nikprif Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα αγόρασα το πρώτο μου mac (macbook), είναι πολύ καλό αλλά το παλικάρι που το αγόρασα του είχε περάσει μόνο Windows (XP), ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όποιος μπορεί να μου πεί πιο είναι το καλύτερο λειτουργικό MAC Ελληνικό όμως, δηλαδή πιο είναι το πιο καινούριο και πιο σύγχρονο και γρήγορο. Ευχαριστώ, Φιλικά Νίκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 το πιο καινούριο και πιο σύγχρονο και γρήγορο????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikprif Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 το πιο καινούριο και πιο σύγχρονο και γρήγορο????? όσο μπορεί κάποιος να τα συδιάσει αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μα φυσικα για το μηχανημά σου ειναι το Mac OS X 10.6 Snow Leopard!! θα το αγορασεις σε ενα οποιοδηποτε καταστημα ηλεκτρονικων,στην αστρονομική τιμη των.........30Ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 πιο είναι το καλύτερο λειτουργικό MAC Ελληνικό όμως Το Mac OS X δεν είναι πλήρως εξελληνισμένο. Μπορείς να γράψεις και να διαβάσεις κανονικότατα στα ελληνικά αλλά τα μενού του συστήματος είναι στα αγγλικά. Η ελληνική αντιπροσωπεία βγάζει ένα πακέτο εξελληνισμού, το επονομαζόμενο GR-Update αλλά θα πρότεινα να το αποφύγεις καθώς παλιότερα είχε ακουστεί πως δημιουργεί διάφορα προβλήματα στο σύστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 με το που διαβασα τον τιτλο ηθελα να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο δεν ξερω... 1)πιασε το παλικαρι και πες του οτι μπορει να φταιει το μερος αν εισαι συμπολιτης σου αλλα δεν εχει ιχνος εγκεφαλου ... 2)βαλε φυσικα το λειτουργικο που ειπωθηκε και δεν ειναι αλλο απο το "mac "os x εχει την ιδια ριζα με το" mac "book αρα ειναι το μαμισιο λειτουργικο...Ζητα του βλακα μηπως εχει τα restore dvd που εχουν μεσα το λειτουργικο.. 3)Enjoy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πρέπει να είναι η δισεκατομμυριοστή φορά που διαβάζω τα ίδια πράγματα. Συγχαρητήρια στον OP κέρδισες ένα mixer του φραπέ Windows 7 Ready (όχι compatible σκέτο ready). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikprif Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά χίλια ευχαριστώ, δεν ήθελα να κουράσω, απλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι παρόμοιο στο FORUM, δεν έψαξα και πολύ σχολαστικά...Να κάνω και μια τελευταία ερώτηση, το SNOW LEOPARD που στοιχίζει (30€) όπως λές μπορεί να μπέι μόνο του στο PC, εννοώ φορμάρω κανονικά και σβήνω τα WINDOWS? ή είναι η αναβάθμηση των MAC? Φιλικά Νίκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memtsas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 σαν πας στην καλαματα..........φεξε μου και γλιστρησε. ρε τι βλεπουν τα ματακια μας.... ρε φιλε για να ρωτας αυτα τα πραγματα 2 τινα μπορει να συμβαινουν: 1)μας δουλευεις και το διασκεδαζεις, ή 2)δεν εχεις ιδεα μουσικης απο υπολογιστες (γενικα), ή τι να πω, δεν ξερεις καθολου αγγλικα αν εισαι περιπτωση νουμερο 2, πηγαινε στο http://www.apple.com να λυσεις τις αποριες σου αν εισαι περιπτωση νουμερο 1, εισαι μεγαλο νουμερο........ ε τωρα αμα δε ξερεις καθολου αγγλικα, ψαξε λιγο στο ελληνικο νετ, θα βρεις ακρη για αυτα τα στοιχειωδη που ρωτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikprif Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 σαν πας στην καλαματα..........φεξε μου και γλιστρησε. ρε τι βλεπουν τα ματακια μας.... ρε φιλε για να ρωτας αυτα τα πραγματα 2 τινα μπορει να συμβαινουν: 1)μας δουλευεις και το διασκεδαζεις, ή 2)δεν εχεις ιδεα μουσικης απο υπολογιστες (γενικα), ή τι να πω, δεν ξερεις καθολου αγγλικα αν εισαι περιπτωση νουμερο 2, πηγαινε στο http://www.apple.com να λυσεις τις αποριες σου αν εισαι περιπτωση νουμερο 1, εισαι μεγαλο νουμερο........ ε τωρα αμα δε ξερεις καθολου αγγλικα, ψαξε λιγο στο ελληνικο νετ, θα βρεις ακρη για αυτα τα στοιχειωδη που ρωτας Φίλε μου, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά είσαι λίγω αγενής (δεν είσαι υποχρεομένος να απαντήσεις (βέβαια υπάρχει και η κακιά συνήθεια του Έλληνα να φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν). Λογικό είναι για να ρωτάω ότι δεν ξέρω αγγλικά, Επείσης, να ξέρεις πως τα Forums υπάρχουν και γι΄αυτό το σκοπό, για να θέτουμε τα ερωτήματά μας περιμένωντας απάντηση από κάποιον ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ, χωρίς να χρειάζετε να σπαταλάμε χρόνο ψάχνοντας. Θα μπορούσες βέβαια αντί να γράψεις όλο αυτό να μου έδινες μία πιο σαφή απάντηση. Εάν σε παρακαλώ δεν γνωρίζεις μην γράφεις. Φιλικά ΝΙΚΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ειλικρινά τέτοια αγένεια έχω πετύχει μόνο σε 15χρονα αμερικανάκια που το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν CS και WoW και να πετάνε ατάκες "omfg ffs n00b" κτλ. Τραγική απάντηση. Δεν γεννηθήκαμε όλοι τεχνικοί/προγραμματιστές/powerusers/ubergamers ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Επίσης τραγικό το γεγονός ότι σου πούλησαν macbook μόνο με Windows. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο και θέλω να ρωτήσω. Έχει ξανασυμβεί ή έπεσε σε περίπτωση ο nikprif; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 να υπαρχει παλικαρι να εχει καταστρεψει το mac του με single boot windows εχω πετυχει ..να πουλησει ομως το μηχανημα χωρις το original os δεν εχω ξανακουσει..η ειναι τιγκα βλακας ο παλιος ιδιοκτητης και ηθελε εξαρχης το μηχανημα για παραθυρα και εχασε τα dvd η ο αγοραστης δεν τον ρωτησε καν αν τα εχει ...που κανονικα επρεπε να τα δωσει οπως και να χει ...τελωσπαντων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε άμα δεν ξέρεις αγγλικά μείνε καλύτερα με τα windows. Είναι πλήρως εξελληνισμένα! Φρόντισε όμως να μάθεις και κάνα Αγγλικό εεεε? Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν ξέρεις τι χάνεις να έχεις mac και να μη μπορείς να τρέξεις mac os x. Για πληροφορίες αφού δεν ξέρεις αγγλικά πήγαινε στο http://www.applestore.gr Πάντως και γω δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δε μας δουλεύεις ψιλό γαζί :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε άμα δεν ξέρεις αγγλικά μείνε καλύτερα με τα windows. Είναι πλήρως εξελληνισμένα! Φρόντισε όμως να μάθεις και κάνα Αγγλικό εεεε? Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν ξέρεις τι χάνεις να έχεις mac και να μη μπορείς να τρέξεις mac os x. Για πληροφορίες αφού δεν ξέρεις αγγλικά πήγαινε στο http://www.applestore.gr Πάντως και γω δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δε μας δουλεύεις ψιλό γαζί :lol: ixthy δεν εχει να κερδισει κατι το παιδι για να σε δουλεψει.βοηθεια θελει. Για θυμισου και τον εαυτο σου ποσο πελαγωμενος ησουν οταν ξεκιναγες με τους υπολογιστες(και εγω το ιδιο) φιλε απο καλαματα,αν δεν ξερεις αγγλικα ειναι λιγο δυσκολα.παρε το ρισκο και περασε το GRupdate(δημιουργει ομως προβληματακια),και κοιτα να βελτιωσεις τα αγγλικα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ναι Παιδια μην τον κράζετε Υπαρχουν πολλοι που δεν ξέρουν τι ειναι τα λογισμικα!Ξερουν Το Λογισμικο Τα WINDOWSsSs!Την εχει πατήσει αλλα θελει να μαθει ας τον βοηθήσουμε απλοχερα! Αν απο την αλλη θελει να μας δουλέψει τι να πω!Εμεις τα φωτα μας του δώσαμε!Αμα αισθάνεται ανωτερος ετσι μαγκια του! Αλλα πιστευω πως ειναι οκ!Μαγκα μου μην κολας ρωτα!Ρωτώντας πας στην πολη λένε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.