Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά αρχείων μέσω Ιντερνετ

papas108

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά!!

Θέλω να μεταφέρω απο το πισι μου στο πισι ενός φίλου μου διάφορα αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μέσω Ιντερνετ.

Πως μπορώ να μεταφέρω αυτά τα αρχεία :

1.γρήγορα

2.ασφαλώς (δλδ αν σταματήσει κάποια στιγμη η online επικοινωνία μεταξύ των 2 πισι να μην χρειαστεί να ξεκινήσω εκ νέου την μεταφορα του τελευταίου αρχείου.)

2.χωρίς την χρήση κάποιου web hosting (Θέλω να ειναι live η μεταφορά των αρχείων, δλδ ΟΧΙ να τα ανεβάσω εγώ κάπου και μετά αυτός να τα κατεβάσει )

3.κατα προτίμηση χωρίς την χρήση κάποιου software...

Για να καταλάβετε θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά μέσω μσν αλλά μέσω μσν αργεί υπερβολικά η μετάδοση των αρχείων παρόλο που το upload της σύνδεσης μου είναι τρομακτικά μεγάλο..(απο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό), και φυσικά το download speed του χρήστη που προκειται να κατεβάσει είναι επίσης υψηλό!

ίσως με την χρήση τόρρεντς να γινόταν..αν μου έδινε την εξωτερική του ip..αλλα δεν ξέρω την ακριβή διαδικασία..όμως, ίσως να υπάρχει και καλύτερος τρόπος ..

ΥΓ.

Επειδή πολλοί θα διαβάσατε την λέξη τόρρεντ και ο νους σας θα πήγε αμέσως στο κακό..:P σας ενημερώνω πως η μεταφορά των αρχείων δεν περιέχει κάτι το μεμπτό ή παράνομο!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Χωρις τη χρήση κάποιου software δεν θα έχεις ασφαλές(resume)-γρηγορο-απευθειας αποτέλεσμα και θα παιδευτείς.

Σου προτείνω Filezilla που είναι δωρεάν FTP και υποστηρίζει resume , μεγάλα αρχεία, secure connections κλπ κλπ.

Δημοσ.
hamachi η μαγική λέξη που ψάχνεις

Το hamachi αν δεν κάνω λάθος ειναι ενα απο τα πιο δημοφιλή προγράμματα για φτιάχνεις φαινομενικο τοπικό δίκτυο μέσω ιντερνετ..δεν το έχω δοκιμάσει όμως ποτέ..

Θα δοκιμάσω και τα τρια (μόλις βρώ λίγο χρόνο) και θα σας πώ πιο ήταν πιο εύχρηστο ή πιο αποτελεσματικό..

What about google wave? Το έχει δοκιμάσει κανείς για να στείλει αρχεία..?

Δημοσ.
hamachi η μαγική λέξη που ψάχνεις

Αν δεν κανω λαθος αυτο δεν δημιουργει ενα vpn ?

Εχει επιλογές file transfer με resume?

Θα είναι πιο γρήγορο απο ftp ? αμφιβάλλω.

Φιλικά :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...