Hetfield Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 για αυτό βγάζει antivirus, για αυτό patchάρει τα windows, εκτός βέβαια αν περιμένουμε να είναι τα πάντα τέλεια από την αρχή... Προφανως κανενα λογισμικο δεν ειναι τελειο και διχως τρυπες. Αλλα δεν οφειλονται ολα τα malwares σε τρυπες. Σκεψου δηλαδη ποσο "μη-λειτουργικα" ειναι τα αλλα λειτουργικα! Σιγουρα περισσοτερο απο τα "μαυρισμενα" λειτουργικα
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Σιγουρα περισσοτερο απο τα "μαυρισμενα" λειτουργικα Μπα... Και η πλειονοτητα των χρηστων θα στο επιβεβαιωσει οτι τα αλλα λειτουργικα ειναι περισσοτερο "μη-λειτουργικα" (δεν εξυπηρετουν οπως μας ειπες).
sugata Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 @Hetfield, έχεις δίκιο, λάθος μου που το έθεσα έτσι. Θα μπορούσε όμως να γίνεται συζήτηση γι' αυτό το θέμα, και για ποιους λόγους να μην προχωρήσει σε κάτι που τελικά θα την ωφελούσε πάρα πολύ.
Hetfield Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ε τότε θα λέμε τα πάντα μη λειτουργικά επειδή μπορεί να συμβεί κάτι που θα τα κάνει να μην εξυπηρετούν ρε Hetfield... ---------- Post added at 13:39 ---------- δεν με απασχολεί η MS, απλά έφαγα κόλλημα με τα συγκεκριμένα που είπε ο Hetfield, δλδ αυτό το πρόβλημα βρήκε για να κάνει "κριτική"? ότι και να έγραφε η είδηση θα την έκανε ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... συνήθως (αν θυμάμαι καλά) δεν υποστηρίζω έτσι την MS και δεν θεωρώ τον εαυτό μου fanboy (προτιμώ άλλες), απλά μου την σπάνε οι υπερβολές... Κακως κολλησες κατα τη γνωμη μου, γιατι παντα απο ενα προιον πρεπει να απαιτεις τη καλυτερη δυνατη αποδοση. Αποψη μου ειναι οτι τα Windows θα μπορουσαν να ειναι ασφαλεστερα και να αξιζουν τα λεφτα τους. Δεν ειναι υπερβολη, ειναι πραγματικοτητα, εχω δουλεψει διαφορα λειτουργικα και το εχω διαπιστωσει στη πραξη.
alexandr0s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Τουλάχιστον θα συνεχίζουμε να αναφερόμαστε σαν BSOD (black/blue screen of death)
Hetfield Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μπα... Και η πλειονοτητα των χρηστων θα στο επιβεβαιωσει οτι τα αλλα λειτουργικα ειναι περισσοτερο "μη-λειτουργικα" (δεν εξυπηρετουν οπως μας ειπες). Αμα βαλεις καμια 10αρια χρηστες να κατσουν μπροστα απο μια μαυρη οθονη Windows και μπροστα απο μια οθονη με Mac/Linux/Solaris τοτε ειμαι σιγουρος και για τους 10 ποιο λειτουργικο θα θεωρησουν οτι δεν εξυπηρετει απολυτως σε τιποτα. Αλλωστε, για τα Windows και τα Mac πληρωνεις ενα αντιτιμο, ενω στα υπολοιπα οχι οποτε ζημιωμενος δεν βγαινεις αν ενα δωρεαν λειτουργικο δεν σε εξυπηρετει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μπα... Και η πλειονοτητα των χρηστων θα στο επιβεβαιωσει οτι τα αλλα λειτουργικα ειναι περισσοτερο "μη-λειτουργικα" (δεν εξυπηρετουν οπως μας ειπες). γιατί αν εξυπηρετούσαν θα τα είχαν περισσότεροι
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αμα βαλεις καμια 10αρια χρηστες να κατσουν μπροστα απο μια μαυρη οθονη Windows και μπροστα απο μια οθονη με Mac/Linux/Solaris τοτε ειμαι σιγουρος και για τους 10 ποιο λειτουργικο θα θεωρησουν οτι δεν εξυπηρετει απολυτως σε τιποτα. Αμα βαλεις καμια 10αρια χρηστες να κατσουν μπροστα απο μια μαυρη οθονη Mac/Linux/Solaris και μπροστα απο μια οθονη με Windows τοτε ειμαι σιγουρος και για τους 10 ποιο λειτουργικο θα θεωρησουν οτι δεν εξυπηρετει απολυτως σε τιποτα. Αλλα γενικοτερα δεν βρισκω το λογο να τους βαλεις να κατσουν μπροστα απο μια μαυρη οθονη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:01 ---------- Αλλωστε, για τα Windows και τα Mac πληρωνεις ενα αντιτιμο, ενω στα υπολοιπα οχι οποτε ζημιωμενος δεν βγαινεις αν ενα δωρεαν λειτουργικο δεν σε εξυπηρετει. Βγαινεις ζημιωμενος σε χρονο.. Και εκει που πραγματικα μετραει ο χρονος και το χρημα, στις επιχειρησεις, διαλεγουν για τους υπαλληλους(ωστε να μην σπαταλανε χρονο και χρημα) αυτο που τους εξυπηρετει καλυτερα.
SCORPIO777 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μπα... Και η πλειονοτητα των χρηστων θα στο επιβεβαιωσει οτι τα αλλα λειτουργικα ειναι περισσοτερο "μη-λειτουργικα" (δεν εξυπηρετουν οπως μας ειπες). Τι ειναι αυτα που λες ωρε haHa. ειδικα το macosx με ολα σχεδον τα προγραμματα να λειτουργουν με την απλοτητα του drag n drop μηδενικα κολληματα και παντελη απουσια ιων και ειναι μη λειτουργικα. Αφου το κατεχεις το αθλημα γιατι μου τα χαλας...
nickelodeon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μπα... Και η πλειονοτητα των χρηστων θα στο επιβεβαιωσει οτι τα αλλα λειτουργικα ειναι περισσοτερο "μη-λειτουργικα" (δεν εξυπηρετουν οπως μας ειπες). Τα άλλα λειτουργικά δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν κανένας, 1% της αγοράς καταλαμβάνουν τα linux η apple τα πάει καλύτερα και όλοι όσοι έχουν linux, mackintosh έχουν και windows ή είχαν στο παρελθόν. Επίσης όταν πληρώνεις κάτι έχεις την απαίτηση να είναι τουλάχιστον το ίδιο ασφαλές όσο κάτι που πληρώνεις στα ίδια λεφτά ή κάτι που σου προσφέρετε δωρεάν. Το θέμα με την μαύρη οθόνη δεν το θεωρό σημαντικό αν και μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό στο μέλλον αν δεν το ψάξει λίγο η MS, εάν οφείλετε σε κενό ασφαλείας πρέπει να το βουλώσει αμέσως πριν δοθεί η ευκαιρία να το εκμεταλλευθούν οι προγραμματιστές ιόν.
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Τι ειναι αυτα που λες ωρε haHa. ειδικα το macosx με ολα σχεδον τα προγραμματα να λειτουργουν με την απλοτητα του drag n drop μηδενικα κολληματα και παντελη απουσια ιων και ειναι μη λειτουργικα. Αφου το κατεχεις το αθλημα γιατι μου τα χαλας... Mιλαμε για το ιδιο λειτουργικο που παρολο την απουσια ιων(χωρις καν να τρεξει καποιο third party προγραμμα, χωρις καν να μπει ο χρηστης στο internet) καταφερνει απο μονο του να σβησει ολα τα data του χρηστη??(και οχι πχ απλα να μην bootαρει) Snow Leopard 'Guest Account' bug deleting user files, terrorizing children? Think your Snow Leopard woes are finally over? Don't go logging into that Guest account, then. A flurry of reports have surfaced around the web explaining that even an accidental login to one's Guest account within Snow Leopard could lead to mass deletion of all user files on the primary account, and when we say "mass deletion," we mean "mass deletion." The problem goes something like this: if one clicks on the Guest account after upgrading their machine to OS X 10.6, and everything hangs, there's at least a decent chance that all of your data will be evaporated whenever you surf back over to the main profile. Apple has yet to address the issue (at least publicly), but we'd probably recommend disabling Guest accounts on your rig(s) until all of this gets sorted. You know, unless you actually enjoy watching your data vanish. Το point μου ειναι οτι αφορισμοι κλπ που ακουστηκαν εδω μεσα ειναι αστειοι και ουσιαστικα ριχνουν το επιπεδο της συζητησης..
SCORPIO777 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Mιλαμε για το ιδιο λειτουργικο που παρολο την απουσια ιων καταφερνει απο μονο του να σβησει ολα τα data του χρηστη??(και οχι πχ απλα να μην bootαρει) Snow Leopard 'Guest Account' bug deleting user files, terrorizing children? Αυτο ηταν ενα issue που λυθηκε με το 10.6.2 νομιζω. Κατι αλλο?
waves Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Έλα ρε haHa, κόλλησες με το πρόβλημα του Guest Account!! Φυσικά και είχε πρόβλημα το snowleopard με αυτό, αλλά έμεινες εκεί! Όλα τα λειτουργικά έχουν προβλήματα, αλλά τα windows είναι μόνιμο πρόβλημα (και λιγάκι αναγκαίο). Όπως λέει και ο φίλος scorpio777 δε συγκρίνεται η λειτουργικότητα του snowleopard με windows (δεν έχω δοκιμάσει τα 7 πάντως)
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης όταν πληρώνεις κάτι έχεις την απαίτηση να είναι τουλάχιστον το ίδιο ασφαλές όσο κάτι που πληρώνεις στα ίδια λεφτά ή κάτι που σου προσφέρετε δωρεάν. Αν δεν σε ικανοποιει , τοτε μπορεις πολυ απλα να μην το αγορασεις .. Ετσι και χρηματα θα εχεις γλυτωσει και θα εχεις και το δωρεαν που εσενα σε βολευει-ικανοποιει περισσοτερο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:14 ---------- Αυτο ηταν ενα issue που λυθηκε με το 10.6.2 νομιζω.Κατι αλλο? Χαθηκαν μερικα data μωρε, παμε παρακατω. Πχ εχασες ολα τα σημαντικα αρχεια σου(word,επαγγελματικα εγγραφα,τραγουδια,φωτογραφιες του γιου σου οταν κανει τα πρωτα του βηματα). Σιγα το πραγμα! Και ολα αυτα χωρις third party προγραμμα, χωρις καν να μπεις internet. Αλλα ειναι σημαντικοτερο προβλημα που λογω ενος third party προγραμματος, μπορει να μην μπουαρει το συστημα.(οχι φυσικα να χασεις τα αρχεια σου) Κατι αλλο? Επαναλαμβανω: Το point μου ειναι οτι αφορισμοι κλπ που ακουστηκαν εδω μεσα ειναι αστειοι και ουσιαστικα ριχνουν το επιπεδο της συζητησης..
nickelodeon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το αγοράζεις γιατί είναι απαραίτητο για να παίζεις PC games. Δεν πρέπει να έχεις και λίγες απαιτήσεις παραπάνω από το απλό gaming?
Προτεινόμενες αναρτήσεις