antzen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σε ολους. Εχω συνδεση wifi με level one modem/router. Χρησιμοποιω το airport για να συνδεθω αλλα στο internet μπαινει και ενα laptop pc που εχω με TPlink usb στικακι. Παλια οταν και τα 2 ηταν συνδεμενα μπορουσα να δω στον finder τον αλλο υπολογιστη. Ξαφνικα σταματησε να μου το δειχνει.. Στα preferences του finder εχω τσεκαρει να μου δειχνει τα παντα εκτος του iDisk. Γνωριζει κανεις πως θα μπορεσω να ξαναδω στον finder το laptop? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως έχει γίνει (όχι υποχρεωτικά από εσένα, ίσως από κάποιο πρόσφατο windows update) κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του firewall του windows-pc σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το ειχα σκεφτει.. Χρησιμοποιω το freeware Comodo antivirus+firewall. Aν τσεκαρω τι θα πρεπει να προσεξω, αν μπλοκαρει κατι..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 το χρησιμοποιουσες και πριν οταν εβλεπες το pc στον finder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θυμαμαι για να πω την αληθεια, νομιζω πως ειχα το avast.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το avast ήταν μόνο antivirus? Αν ναι, εκεί είναι η απάντηση σου: όπως λες, το comodo είναι και firewall εκτός από antivirus. Έτσι, προφανώς "κόβει" κάποιες προσβάσεις που χρειάζονται για να βλέπεις τους άλλους υπολογιστές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Θα το κοιταξω παιδια, μαλλον εχετε δικιο. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.