Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Φυσικα και οφειλεται στην MS το γεγονος οτι αλωνιζουν malwares στο λειτουργικο με administrative rights και σε ποιο σημείο της είδησης (OP) το αναφερεί αυτό? σε μας που δεν αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα αυτό δλδ γιατί δεν αλωνίζουν malwares/viruses/spyware κτλπ? είμαστε τόσο "hackers"?
Hetfield Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 και σε ποιο σημείο της είδησης (OP) το αναφερεί αυτό? Αν δεν ειχε administrative rights δεν θα ειχε τετοια "εξουσια" το συγκεκριμενο malware. Τα ευκολως εννοουμενα περι λειτουργικων παραλειπονται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ρωτα και μερικους απο τους "μαυρισμενους", δεν ειναι κοπος μήπως οι κύριοι αυτοί ανήκουν στην κατηγορία pebkac? ---------- Post added at 13:00 ---------- Αν δεν ειχε administrative rights δεν θα ειχε τετοια "εξουσια" το συγκεκριμενο malware. Τα ευκολως εννοουμενα περι λειτουργικων παραλειπονται. όπως επίσης αν είχαν firewall/antivirus/antispyware και αν πρόσεχαν γενικότερα...
Hetfield Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 σε μας που δεν αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα αυτό δλδ γιατί δεν αλωνίζουν malwares/viruses/spyware κτλπ? είμαστε τόσο "hackers"? Μπορει να εχεις καλο antivirus, τοσο διαφορετικες παραμετροι παιζουν το δικο τους ρολο. Αλλα εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν αλωνιζει κανενα malware στο συστημα σου; Ή εστω οτι δεν το εχεις αντιληφθει; :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:03 ---------- όπως επίσης αν είχαν firewall/antivirus/antispyware και αν πρόσεχαν γενικότερα... Η ασφαλεια ενος συστηματος δε μπορει παντα να στηριζεται σε επιπεδο antivirus γιατι παντα για να ενημερωθει το antivirus καποιοι θα τη πατησουν για να δωθει feedback στις εταιριες antivirus. Τα windows εχουν τρωτα σημεια στη διαχειριση των δικαιωματων, αυτο ειναι μια πραγματικοτητα που δεν θα αλλαξει ετσι απλα αν δεν αλλαξει η φιλοσοφια στο πυρηνα του λειτουργικου.
sugata Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 να κάνω μια ερώτηξη ο μη έχων γνώση; τα linux + mac λειτουργικά είναι άτρωτα;
Hetfield Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 να κάνω μια ερώτηξη ο μη έχων γνώση;τα linux + mac λειτουργικά είναι άτρωτα; Φυσικα και οχι. Καθε λογισμικο εχει τρυπες. Ομως αυτα τα 2 λειτουργικα εχουν ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα: διαχειριση δικαιωματων UNIX (για το mac οχι και τοσο σημαντικο για διαφορους λογους: κλειστο κατα ενα μερος λειτουργικο, "καρκινικο" drm ) Αλλα ξεφευγουμε πολυ απο το θεμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μπορει να εχεις καλο antivirus, τοσο διαφορετικες παραμετροι παιζουν το δικο τους ρολο. Αλλα εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν αλωνιζει κανενα malware στο συστημα σου; Ή εστω οτι δεν το εχεις αντιληφθει; :lol: αν έχει στο σύστημα μου και δεν το έχω αντιληφθεί δεν με πολυνοιάζει γιατί λειτουργεί κανονικότατα και δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω "μη λειτουργικό"... το "μη λειτουργικό" είναι μια φράση που ισχύει όταν ένα προϊόν έρχεται έτσι από την μαμά του και ανήκει στην κατηγορία DOA... αν νομίζεις ότι ισχύει αυτό με τα Windows τότε δεν χρειάζεται να συνεχίζουμε την συζήτηση
sugata Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 άρα η συζήτηση γίνεται για το γεγονός ότι η MS δεν έχει οικειοποιηθεί το σύστημα δικαιωμάτων unix, και το πόσο κακό τελικά είναι αυτό. Να σου πω την αλήθεια, χρήστης windows είμαι τα τελευταία 12 χρόνια. Η μια φορά που την έπαθα ήταν από δική μου μακακία. Κι αν όλα αυτά τα χρόνια έχω τίποτις και αλωνίζει, και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, με καλύπτει η απάντηση του Tresh.
feodor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ε ναι και ένα τροφοδοτικό όταν καεί από κεραυνό είναι μη λειτουργικό, ντροπή στην Enermax που πουλάει μη λειτουργικά τροφοδοτικά για 300+ Euro...φτου τους! αίσχος τότε και για το hardware που καίγεται από κεραυνούς...ντροπή στις εταιρίες που το κατασκευάζουν ντροπή και για τα αμάξια που καταστρέφονται όταν τρακάρουν! φτου και σε αυτούς! (η λίστα έχει και άλλες μλκιες αν ενδιαφέρεσαι) Sorry thresh, αλλα δεν ειναι επιχειρηματα αυτα.. Ακομη και γω που ειμαι αδαης το καταλαβαινω αυτο. δηλαδη αν εμενα καει το σπιτι και μαζι μ αυτο και το pc και το cd με το λειτουργικο....ε δεν θα εχω την απαιτηση απο την ms να μην καει το cd με το λειτουργικο της που μου χει δοσει. Ουτε θα εχω την απαιτηση απ την κατασκευαστρια εταιρια να μην καει το πισι μου. ΘΑ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ απο την ms τα windows να μην ειναι τοσο τρωτα απο malware. Δεν ειναι το ιδιο πραγμα με αυτο που λες εσυ...
Hetfield Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 αν έχει στο σύστημα μου και δεν το έχω αντιληφθεί δεν με πολυνοιάζει γιατί λειτουργεί κανονικότατα και δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω "μη λειτουργικό"... Σαφως απλα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση η σιγουρια σου πως δεν εχεις κολλησει κανενα malware χωρις να το ξερεις! Αλλα το αν σε ενδιαφερει ή οχι ειναι αλλο θεμα, πιστεψε με το "μη λειτουργικό" είναι μια φράση που ισχύει όταν ένα προϊόν έρχεται έτσι από την μαμά του και ανήκει στην κατηγορία DOA... αν νομίζεις ότι ισχύει αυτό με τα Windows τότε δεν χρειάζεται να συνεχίζουμε την συζήτηση "Μη-λειτουργικο" συμφωνα με λεξικο, ειναι αυτο που δεν εξυπηρετει. Τωρα το πως οριζει η MS το "μη-λειτουργικο" αναλογα με τα επιχειρηματικα της συμφεροντα, ειναι αλλο θεμα :lol:
nickelodeon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ρε κολιτέ (ThReSh) έχω φίλο που δουλεύεις στην MS (είναι dealer, πουλάει windows δηλαδή) και όταν τον πειράζω για την MS δεν κάνει έτσι απλώς γελάει συγκαταβατικά σαν να λέει οκ έχουμε κάποια προβληματάκια, χαλάρωσε λίγο θα πάθεις τίποτα, μην στεναχωριέσαι δεν κάνουμε άλλο κρητική στην μικρούλα σου φίλη. H MS είναι θεά. Κάποτε στο στρατό είχα γνωρίσει ένα άτομο που έτσι και του έλεγες ότι η Zina είναι π....α ήταν έτοιμος να σε γραπώσει από το λαιμό. Είχε κάποιο πρόβλημα το παιδί πώς να το κάνουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Sorry thresh, αλλα δεν ειναι επιχειρηματα αυτα.. είναι σαρκασμός + ειρωνία, δεν είναι επιχειρήματα αλλά ο Hetfield κρατάει επίπεδο (respect για αυτό) και φαίνομαι άσχημα ΘΑ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ απο την ms τα windows να μην ειναι τοσο τρωτα απο malware. Δεν ειναι το ιδιο πραγμα με αυτο που λες εσυ... για αυτό βγάζει antivirus, για αυτό patchάρει τα windows, εκτός βέβαια αν περιμένουμε να είναι τα πάντα τέλεια από την αρχή...
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 "Μη-λειτουργικο" συμφωνα με λεξικο, ειναι αυτο που δεν εξυπηρετει. Τωρα το πως οριζει η MS το "μη-λειτουργικο" αναλογα με τα επιχειρηματικα της συμφεροντα, ειναι αλλο θεμα :lol: Σκεψου δηλαδη ποσο "μη-λειτουργικα" ειναι τα αλλα λειτουργικα!
Hetfield Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 άρα η συζήτηση γίνεται για το γεγονός ότι η MS δεν έχει οικειοποιηθεί το σύστημα δικαιωμάτων unix, και το πόσο κακό τελικά είναι αυτό.Να σου πω την αλήθεια, χρήστης windows είμαι τα τελευταία 12 χρόνια. Η μια φορά που την έπαθα ήταν από δική μου μακακία. Κι αν όλα αυτά τα χρόνια έχω τίποτις και αλωνίζει, και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, με καλύπτει η απάντηση του Tresh. Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα προφανως γιατι δεν ανεφερα κατι τετοιο, απλα απαντησα στο τι πλεονεκτηματα εχουν αλλα λειτουργικα. Κι εγω ειμαι χρηστης Windows απο τα 12 μου, τα τελευταια 8 χρονια δηλαδη και την εχω πατησει πολλες φορες με malwares και ιους απο δικες μου βλακειες πολλες φορες, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε θα μπορουσαν να διαχειριζονται σωστοτερα τα δικαιωματα διαχειρηστη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 "Μη-λειτουργικο" συμφωνα με λεξικο, ειναι αυτο που δεν εξυπηρετει.Τωρα το πως οριζει η MS το "μη-λειτουργικο" αναλογα με τα επιχειρηματικα της συμφεροντα, ειναι αλλο θεμα :lol: ε τότε θα λέμε τα πάντα μη λειτουργικά επειδή μπορεί να συμβεί κάτι που θα τα κάνει να μην εξυπηρετούν ρε Hetfield... ---------- Post added at 13:39 ---------- Ρε κολιτέ (ThReSh) έχω φίλο που δουλεύεις στην MS (είναι dealer, πουλάει windows δηλαδή) και όταν τον πειράζω για την MS δεν κάνει έτσι απλώς γελάει συγκαταβατικά σαν να λέει οκ έχουμε κάποια προβληματάκια, χαλάρωσε λίγο θα πάθεις τίποτα, μην στεναχωριέσαι δεν κάνουμε άλλο κρητική στην μικρούλα σου φίλη. H MS είναι θεά. Κάποτε στο στρατό είχα γνωρίσει ένα άτομο που έτσι και του έλεγες ότι η Zina είναι π....α ήταν έτοιμος να σε γραπώσει από το λαιμό. Είχε κάποιο πρόβλημα το παιδί πώς να το κάνουμε. δεν με απασχολεί η MS, απλά έφαγα κόλλημα με τα συγκεκριμένα που είπε ο Hetfield, δλδ αυτό το πρόβλημα βρήκε για να κάνει "κριτική"? ότι και να έγραφε η είδηση θα την έκανε ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... συνήθως (αν θυμάμαι καλά) δεν υποστηρίζω έτσι την MS και δεν θεωρώ τον εαυτό μου fanboy (προτιμώ άλλες), απλά μου την σπάνε οι υπερβολές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις