witty Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια όσον αφορά τη μελισσοκομική γύρη: 1. Πότε καταναλώνεται? Πριν το γεύμα, κατά τη διάρκεια ή μετά? 2. Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία? 3. Πως αναγνωρίζουμε αν είναι φρέσκια κ σωστά συντηρημένη? 4. Χρειάζεται να ρωτήσουμε κάποιον γιατρό πρώτα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
DIGITHEOS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 1.καλο ειναι ειναι μετα το φαι γιατι πειραζει λιγο στο στομαχι αν την φας με αδειο. 2.Συνηθως ενα κουταλακι του γλυκου. 3.Δεν μπορεις ευκολα να το καταλαβεις μονο αν εχει μεινει πολυ στο ψυγειο γιατι εκει συντηρειται να υπαρχει καποια περισσοτερη υγρασια αλλιως πρεπει να ειναι "πουπουλο". 4.ΝΑΙ αν υπαρχουν τιποτα υποψιες για αλλεργιες και διαφορα συναφη ,και οπως επισης μια δοκιμη δεν βλαπτει ,λιγο λιγο ,δεν κατεβαζουμε το βαζο μονομιας, για να ημαστε σε θεση αμα μας πειραξει να μην ξαναπαρουμε. Φιλικα
kostastnt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Και τα οφέλη? Ή απλά για την γέυση? Όταν αγοράζεις κυψέλες σε βαζάκια έχουν μελισσοκομική γύρη πάνω ή είπα κοτσάνα?
DIGITHEOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 http://melisokipos.googlepages.com/%CE%B3%CF%8D%CF%81%CE%B7 με ενα προχειρο ψαξιμο στον γουγλη!!
zoya Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Όταν αγοράζεις κυψέλες σε βαζάκια έχουν μελισσοκομική γύρη πάνω ή είπα κοτσάνα? κυψέλη κηρήθρα Γενικά οι μέλισσες αποθηκεύουν μέλι, γύρη, γεννοβολλάνε κλπ αδιάκριτα (σχεδόν), οπότε πολύ πιθανόν να συναρτήσεις κ γύρη σε κελιά*. *οι εξαγωνικές τρυπούλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.