Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΜΙCRΟSΟFΤ επιβεβαίωσε ότι ερευνά ένα πρόβλημα που περιγράφεται ως «η μαύρη οθόνη του θανάτου» και επηρεάζει το τελευταίο λειτουργικό σύστημά της.

Όταν εμφανίζεται το σφάλμα αυτό, οι χρήστες των Windows 7 βλέπουν μια εντελώς μαύρη οθόνη. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εξετάζει αναφορές σύμφωνα με τις οποίες το πρόβλημα προκαλείται από την τελευταία ενημέρωση του συστήματος ασφαλείας της, η οποία κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι το πρόβλημα επηρεάζει επίσης τα Windows Vista, ΧΡ και άλλα συστήματα.

Η εταιρεία προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών Ρrevx, η οποία παρουσίασε μια λύση για το πρόβλημα, λέει πως «εκατομμύρια» χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορεί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. «Σε μια ύστατη προσπάθεια να διορθώσουν το πρόβλημα, οι χρήστες ξαναφορτώνουν τα Windows», εξηγεί ο Ντέιβιντ Κένερλι της Ρrevx. «Ελπίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε πολλούς από σας να αποφύγετε να τα ξαναφορτώσετε».

Πολλά τα αίτια

Η Ρrevx διευκρίνισε πως η λύση της δεν λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις. «Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές», λέει ο Κένερλι.

«Όμως αν τα προβλήματα της μαύρης οθόνης άρχισαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες έπειτα από μια ενημέρωση των Windows, τότε η λύση μας έχει πολλές πιθανότητες να λειτουργήσει». Ο Κένερλι διευκρίνισε πως η εταιρεία του εντόπισε «τουλάχιστον 10 διαφορετικά σενάρια που προκαλούν τις ίδιες συνθήκες της “μαύρης οθόνης του θανάτου”».

Σύμφωνα με την Ρrevx, το πρόβλημα επηρεάζει τις εκδόσεις Windows 7, Vista, ΧΡ, ΝΤ και Windows 2000. Η Μicrosoft ανακοίνωσε πως όσοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών της.

Source.png Πηγή: tanea.gr

Επεξ/σία από dimitris2006
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι κριμα που ειναι να πληρωνεις 250€ για ενα λειτουργικο και μονο... λειτουργικο να μην ειναι!

Α ρε αθανατη Microsoft! Κατι ηξερα που σε εγκατελειψα τελικα.

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα αυτό δεν το ερευνά η MS, έχει καταλήξει ότι δεν φταίνε τα patches της και μάλιστα

η PrevX ζήτησε συγγνώμη από την MS για την κατηγορία αυτή.

Κατέληξε ότι πιθανότατα φταίει κάποιου είδους malware-trojan τύπου Daonol.

Ωστόσο το fix της λειτουργεί σε αρκετές περιπτώσεις,

εάν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα ας το τρέξει δεν έχει να χάσει τίποτα,

βρήκα κάτι οδηγίες εδώ

Πηγή: PC World

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι το malicious της microsoft ειναι μεγαλη απατη και δημιουργει προβληματα για αυτο δεν το κανω ποτε στα critical update...Προτιμω να κατεβασω το spybot.

Δημοσ.
Λοιπόν το θέμα αυτό δεν το ερευνά η MS, έχει καταλήξει ότι δεν φταίνε τα patches της και μάλιστα

Απο την στιγμή που βγήκε η βρόμα άντε τωρα η μαικροσοφτ να πείσει οτι δεν φταίει αυτή. Έχει και κακή προιστορία σε τέτοιες πολύχρωμες οθόνες..

Αλλά κιαυτη η ονομασία είναι καθαρά για δημιουργία εντυπώσεων. Black Screen Of Death, λες και είναι συγκρότημα μεταλ..

• Like 1
Δημοσ.
εγω εχω κανει το security update αλλα so far so good. ειμαι με kaspersky Internet Security 10.

αφου ειπε οτι δεν ειναι δικο της θεμα. για το θεαθηναι εγινε το πραγμα :P

Δημοσ.
Τι κριμα που ειναι να πληρωνεις 250€ για ενα λειτουργικο και μονο... λειτουργικο να μην ειναι!

Α ρε αθανατη Microsoft! Κατι ηξερα που σε εγκατελειψα τελικα.

για το rootkit που χτυπαει intel cpu's εχεις ακουσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρα κρα ... Εγώ στα 7ρια μόνο μπλε οθόνη έχω δει , και μου κολαει τελείως που και που στο WoW και θέλει restart -θέμα Driver φαντάζομαι- κατα τα αλλά , κανένα παράπονο -που σιγά μην είχα παράπονο από i7 920-

Πάλι καλά που υπάρχει και το Macbook γιατί με τον σταθερό έχω φάει τα άπειρα Wipes (είμαι και Healer βλέπεις :P)

PSOD Purple Screen of Death (VMware ESX server crash)

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κατέληξε ότι πιθανότατα φταίει κάποιου είδους malware-trojan τύπου Daonol.

Ωστόσο το fix της λειτουργεί σε αρκετές περιπτώσεις,

εάν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα ας το τρέξει δεν έχει να χάσει τίποτα,

βρήκα κάτι οδηγίες εδώ

Πηγή: PC World

nuff said όμως?

Δημοσ.
τουλαχιστον δεν θα χρειαστει να αλλαξουμε ακρονυμιο... BSOD στη μια BSOD και στην αλλη...

φανταζεστε να γινοταν η οθονη πρασινη ή ακόμα χειρότερα ροζ???

"re paidia to PSOD ti simainei??"

Τωρα θα βαζουμε με χρωμα αναλογος... BSOD για τις μπλε και BSOD για τις μαυρες :P

και για να μπω on κατα καπιο τροπο ουτε εγω εχω δει μαυρη οθονη... μονο μπλε μεχρι στιγμης αν και εχω κανει οολα τα updates..

Δημοσ.

Το μόνο παρεμφερές που μου έχει παρουσιαστεί είναι μια μαύρη οθόνη (χωρίς γράμματα κ λεπτομέρειες) κατά το wake το πρωί έπειτα από sleep το βράδυ. Και εκεί αναγκαστικά κάνω restart. Δεν ξέρω αν εννοούν αυτό ή κάτι άλλο κατά το runtime.

Δημοσ.
για το rootkit που χτυπαει intel cpu's εχεις ακουσει;

Ναι αλλα πρωτον ειναι ασχετο για το θεμα που μιλαμε και δευτερον αν μου κανεις ενα tutorial για το πως να τρεξεις ΚΑΙ να διαδωσεις ενα τετοιο expoilt σε κερναω παγωτο :P

Το κλασικό thread του κάθε πικραμένου που θα βγει να κράξει τη Microsoft, χωρίς να προσφέρει καμία σοβαρή άποψη επί του θέματος...

Bugs και τρυπες παντα θα υπαρχουν, αλλα αυτο παραειναι εξωφρενικο.

Το να πληρωνεις 250€ για ενα λειτουργικο που δεν ειναι λειτουργικο (ακα δεν λειτουργει) ειναι αποψη και στηριζεται σε σοβαρο επιχειρημα, οτι δηλαδη το πληρωνεις 250€ και δεν δουλευει. Εκτος κι αν εσυ βγαζεις 250€ τοσο απλα, οποτε για σενα μπορει να μην ειναι σοβαρη αυτη η αποψη.

Αλλωστε, οι πικραμενοι δεν ειναι αυτοι που δεν προσφερουν μια σοβαρη αποψη (?) αλλα οι "μαυρισμενοι" :lol::lol::lol:

Δημοσ.

και τι θα γινεται , οι χρηστες κατεβαζουν αναβαθμισεις απο την microsoft ωστε να αισθανονται ασφαλεια κ "προδερμ" !!! οχι για να τους αχρηστευεται ο υπολογιστης αμα ειναι ετσι καλυτερα να τα εβαζα σπασμενα κ να ειχα το κεφαλι μου ησυχο απο τα updates :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...