εχω γνωση για το τι γινεται σε τει και αει αλλα θα ηθελα να ρωτησω μπορει να βγει καποιος απο τα παραπανω και να ειναι ετοιμος επαγγελματιας; Δηλαδη θελω να πω βγαινει κατα καποιον τροπο με συνχρονες γνωσεις η τα πραγματα που μαθαινουν εχουν μεινει μερικα χρονια πισω; Δεν με ενδιαφερει το προγραμματιστικο κομματι της πληροφορικης αλλα μονο του web design & development.

Δημοσ.
Δεν εχω γνωση για το τι γινεται σε τει και αει αλλα θα ηθελα να ρωτησω μπορει να βγει καποιος απο τα παραπανω και να ειναι ετοιμος επαγγελματιας; Δηλαδη θελω να πω βγαινει κατα καποιον τροπο με συνχρονες γνωσεις η τα πραγματα που μαθαινουν εχουν μεινει μερικα χρονια πισω; Δεν με ενδιαφερει το προγραμματιστικο κομματι της πληροφορικης αλλα μονο του web design & development.

Απλα θα σου πω οτι στο μαθημα που αφορα την κατασκευη σελιδων , δεν μαθαιναμε php , δεν μαθαιναμε css , και την Html μας την διδαξαν με τα απαρχαιωμενα και μισητά προς την Google frames.Καταλαβαινεις δηλαδη.Τα παντα προσωπικα τα μαθα στην πρακτικη που ευτυχως υπάρχει κι αυτή.

Αυτο εχει να κανει διοτι δεν υπαρχει ενιαίο προγραμμα σπουδών.Τι θελω να πω? Σ ενα μαθημα προγραμματισμου C στην δικη μας σχολη το επιπεδο το κρατουσε ο καθηγητης σε υψηλο επιπεδο κι επρεπε να ξέρεις να προγραμματίζεις κατι παραπανω απ τα βασικα για να περασεις. Σ αλλο ΤΕΙ οι εξετάσεις ηταν πολλαπλης επιλογης για την ιστορια της C .

Εξαρταται δηλαδη απ την ορεξη και διαθεση του καθηγητη τι θα μαθεις.

ΜΠΑΧΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Δημοσ.

ok καταλαβα πανω κατω τι παιζει, οποτε το θεμα της κατασκευης σελιδων ειναι σαν το ιεκ που τελειωσα προσφατα. Την ιδια ακριβως κατασταση που περιγραφεις ειχαμε και εμεις, frames, αρχαια και ξεπερασμενη Html και ουτε λογος για css.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...