Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ξαφνικη αποσυνδεση Atheros L1 Gigabit

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Μπαινω αμεσως στο θεμα μου. Εχω το συστημα της υπογραφης και ενα Linksys WAG200G.

To mobo μου εχει πανω τον Atheros L1 Gigabit Ethernet Controller.

Exω δημιουργησει home network με το router για να συνδεω ολα τα Pc του σπιτιου και να μοιραζομαι αρχεια..

Τις τελευταιες 2-3 μερες παρατηρησα κατι. Επ ευκαιριας που πηρα ενα macbook ηθελα να του περασω διαφορα πραγματα απο το κεντρικο μου Pc μεσω του δικτυου wirelessly.

Παρατηρω λοιπον οτι μετα απο μερικα λεπτα μεταφορας αρχειων, γινεται διακοπη της συνδεσης..Καθε φορα ομως...Επισης αποσυνδεομαι απο το ιντερνετ συγχρονως..

Δε θελει πολυ σκεψη για να καταλαβω οτι φταιει ο ethernet controller καθως και το εικονιδιο κατω δεξια στα 7, μου δειχνει οτι δεν εχω δικτυο...

Σας ερωτω λοιπον :

1) Σιγουρα φταιει ο ethernet controller?

2) Θα μπορουσε να φταιει το router για τις αποσυνδεσεις? ( Η συνδεση στο ινετερνετ δεν χανεται γενικως απο το royter καθως μπαινω απο το κινητο μου κ απο τα αλλα pc)

3) Τι επιλογες εχω? Εχω τους τελευταιους drivers του Atheros..

ευχαριστω..

Δημοσ.

Δεν εχω τους σωστους? Γιατι το λες αυτο? Με ενα ψαξιμο στο νετ ειδα οτι ειναι οι τελευταιοι..(αν αναφερεσαι στους drivers φυσικα)

Το προβλημα ειναι οτι η ASUS επισημα δεν υποστηριζει τη μητρικη μου για τα windows 7. Αλλα το προβλημα ειναι απο τη φυση του παραξενο...Μονο κατα τη μεταφορα δεδομενων συμβαινει αυτο και 1-2 φορες τον τελευταιο μηνα, οταν αφηνω ανοιχτο το Pc για downloading και το πρωι το βλεπω offline..

Δημοσ.
Δεν εχω τους σωστους? Γιατι το λες αυτο? Με ενα ψαξιμο στο νετ ειδα οτι ειναι οι τελευταιοι..(αν αναφερεσαι στους drivers φυσικα)

Το προβλημα ειναι οτι η ASUS επισημα δεν υποστηριζει τη μητρικη μου για τα windows 7.

......?.....

Δημοσ.

Καλησπερα ξανα. Το προβλημα επιμενει δυστυχως..Εκανα φορματ και εβαλα και τελευταιους drivers (10/2009) αλλα πλεον ακομα και με torrent το βραδυ κολλαει η καρτα δικτυου και θελει αναγκαστικα reboot το Pc...Καμια αλλη ιδεα εκτος απο drivers?? Επιστροφη του mobo...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...