Προς το περιεχόμενο

Μελισσοκομική γύρη


witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

 

Χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια όσον αφορά τη μελισσοκομική γύρη:

 

1. Πότε καταναλώνεται? Πριν το γεύμα, κατά τη διάρκεια ή μετά?

2. Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία?

3. Πως αναγνωρίζουμε αν είναι φρέσκια κ σωστά συντηρημένη?

4. Χρειάζεται να ρωτήσουμε κάποιον γιατρό πρώτα?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Δημοσ.

1.καλο ειναι ειναι μετα το φαι γιατι πειραζει λιγο στο στομαχι αν την φας με αδειο.

2.Συνηθως ενα κουταλακι του γλυκου.

3.Δεν μπορεις ευκολα να το καταλαβεις μονο αν εχει μεινει πολυ στο ψυγειο γιατι εκει συντηρειται να υπαρχει καποια περισσοτερη υγρασια αλλιως πρεπει να ειναι "πουπουλο".

4.ΝΑΙ αν υπαρχουν τιποτα υποψιες για αλλεργιες και διαφορα συναφη ,και οπως επισης μια δοκιμη δεν βλαπτει ,λιγο λιγο ,δεν κατεβαζουμε το βαζο μονομιας, για να ημαστε σε θεση αμα μας πειραξει να μην ξαναπαρουμε. Φιλικα

Δημοσ.

Και τα οφέλη? Ή απλά για την γέυση?

 

Όταν αγοράζεις κυψέλες σε βαζάκια έχουν μελισσοκομική γύρη πάνω ή είπα κοτσάνα? :)

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις κυψέλες σε βαζάκια έχουν μελισσοκομική γύρη πάνω ή είπα κοτσάνα? :)

 

 

kipseli2a.jpg

κυψέλη

 

honeycomb1.jpg

 

κηρήθρα

 

 

Γενικά οι μέλισσες αποθηκεύουν μέλι, γύρη, γεννοβολλάνε κλπ αδιάκριτα (σχεδόν), οπότε πολύ πιθανόν να συναρτήσεις κ γύρη σε κελιά*.

 

*οι εξαγωνικές τρυπούλες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...