Mik-1-s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Χαιρετώ! Έχω το εξής πρόβλημα: Έκανα downgrade από Vista σε ΧΡ και δουλεύουν όλα σχεδόν μια χαρά πέραν του bluetooth. Ενώ έχω κατεβάσει drivers δεν μου το βρίσκει και στο σύστημα στις συσκευές μου βγάζει αυτό Bluetooth Bus Enumerator. Προσπαθώ να κάνω ενημέρωση οδηγού μέσω νετ να ψάξουν τα Windows αλλά τίποτα... Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων Ευχαριστώ προκαταβολικά
Mountzouris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ριχ΄του ενα upgrade σε win7 να βρεις την υγεια σου
Mik-1-s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Είναι κάποια προγράμματα που δεν δουλεύουν σε 7 της σχολής μου αλλίως θα τα είχα βάλει....
ss13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Είχα κ ' γω πρόβλημα όταν έβαλα τα xp σε ενά ibm / lenovo R 61 , δεν καθόντουσαν οι οδηγοί της κάρτας ήχου με τίποτα , έκαναν 3 μέρες να καθήσουν , κάνε απεγκατάσταση και καπάκι εγκατάσταση τους οδηγούς !!
Mik-1-s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα είναι ότι του ξανάκανα format μήπως δεν έχουν εγκατασταθεί καλά τα Windows παω να ξαναπεράσω τους drivers τίποτα, το ίδιο....
ss13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πριν κάνεις την εγκατάσταση των xp άλλαξε μέσα από το bios - SATA setting από AHCI σε IDE και λογικά θα δουλέψουν όλα !! http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=197090
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.