Προς το περιεχόμενο

QuickTime Player και πως βαζουμε υποτιτλους

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτο το προγραμματακι αλλα δν μου πεζουν η υποτιτλοι μηπως ξερετε πως?τ πρεπει να κανω?εχω την ταινια και τους υποτιτλους srt.

Αμα ξερετε πειτε μου .ευχαριστο

Δημοσ.

Τίποτα ιδιαίτεροοοοο. lol

Θα βλέπεις τις ταινίες με υπότιτλους. Γιατί δεν το δοκιμάζεις;

Βάλε απ' ευθείας KMPlayer ή VLC Player. Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Ε, θέλε... :-):-):-)

Αν θέλεις με το συγκεκριμένο, δεν νομίζω να δεις ποτέ υπότιτλους σε srt. Μόνο με reencode και ενσωμάτωση των υπότιτλων ίσως τα καταφέρεις.

Αν αλλάξεις γνώμη δοκίμασε κάποιο Player της προκοπής από τα παραπάνω.

Καλό το QT, αλλά πολύ περιορισμένο και όχι εντελώς free.

Υ.Γ. Δοκίμασα να βάλω ένα avi στο qt και κόλλησε το αναθεματισμένο.... :mad:

Δημοσ.

Από λίγο που το έψαξα, ακόμη και σε MacOS ο QuickTime Player δεν υποστηρίζει SRT υποτίτλους. Γίνεται με πρόσθετο component: Perian, αλλά είναι MacOS-only λύση... :/

Δημοσ.
Από λίγο που το έψαξα, ακόμη και σε MacOS ο QuickTime Player δεν υποστηρίζει SRT υποτίτλους. Γίνεται με πρόσθετο component: Perian, αλλά είναι MacOS-only λύση... :/

Έχω δημιουργήσει πολλά βίντεο σε quicktime, container m4v με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους που φορτώνουν κάθε φορά που τους τρέχω στο quicktime player.

Και όχι μονον εκεί , αλλά και στο appletv με σωστή αναγνώριση της γλώσσας ώς "greek, modern".

Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα subler που είναι δωρεάν και δέχεται αρχεία srt σε utf-8.

Η όλη διαδικασία παίρνει γύρω στα 2 δευτερόλεπτα με το subler να τους ενσωματώσει.

Εννοείται βέβαια πως έχω ελέγξει απο πρίν τον συγχρονισμό των υπότιτλων και την κωδικοποίηση.

Δημοσ.

Μάλιστα. Άρα, χρειάζεται επεξεργασία των video με 3ο πρόγραμμα για μετατροπή των SRT υποτίτλων σε embedded MP4-based μορφή (TTXT, TX3G) και επιβεβαιώνεις ότι το QuickTime δεν υποστηρίζει SRT από μόνο του... ;

Δημοσ.
[...]Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα subler που είναι δωρεάν και δέχεται αρχεία srt σε utf-8.[...]

Δεν χρησιμεύει και πολλά στην συγκεκριμένη περίπτωση φίλε.

Ο plaths έχει Windows.

Subler is an Mac OS X app created to mux mp4 files

Αν και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει κολλήσει με το Quicktime...:-(

Δημοσ.

Υπάρχουν και για Windows αντίστοιχα προγράμματα. Αν δεν κάνω λάθος, το Yamb π.χ. πρέπει να υποστηρίζει τη δημιουργία MP4 αρχείων που περιέχουν TTXT subs.

Δημοσ.

Ακριβως για την ακριβεια θελω να δω το twilight το καινουργιο δεν μου το ανοιγει το nero show time ουτε και το winamp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...