speed_fire08 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον, εχω ασυρματο router της thomson κ τελευταια εβλεπα το λαμπακι wireless να αναβοσβηνει + παροτι εχω κωδικο με ασφαλεια WAP φοβαμαι μηπως μου κλεβει ιντερνετ καποιος γειτονας. στην σελιδα των ρυθμισεων του router, φαινεται μονο το κινητο μου(οποτε μπαινω με wifi) το laptop του κολλητου μου, to pc μου και κατι π γραφει dsldevice(στο οποιο ομως δεν αναφερεται το interface connection). πως μπορω να ψαξω περετερω το θεμα?
isay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον, εχω ασυρματο router της thomson κ τελευταια εβλεπα το λαμπακι wireless να αναβοσβηνει + παροτι εχω κωδικο με ασφαλεια WAP φοβαμαι μηπως μου κλεβει ιντερνετ καποιος γειτονας. στην σελιδα των ρυθμισεων του router, φαινεται μονο το κινητο μου(οποτε μπαινω με wifi) το laptop του κολλητου μου, to pc μου και κατι π γραφει dsldevice(στο οποιο ομως δεν αναφερεται το interface connection). πως μπορω να ψαξω περετερω το θεμα? Άλλαξε τον κωδικό σου και βάλε κάτι με τουλάχιστον 12 χαρακτήρες που να περιέχει παράξενους συνδυασμούς γραμμάτων και σύμβολα ( # $ @ ! ). Ακόμα και αν υπάρχει γείτονας ... τέλος. Τα λαμπάκι ανάβοσβήνουν ακόμα κι αν κάποιος απλά κάνει ανίχνευση, γιατί ο router στέλνει το ssid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.