haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Όπως λέει και ο φίλος scorpio777 δε συγκρίνεται η λειτουργικότητα του snowleopard με windows (δεν έχω δοκιμάσει τα 7 πάντως) Για εσενα ισχυει αυτο, για καποιον αλλο το αντιστροφο.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ---------- Το αγοράζεις γιατί είναι απαραίτητο για να παίζεις PC games.Δεν πρέπει να έχεις και λίγες απαιτήσεις παραπάνω από το απλό gaming? Σου ειπα, αν δεν σε ικανοποιει, μην το αγοραζεις.. Οτι βεβαια η πλειονοτητα των επιχειρησεων (που για αυτες μετραει πολυ περισσοτερο το χρημα και ο χαμενος χρονος απο οτι απο εναν απλο χρηστη) αγοραζουν και αυτες κατα κυριο λογο windows για να ειναι πιο παραγωγικοι οι υπαλληλοι τους , φανταζομαι θα τα αγοραζουν για να παιζουν games.
SCORPIO777 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν σε ικανοποιει , τοτε μπορεις πολυ απλα να μην το αγορασεις ..Ετσι και χρηματα θα εχεις γλυτωσει και θα εχεις και το δωρεαν που εσενα σε βολευει-ικανοποιει περισσοτερο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:14 ---------- Χαθηκαν μερικα data μωρε, παμε παρακατω. Κατι αλλο? Επαναλαμβανω: Το point μου ειναι οτι αφορισμοι κλπ που ακουστηκαν εδω μεσα ειναι αστειοι και ουσιαστικα ριχνουν το επιπεδο της συζητησης.. Οι αφορισμοι οντως δεν ειναι σωστοι αλλα σε ενα τετοιο thread ηταν μοιραιο να πεσει το επιπεδο της συζητησης.
Hetfield Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αμα βαλεις καμια 10αρια χρηστες να κατσουν μπροστα απο μια μαυρη οθονη Mac/Linux/Solaris και μπροστα απο μια οθονη με Windows τοτε ειμαι σιγουρος και για τους 10 ποιο λειτουργικο θα θεωρησουν οτι δεν εξυπηρετει απολυτως σε τιποτα. Αλλα γενικοτερα δεν βρισκω το λογο να τους βαλεις να κατσουν μπροστα απο μια μαυρη οθονη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:01 ---------- Βγαινεις ζημιωμενος σε χρονο.. Και εκει που πραγματικα μετραει ο χρονος και το χρημα, στις επιχειρησεις, διαλεγουν για τους υπαλληλους(ωστε να μην σπαταλανε χρονο και χρημα) αυτο που τους εξυπηρετει καλυτερα. Ουτε κι εγω βρισκω το λογο που ανεφερες τη μη-λειτουργικοτητα των αλλων OS που δεν εξυπηρετουν εσενα. Ενα λειτουργικο που δεν εξυπηρετει εσενα, μπορει να εξυπηρετει καποιον αλλον. Ενα λειτουργικο με μαυρη οθονη (τα Windows στη προκειμενη περιπτωση) δεν εξυπηρετει κανεναν. Δυσκολο λειτουργικα οπως Linux/BSD/Solaris να εμφανισουν ετσι απλα μια μαυρη οθονη. Αν ομως την εμφανισουν, θα ζημειωθεις σε χρονο. Αν εμφανιστει στα Windows/Mac, θα ζημειωθεις σε χρονο + χρημα, καθως πληρωνεις ενα αντιτιμο για μια χ αξιοπιστια. Ειδικα σε επιχειρησεις, μιλαμε για πολυ χρημα
waves Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το point μου ειναι οτι αφορισμοι κλπ που ακουστηκαν εδω μεσα ειναι αστειοι και ουσιαστικα ριχνουν το επιπεδο της συζητησης.. Σωστή η θέση αυτή...η μόνη ένστασή μου, είναι, σε πειράζουν ιδιαίτερα οι αφορισμοί σχετικά με τα windows;) Για εσενα ισχυει αυτο, για καποιον αλλο το αντιστροφο.. Φυσικά και θα συμφωνήσω σε αυτό. Η αρχή της υποκειμενικότητας είναι πάντα παρούσα... Η αρχή της υποκειμενικότητας, τελειώνει, σαφώς εκεί, που αρχίζει η αντικειμενικότητα. Τα Windows είναι ένα εμπορικό λειτουργικό σύστημα με τις "περισσότερες ασθένειες" έναντι του ανταγωνισμού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 το οποίο έχει το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς που σημαίνει ότι εξυπηρετεί πολύ κόσμο, άρα μόνο "μη λειτουργικό" δεν είναι σύμφωνα με το url για το λήμα λειτουργικό που postαρε ο Hetfield...
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ουτε κι εγω βρισκω το λογο που ανεφερες τη μη-λειτουργικοτητα των αλλων OS που δεν εξυπηρετουν εσενα. Ενα λειτουργικο που δεν εξυπηρετει εσενα, μπορει να εξυπηρετει καποιον αλλον. Για αυτο δεν ανεφερα εμενα, αλλα ανεφερα τους περισσοτερους χρηστες . Και η πλειονοτητα των χρηστων θα στο επιβεβαιωσει οτι τα αλλα λειτουργικα ειναι περισσοτερο "μη-λειτουργικα" (δεν εξυπηρετουν οπως μας ειπες). Δυσκολο λειτουργικα οπως Linux/BSD/Solaris να εμφανισουν ετσι απλα μια μαυρη οθονη. Αν ομως την εμφανισουν, θα ζημειωθεις σε χρονο. Αν εμφανιστει στα Windows/Mac, θα ζημειωθεις σε χρονο + χρημα, καθως πληρωνεις ενα αντιτιμο για μια χ αξιοπιστια. Ειδικα σε επιχειρησεις, μιλαμε για πολυ χρημα Και ακριβως επειδη μιλαμε για πολυ χρημα, εχουμε δει τι βαζουν οι επιχειρησεις στα περισσοτερα μηχανηματα των υπαλληλων τους.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:34 ---------- Σωστή η θέση αυτή...η μόνη ένστασή μου, είναι, σε πειράζουν ιδιαίτερα οι αφορισμοί σχετικά με τα windows;) Παντως εγω αλλους ειδα να ενοχλουνται και να προσπερνουν πολυ σοβαροτερα προβληματα αλλων λειτουργικων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και ακριβως επειδη μιλαμε για πολυ χρημα, εχουμε δει τι βαζουν οι επιχειρησεις στα περισσοτερα μηχανηματα των υπαλληλων τους.. προφανώς θέλουν να χάνουν πολλά λεφτά για αυτό βάζουν windows...duh!
nickelodeon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για εσενα ισχυει αυτο, για καποιον αλλο το αντιστροφο.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ---------- Σου ειπα, αν δεν σε ικανοποιει, μην το αγοραζεις.. Οτι βεβαια η πλειονοτητα των επιχειρησεων (που για αυτες μετραει πολυ περισσοτερο το χρημα και ο χαμενος χρονος απο οτι απο εναν απλο χρηστη) αγοραζουν και αυτες κατα κυριο λογο windows για να ειναι πιο παραγωγικοι οι υπαλληλοι τους , φανταζομαι θα τα αγοραζουν για να παιζουν games. Και εγώ σου λέω ότι αφού το αγοράσω δεν πρέπει να έχω επιπλέον απαιτήσεις για ασφάλεια? πέραν του gaming δηλαδή. Λογικά θα πρέπει να συνδέεται και στο Internet με ασφάλεια για να μπορώ να παίζω και online παιχνίδια, εάν η μαύρη οθόνη οφείλετε σε κενό ασφαλείας πρέπει να την βουλώσουν και γρήγορα μάλιστα γιατί σε καμιά βδομάδα θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν τα PC στο ρυθμό τον Χριστουγεννιάτικων Καλάντων. Και μην μου πεις ξανά μην τα αγοράζεις.... εγώ θέλω να τα αγοράζω και μην μου πεις ότι δεν γίνονται αυτά με τα windows (το να αναβοσβήνουν δηλαδή τα μηχανάκια).
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 προφανώς θέλουν να χάνουν πολλά λεφτά για αυτό βάζουν windows...duh! Ακριβως! Κλασσικη τακτικη μιας επιχειρησης: πως θα οετυχουμε τον στοχο μας που ειναι , ποιος αλλος, το να χανουμε χρηματα? Ας βαλουμε windows στα μηχανηματα των υπαλληλων μας.
waves Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Παντως εγω αλλους ειδα να ενοχλουνται και να προσπερνουν πολυ σοβαροτερα προβληματα αλλων λειτουργικων. τσ τσ τσ.... ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα θα λες. Τα "πολύ σοβαρότερα προβλήματα" και τους πληθυντικούς αριθμούς, φύλαξέ τους για τα windows;)
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 τσ τσ τσ.... ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα θα λες. Τα "πολύ σοβαρότερα προβλήματα" και τους πληθυντικούς αριθμούς, φύλαξέ τους για τα windows;) Οπως σε βολευει.... Whatever helps you sleep at night! (σοβαροτερα προβληματα απο το να χανεις ολα τα user data και την ελλειπη ασφαλεια -προσεξε, οχι ιοι, αλλα ασφαλεια/vulnerabilities -, δυσκολα θα βρεις)
waves Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 .Whatever helps you sleep at night! ...just to know the windows are closed...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ σου λέω ότι αφού το αγοράσω δεν πρέπει να έχω επιπλέον απαιτήσεις για ασφάλεια? πέραν του gaming δηλαδή. Λογικά θα πρέπει να συνδέεται και στο Internet με ασφάλεια για να μπορώ να παίζω και online παιχνίδια, εάν η μαύρη οθόνη οφείλετε σε κενό ασφαλείας πρέπει να την βουλώσουν και γρήγορα μάλιστα γιατί σε καμιά βδομάδα θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν τα PC στο ρυθμό τον Χριστουγεννιάτικων Καλάντων. Και μην μου πεις ξανά μην τα αγοράζεις.... εγώ θέλω να τα αγοράζω και μην μου πεις ότι δεν γίνονται αυτά με τα windows (το να αναβοσβήνουν δηλαδή τα μηχανάκια). ασφαλώς και έχεις το δικαίωμα να θες, αλλά δεν μπορείς να τα λες μη λειτουργικά, μπορείς να τα πεις τρύπια, σουροτήρι, ΓΤΠ...αυτά είναι παραπάνω από δεκτά
nickelodeon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Οι περισσότεροι επιχειρηματίες δεν ξέρουν καν τι είναι τα Linux, εξαρτώνται αποκλείστηκα από το τι θα τους προτείνει αυτός που προσφέρει υποστήριξη στο τεχνικό θέμα των υπολογιστών και φυσικά ο τεχνικός και ενδιάμεσος για την προμήθεια προτείνει αυτό που του αποφέρει μεγαλύτερο κέρδος είτε σαν ποσοστά από την πώληση του software είτε σαν αμοιβή από συχνές επισκέψεις επειδή "χάλασε το Internet" Εγκυκλοπαιδικά στην επιχείρηση που εργάζομαι τα πάντα είναι MS αλλά αυτός που μας τα πούλησε στον δικό του webserver μου είπε δεν βάζει με τίποτα MS. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ---------- ασφαλώς και έχεις το δικαίωμα να θες, αλλά δεν μπορείς να τα λες μη λειτουργικά, μπορείς να τα πεις τρύπια, σουροτήρι, ΓΤΠ...αυτά είναι παραπάνω από δεκτά Νομίζω ότι κολλάμε στην διατύπωση. Λειτουργικό είναι αυτό που θα μάθεις εσύ να λειτουργείς. Ο αδερφός μου έκανε ένα PC από το eshop στον κολλητό του (edit: άτομο με μηδενική εμπειρία σε PC), του εγκατέστησε Ubuntu και Vista, το PC είναι στημένο για surfing και multimedia όχι παιχνίδια όμως. Πριν λίγες μέρες που κυκλοφορήσαν τα Ubuntu 9.10 ο φίλος απέτησε από τον αδερφό μου να διαγράψει τελείως τα Vista για να του κάνει χώρο στο σκληρό. Είμαστε αυτό που μας μαθαίνουν. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2009 από nickelodeon
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω ότι κολλάμε στην διατύπωση. true, σε αυτό κόλλησα και με τον Hetfield
Προτεινόμενες αναρτήσεις