Προς το περιεχόμενο

Magento Module

PaniX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Ξερω οτι ισως ειναι λιγο κουραστικο αυτο το θεμα. Υπαρχουν παρα πολλα threads για αυτο το θεμα αλλα δυστιχως δεν υπαρχει καποιοα λυση ακομα. Γιαυτο και ειπα να κανω ενα post εδω περα ισως βρεθει καποια λυση. Σχετικα με το magento commerce. Προσπαθω να βγαλω ακρη με την δημιουργια ενος module που να κανει πληρομη με redirection στην Eurobank. Παρακαλω αν υπαρχει καποιος που να το εχει υλοποιησει και μπορει να μου το δωσει ή να με βοιηθησει με καποια καθοδηγηση θα τι εκτιμούσα ειδιέτερα.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά καποια βοηθεια.

Αν υπαρχει καποιος που να μπορει να το υλοποιησει να συζητησουμε και για πληρωμη.

Δημοσ.
Παιδιά καποια βοηθεια.

Αν υπαρχει καποιος που να μπορει να το υλοποιησει να συζητησουμε και για πληρωμη.

Δεν υπαρχει κατι ν αγοράσεις έτοιμο?

Δημοσ.

Βασικα υπαρχει καποιος που το εχει φτοιαξει και το εχει κανει include στην σελιδα με τα module tou magento αλλα ο μονος τροπος να το αγορασεις ειναι να το κατεβασεις απο την σελιδα του και δυστιχως αυτος ειναι αφαντος. Για να κανεις login στην σελιδα του πρεπει να σε κανει εκεινος authorize αλλα ποτε...

Για αυτο και ρωτησα μιπως υπαρχει καποιος που να μπορω να το αγορασω απο αυτος. Η να τον πληρωσω για να το υλοποιησει. Για καποιον που ξερει λιγο...πρεπει να ειναι μιας μερας δουλεια απο οτι ακουω.

Δημοσ.
Βασικα υπαρχει καποιος που το εχει φτοιαξει και το εχει κανει include στην σελιδα με τα module tou magento αλλα ο μονος τροπος να το αγορασεις ειναι να το κατεβασεις απο την σελιδα του και δυστιχως αυτος ειναι αφαντος. Για να κανεις login στην σελιδα του πρεπει να σε κανει εκεινος authorize αλλα ποτε...

Για αυτο και ρωτησα μιπως υπαρχει καποιος που να μπορω να το αγορασω απο αυτος. Η να τον πληρωσω για να το υλοποιησει. Για καποιον που ξερει λιγο...πρεπει να ειναι μιας μερας δουλεια απο οτι ακουω.

Τι εννοείς είναι άφαντος; Δεν έχει κάποιο email να επικοινωνήσεις; Δε σου απαντάει; Ποιο είναι το link, στείλε να δούμε; Βιάζεσαι τόσο; Δεν μπορείς να περιμένεις; Μέχρι τότε βάλε πληρωμή με paypal.

Που το ακούς ότι είναι μια μέρα δουλειά; Μιας μέρα δουλειά νομίζεις είναι λίγο για γράψιμο κώδικα;

λίγη προσοχή --> (φτοιαξει, δυστιχως, μιπως, φτοιαξει, βοιηθησει, ειδιέτερα)

Δημοσ.

Χεχεχε αυτα παθαινει κανεις αμα σπουδαζει αγγλια ποσα χρονια...ξεχναει να γραφει ορφογραφια :lol:

Ουσιαστηκα το project ειναι σε εξελιξη. Έχω μέχρι 13 του μήνα να έχω βρει την λύση σε αυτο το πρόβλημα και παραλληλα να ολοκληρωσω και ολο το στίσημο του site. Για αυτο και ανχωθηκα λιγακι και ειπα να ζιτησω καποια βοήθεια απο καπου.

To link απο το παιδι που το εχει φτοιαξει...και πρεπει να ειναι ο μονος που το εχει φτοιαξει αν εχω καταλαβει ειναι

http://www.magentocommerce.com/extension/918/eurobank-proxypay3-secure-3d/

Εσυ φίλε γνωριζεις να με βοηθησεις στο προβλημα μου?

Δημοσ.
Χεχεχε αυτα παθαινει κανεις αμα σπουδαζει αγγλια ποσα χρονια...ξεχναει να γραφει ορφογραφια :lol:

Ουσιαστηκα το project ειναι σε εξελιξη. Έχω μέχρι 13 του μήνα να έχω βρει την λύση σε αυτο το πρόβλημα και παραλληλα να ολοκληρωσω και ολο το στίσημο του site. Για αυτο και ανχωθηκα λιγακι και ειπα να ζιτησω καποια βοήθεια απο καπου.

To link απο το παιδι που το εχει φτοιαξει...και πρεπει να ειναι ο μονος που το εχει φτοιαξει αν εχω καταλαβει ειναι

http://www.magentocommerce.com/extension/918/eurobank-proxypay3-secure-3d/

Εσυ φίλε γνωριζεις να με βοηθησεις στο προβλημα μου?

Ψάχνοντας κατάλαβα ότι το site του είναι το

>http://www.internet-business-solutions.gr

Μέσα απο την σελίδα contact στείλε του ένα email και περίμενε.

Δημοσ.

Το έχω κανει αυτο δυστιχως κοντα ένα μήνα και παραπάνω ισως. Του εχω στείλει και 2-3 emails αλλα δεν απαντάει για καποιο λογο.

Για αυτο και ψαχνω καποιον developer που να ξερει να το κανει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...