Προς το περιεχόμενο

Ηρθε η ώρα για mac mini?

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες σκεφτομαι να παρω ενα macaki!To Mac mini το καινουργιο το 2,26gh!Θελω να μου πείτε αν αξίζει σαν εναν υπολογιστη κανονικο(δεν φανταζομαι να ζορίζεται πολύ)και αν μπορω να κανω επεκταση μνήμης και ποσο παει!Επίσης αν παίρνει οθόνες μονο με DVI και γενικα αν υπολείπεται απο εναν imac!

Αυτα που ξερω ειναι οτι είναι energy efficient(που σαν μηχανολόγος και οικολόγος το γουσταρω) καιι την γ@μ@τη φορήτοτητα του!!!

Αλλα δυστηχως θα χρειαστω κανα 2 boot γιατι πρεπει να χω autocad δεν καταλαβαίνω πως το αφησε η apple να μην βγαίνει για την πλατφόρμα της?Αμαν αυτα τα windows μεσα σε καθε σπιτι:-(

Δημοσ.

Η πλάστιγγα για το AutoCAD γέρνει σιγά σιγά. Οι πληροφορίες λένε ότι η Autodesk το σκέφτεται πολύ σοβαρά και ίσως να δούμε κάτι μέσα στην επόμενη διετία. Βέβαια, εσύ δεν μπορείς να υπολογίζεις σ αυτό.

Δημοσ.

Αυτό αποτελούσε πρόβλημα στην προ-Ιντελ εποχή. Τώρα που μπορείς να τρέξεις Win σε Mac είτε μόνα τους είτε με κανένα parallels (αν αντέχει το Mini) είναι απλά θέμα συνήθειας.

Δημοσ.

Thanks παίδες αλλα μην κολάτε στο Autocad πείτε μου για τα αλλα!Κανα game θα το σηκώνει ή θα κρασαρει(Μην φανταστέιτε κανα τρελο game απλα ΗοΝ,WoW και στρατηγικής παίζω)

Δημοσ.

παιδια επειδη βλεπω οτι πολλα θεματα εχουν ανοιξει απο υποψηφιους αγοραστες mac mini καλο θα ηταν να ειστε περιεκτικοι και σαφεις σε αυτα που λετα και προπαντων να δινετε απαντησεις....

Δημοσ.

Ποιό από τα παραπάνω post δεν ήταν αρκετά σαφές? Εκτός αν αναφέρεσαι στους topic starters, οπότε είναι δική τους ευθύνη να ελεγχουν τα παλιά threads πριν ανοίξουν άλλο. Πολλά από αυτά που ρωτάει ο πρώτος εχουν ήδη απαντηθεί παλιότερα. Και αν δεν χρειάζεται ένα θέμα υπάρχει ο σούπερμαν να το σβήσει.

Δημοσ.

τα παιχνιδια εσυ θα κοιταξεις αν τα παιζει googlαρεις το παιχνιδακι σου με τη λεξη mac και requirements στην ιδια φραση και βλεπεις...επισης παιρνει οτι οθονη θες εκτος απο vga που θελει ανταπτορακι της apple για να δουλεψει τα τωρινα dvi ,hdmi τα εχεις δηλαδη εχεις dvi και βρισκεις καλωδιο dvi-hdmi..επεκταση μνημης μπορεις να κανεις και συστηνεται οι μνημες δες ποσο εχουν απο εκει που ψωνιζεις οι εταιρειες που συνηθως ειναι συμβατες με mac ειναι crucial,kingston,samsung

Δημοσ.

Σε ότι με αφορά, αποφάσισα ότι ... ήρθε η ώρα! Σήμερα παρήγγειλα κι εγώ το δικό μου (APPLE MC238GR MAC MINI 160GB 2.26GHZ 2GB GR/EN) και αύριο λογικά θα το έχω! :-):shifty:

Δημοσ.

Αξιζει η αγορα ενως mac mini? με το χερι στην καρδια πειτε μου, αξιζει τα λέφτα του? εχω 15 χρονια windows θα μαρεσει? η θα το πεταξω απο το παραθυρο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:51 ----------

κατι ακομα τα mac mini εχουν ενσωματομενο wifi?

Δημοσ.
φιλε γραψε εντυπωσεις μολις το παρεις για να εχουμε μια ποιο γενικη αποψη...

Αξιζει η αγορα ενως mac mini? με το χερι στην καρδια πειτε μου, αξιζει τα λέφτα του? εχω 15 χρονια windows θα μαρεσει? η θα το πεταξω απο το παραθυρο?

Παίδες, εγώ το έχω από χθες το μεσημέρι στα χέρια μου και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες! Δεν ξέρω τι εμπειρία έχετε με άλλα unix - linux συστήματα, αλλά εδώ παρότι "κρύβεται" unix κάτω από το πανέμορφο περιβάλλον διεπαφής (user interface), αμφιβάλω εάν χρειαστεί να γράψετε εντολές περισσότερο από όσο στα Windows. Πέρα από την εμφάνιση μου άρεσε η ... απλότητα του λειτουργικού συστήματος, αφού όλα είναι πολύ απλά και προβλέψιμα! Υπάρχουν και λεπτομέρειες που δεν θα αλλάξουν και τη ζωή σας, αλλά αξίζουν και αυτές.

Γενικά, με τα περίπου 580ευρώ που έχει ο φθηνότερος Mac Mini υποθέτω ότι παίρνετε ένα PC με φαινομενικά δυνατότερα χαρακτηριστικά, αλλά εάν αποφασίσετε να μεταβείτε σε Mac νομίζω ότι το μοντέλο αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή!

Βέβαια, αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις!

ΥΓ: είμαι σχετικά παλιός στο χώρο (35άρης) και η αίσθηση που μου δίνει η αγορά του Mac μου θύμισε τον πρώτο μου υπολογιστή, το 1989, μια Commodore Amiga 500! Κανένα PC μέχρι τώρα δεν μου έδωσε τέτοια αίσθηση κατά την αγορά του.

ΥΓ2: φυσικά και έχει WiFi (λέγεται AirPort)

Δημοσ.

υπαρχει καπια σελιδα στα ελληνικα με απλες οδηγιες εκμαθησης του λειτουργικου? για αυτους που ειχαμ windows και δεν ξερουν πως γινεται ακομα και η αντιγραφη επικοληση?

Δημοσ.

φιλε μου ειμαι κι εγω σε αυτο το σταδιο και νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο τραγικο, δηλ δεν νομιζω να δυσκολευτεις τοσο. Λογικα θα υπαρχουν οδηγοι εκμαθησεις.

Φιλε δουλεψε το λιγο ακομη και γραψε και κανενα review σεχτικα με τα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα που εχει, τι δουλευεις και κατα πσο τα καταφερνει σε ποιο απαιτητικες εργασιες..

Δημοσ.
υπαρχει καπια σελιδα στα ελληνικα με απλες οδηγιες εκμαθησης του λειτουργικου? για αυτους που ειχαμ windows και δεν ξερουν πως γινεται ακομα και η αντιγραφη επικοληση?

Εδώ θα βρεις αρκετά πράγματα στα ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...