Skierpetros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Mac is the only solution... Εδω και 2 χρονια ουτε ενα μικρο προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Mac is the only solution... Εδω και 2 χρονια ουτε ενα μικρο προβλημα προσοχή στα τσιγάρα ξαναλέω
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 προσοχή στα τσιγάρα ξαναλέω Και οχι μονο! Σκεψου στα καλα του καθομενου(χωρις καν third party προγραμμα, χωρις καν να μπεις στο ιντερνετ) να ξυπνησεις και να εχεις χασει ΟΛΑ τα αρχεια σου.. Χωρια τα θεματακια που εχει με ασφαλεια/vulnerabilities.
waves Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και οχι μονο!Σκεψου στα καλα του καθομενου(χωρις καν third party προγραμμα, χωρις καν να μπεις στο ιντερνετ) να ξυπνησεις και να εχεις χασει ΟΛΑ τα αρχεια σου.. Χωρια τα θεματακια που εχει με ασφαλεια/vulnerabilities. Mιλαμε για το ιδιο λειτουργικο που παρολο την απουσια ιων(χωρις καν να τρεξει καποιο third party προγραμμα, χωρις καν να μπει ο χρηστης στο internet) καταφερνει απο μονο του να σβησει ολα τα data του χρηστη??(και οχι πχ απλα να μην bootαρει) Snow Leopard 'Guest Account' bug deleting user files, terrorizing children? Χαθηκαν μερικα data μωρε, παμε παρακατω. Πχ εχασες ολα τα σημαντικα αρχεια σου(word,επαγγελματικα εγγραφα,τραγουδια,φωτογραφιες του γιου σου οταν κανει τα πρωτα του βηματα). Σιγα το πραγμα! Και ολα αυτα χωρις third party προγραμμα, χωρις καν να μπεις internet. Αλλα ειναι σημαντικοτερο προβλημα που λογω ενος third party προγραμματος, μπορει να μην μπουαρει το συστημα.(οχι φυσικα να χασεις τα αρχεια σου) Κατι αλλο? Mετά από τόσες φορές επισήμανσης, πιστεύω πρέπει να κερδίσεις κάτι
atheatos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και οχι μονο!Σκεψου στα καλα του καθομενου(χωρις καν third party προγραμμα, χωρις καν να μπεις στο ιντερνετ) να ξυπνησεις και να εχεις χασει ΟΛΑ τα αρχεια σου.. Χωρια τα θεματακια που εχει με ασφαλεια/vulnerabilities. Καλα μαθε πρωτα τι ειναι Timemachine και ελα να κάνεις το εξυπνο.Δηλαδη εσυ στα windows δεν έχεις backup.Γιατι εγώ εχω backup και στα δύο λειτουργικά. Οσο για το προβλημα των windows δεν το εχω συναντησει και δεν ξερω.Παντως με του Mac OS το Time machine έχω Backup και το windows partition οποτε δεν με ενοχλει όσα προβλήματα να παρουσιασουν ta windows.Τα όποια τα έχω για να δουλευει κανένας κολημένος φίλος που θελει να παισει σπασμένα παιχνίδια...
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Mετά από τόσες φορές επισήμανσης, πιστεύω πρέπει να κερδίσεις κάτι Δυστυχως δεν κερδισα, ηρθα δευτερος: (τελικως τα ποστ με λινκς-γεγονοτα ενοχλουν περισσοτερο απο αυθαιρετες εκτιμησεις....) Τα "πολύ σοβαρότερα προβλήματα" και τους πληθυντικούς αριθμούς, φύλαξέ τους για τα windows ...just to know the windows are closed... Όλα τα λειτουργικά έχουν προβλήματα, αλλά τα windows είναι μόνιμο πρόβλημα (και λιγάκι αναγκαίο). Τα Windows είναι ένα εμπορικό λειτουργικό σύστημα με τις "περισσότερες ασθένειες" έναντι του ανταγωνισμού. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:38 ---------- Καλα μαθε πρωτα τι ειναι Timemachine και ελα να κάνεις το εξυπνο.Δηλαδη εσυ στα windows δεν έχεις backup.Γιατι εγώ εχω backup και στα δύο λειτουργικά. Οσο για το προβλημα των windows δεν το εχω συναντησει και δεν ξερω.Παντως με του Mac OS το Time machine έχω Backup και το windows partition οποτε δεν με ενοχλει όσα προβλήματα να παρουσιασουν ta windows.Τα όποια τα έχω για να δουλευει κανένας κολημένος φίλος που θελει να παισει σπασμένα παιχνίδια... Ρε φιλε, παλι καλα που μου ειπες για το Timemachine.. Μου ανοιξες τα ματια! Και το ωραιο ειναι που εισαι σιγουρος οτι ολοι εχουν timemachine ή φυσικα ωραιο ειναι το συμπερασμα που βγαινει οτι backup οι χρηστες του mac os x εμαθαν οταν βγηκε το timemchine. Πριν απο αυτο δεν εκαναν, αρα δεν ηταν και απαραιτητο! Τελος, που ειδες να κανω τον εξυπνο? Επειδη ανεφερα ενα πολυ σοβαρο προβλημα? Δεν πρεπει να τα ανεφερουμε αν ειναι της μαμας apple? Μηπως αλλοι το παιζουν εξυπνοι που το προσπερνουν?
SCORPIO777 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και οχι μονο!Σκεψου στα καλα του καθομενου(χωρις καν third party προγραμμα, χωρις καν να μπεις στο ιντερνετ) να ξυπνησεις και να εχεις χασει ΟΛΑ τα αρχεια σου.. Χωρια τα θεματακια που εχει με ασφαλεια/vulnerabilities. Ωραια ειχε ενα issue το οποιο διορθωθηκε. Δεν μας εχεις ομως εξιστορησει κανενα issue των windows που εχεις ζησει. Δεν μπορει κατι θα υπαρχει. Η μηπως δεν εχεις φαει μπλε οθονη. Η μηπως δεν εχεις φαει ιο. Η μηπως δεν εχει κρεμασει προγραμμα. Η μηπως δεν εχει πορνεψει ο explorer. Δεν μπορει.Power user εισαι.
waves Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) @haHa Απλά δεν έβαλα κι όλα τα posts σου...θα γεμίζαμε. Άρα ήρθες πρώτος by far.... Επίσης, από τα posts μου, που παρέθεσες, όπως είδες και βλέπουν όλοι...έχω πρόβλημα με τα Windows*. Εσύ έχεις κολλήσει με ένα πρόβλημα του Snowleopard (το οποίο, αλήθεια, πόσοι mac users του forum αντιμετώπισαν; ή αλλιώς πόσοι mac users παγκοσμίως αντιμετώπισαν; ) *επί της ουσίας δεν έχω, απλά έκανα λιγάκι το δικηγόρο του διαβόλου Σοβαρά τώρα... Το ότι τα Windows 7 θα βγάλουν και κάνα προβληματάκι -σοβαρό ή ασόβαρο- είναι σίγουρο και δεδομένο (όπως και τα OS X και τα Linuxοειδή). Το χειρότερο είναι οι εμμονές... των χρηστών με τα μηχανήματά μας και (έλεος) τα λειτουργικά μας συστήματα! Απλοί καταναλωτές είμαστε, που επιδιώκουμε τα καλύτερα δυνατά αγαθά. Αυτά, επειδή αρκετά έκανα το δικηγόρο του διαβόλου σήμερα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2009 από waves
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια ειχε ενα issue το οποιο διορθωθηκε. Δεν μας εχεις ομως εξιστορησει κανενα issue των windows που εχεις ζησει. Δεν μπορει κατι θα υπαρχει. Η μηπως δεν εχεις φαει μπλε οθονη. Η μηπως δεν εχεις φαει ιο. Η μηπως δεν εχει κρεμασει προγραμμα. Η μηπως δεν εχει πορνεψει ο explorer. Δεν μπορει.Power user εισαι. Οπως εχω φαει και kernel panic σε mac os x. Οπως εχουν κολλησει απειρες φορες προγραμματα τοσο σε mac os x οσο και σε windows κλπ κλπ... Ιο δεν εχω κολλησει, φροντιζει το αντιικο να με ειδοποιει ή βαζεις το uac και διαλεγεις εσυ που θα δινει δικαιωματα. Αλλα δεν επιασες το point μου που ανεφερα και πιο πριν: Το point μου ειναι οτι αφορισμοι κλπ που ακουστηκαν εδω μεσα ειναι αστειοι και ουσιαστικα ριχνουν το επιπεδο της συζητησης..
atheatos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχως δεν κερδισα, ηρθα δευτερος:(τελικως τα ποστ με λινκς-γεγονοτα ενοχλουν περισσοτερο απο αυθαιρετες εκτιμησεις....) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:38 ---------- Ρε φιλε, παλι καλα που μου ειπες για το Timemachine.. Μου ανοιξες τα ματια! Και το ωραιο ειναι που εισαι σιγουρος οτι ολοι εχουν timemachine ή φυσικα ωραιο ειναι το συμπερασμα που βγαινει οτι backup οι χρηστες του mac os x εμαθαν οταν βγηκε το timemchine. Πριν απο αυτο δεν εκαναν, αρα δεν ηταν και απαραιτητο! Ολοι το έχουν απο Λεοπαρντ και μετα και αν δεν το χρησιμοποιουν, καλα να πάθουν.Περαστικά τους.Χάρηκες τώρα η θες ντε και καλα να μας πεις οτι οσοι εχουν windows είναι πιο ασφαλης απο αυτους που εχουν mac και να βγουμε off topic.Σου ξαναλεω τα windows δεν μου παρουσιασαν τίποτα και δεν θα κάνω το λάθος ποθ κάνουν μερικοι σαν εσένα οταν παρουσιαζονται αντιστοιχα προβλήματα σε mac. Δεν θα σας κάνω τι χαρη , λυπαμαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Χάρηκες τώρα η θες ντε και καλα να μας πεις οτι οσοι εχουν windows είναι πιο ασφαλης απο αυτους που εχουν mac και να βγουμε off topic. 3X Αλλα δεν επιασες το point μου που ανεφερα και πιο πριν:Το point μου ειναι οτι αφορισμοι κλπ που ακουστηκαν εδω μεσα ειναι αστειοι και ουσιαστικα ριχνουν το επιπεδο της συζητησης.. πράγματι αυτό προσπαθεί να μας πείσει... ...oh wait
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης, από τα posts μου, που παρέθεσες, όπως είδες και βλέπουν όλοι...έχω πρόβλημα με τα Windows*. Εσύ έχεις κολλήσει με ένα πρόβλημα του Snowleopard (το οποίο, αλήθεια, πόσοι mac users του forum αντιμετώπισαν; ή αλλιώς πόσοι mac users παγκοσμοίως αντιμετώπισαν; ) Αληθεια ποσοι χρηστες των windows 7 εχασαν ολα τα αρχεια τους απο ενα προβλημα του ιδιου του λειτουργικου , μαλιστα χωρις καν να μπουν στο ιντερνετ ή να τρεξουν third party προγραμμα? Θελεις να σου αναφερω και αλλα προβληματα vulnerabilities που μπορεις να εχεις σε mac os x ? (ή φυσικα και σε windows, που απλα εκει συνηθως κλεινουν γρηγοροτερα τα προβληματα) Καταλαβαινεις τωρα το point μου? Το ότι τα Windows 7 θα βγάλουν και κάνα προβληματάκι -σοβαρό ή ασόβαρο- είναι σίγουρο και δεδομένο (όπως και τα OS X και τα Linuxοειδή). Σιγουρα, ολα τα λειτουργικα μπορει να εχουν θεμα με την ασφαλεια/vulnerabilities. Αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο, το θεμα μας ειναι οι αφορισμοι.. Γιατι οσο καποιος διαβαζει αφορισμους απο την μια πλευρα, τοσο θα μπορει να κανει αφορισμους με την σειρα του προς την αντιθετη πλευρα.
waves Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 οκ haHa πάσο, Windows Rulez από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια... i rest my case Αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο, το θεμα μας ειναι οι αφορισμοι..Γιατι οσο καποιος διαβαζει αφορισμους απο την μια πλευρα, τοσο θα μπορει να κανει αφορισμους με την σειρα του προς την αντιθετη πλευρα Kατά βάθος συμφωνούμε
atheatos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αληθεια ποσοι χρηστες των windows 7 εχασαν ολα τα αρχεια τους απο ενα προβλημα του ιδιου του λειτουργικου , μαλιστα χωρις καν να μπουν στο ιντερνετ ή να τρεξουν third party προγραμμα?Θελεις να σου αναφερω και αλλα προβληματα vulnerabilities που μπορεις να εχεις σε mac os x ? (ή φυσικα και σε windows, που απλα εκει συνηθως κλεινουν γρηγοροτερα τα προβληματα) Καταλαβαινεις τωρα το point μου? Σιγουρα, ολα τα λειτουργικα μπορει να εχουν θεμα με την ασφαλεια/vulnerabilities. Απλα σε windows 7 και linux εχεις λιγοτερες πιθανοτητες για προβλημα σε θεματα ασφαλειας απο οτι σε mac os x. Αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο, το θεμα μας ειναι οι αφορισμοι.. Γιατι οσο καποιος διαβαζει αφορισμους απο την μια πλευρα, τοσο θα μπορει να κανει αφορισμους με την σειρα του προς την αντιθετη πλευρα. Καλα. Το συμπερασμα απο αυτο το thread είναι οτι τα mac είναι το πιο ανασφαλες λειτουργικό του κοσμου.Τελειωσε.... Αντε να ξαναβγει καμια κακη είδηση για mac να ξεσπάσεις λίγο γιατι είσαι off topic. Περαστικά....
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Περαστικά.... Ευχαριστω, γιατι ειμαι με πυρετο απο χθες.. Ελπιζω να ξεδωσες σε αυτο το thread και να σε βοηθησε η επιθεση που εκανες: Καλα μαθε πρωτα τι ειναι Timemachine και ελα να κάνεις το εξυπνο. Ισως μελλοντικα να μαθεις και τροπους! Μεχρι τοτε, δεν θα ακολουθησω το υφος σου και το επιπεδο σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις