Προς το περιεχόμενο

Dealextreme - Ισχυροί και φθηνοί LED φακοί για ποδηλασία και άλλες χρήσεις

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας για μπροστινό φως ποδηλάτου βρήκα έναν καλό έμπορο με έδρα το Χονκ Κόνγκ από άποψη τιμών, προϊόντων και εξυπηρέτησης αν μπορώ κρίνω από τις τέσσερις παραγγελίες που έχω κάνει μέχρι στιγμής και είπα να μοιραστώ την ανακάλυψή μου μαζί σας. Έχει πολλούς φακούς αλλά ειδικά για ποδηλασία προτείνω αυτόν λόγω του σχήματος της δέσμης - ομοιόμορφη και με περιφερειακό διαμοιρασμό ώστε να φωτίζει όλο το δρόμο όπως τα φώτα αυτοκινήτου. Με μήκος μόλις 15 εκατοστά δίνει άπλετο φως 40 με 50 μέτρα μπροστά, κάνει τις πινακίδες που βρίσκονται εκατοντάδες μέτρα μακρυά να φωσφορίζουν και είναι τόσο ισχυρός ώστε τυφλώνει τους οδηγούς οπότε η δυνατή σκάλα θέλει προσοχή. Είναι περίπου σα να έχεις φώτα αυτοκινήτου στο ποδηλατό σου και μπορείς να νουθετείς τους οδηγούς όταν δε χαμηλώνουν τα δικά τους φώτα.. :-D Μαζί μ' ένα σέτ επαναφορτιζόμενων, φορτιστή και στήριγμα για το τιμόνι όλα μαζί κάνουν περίπου 36 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Οτιδήποτε άλλο με αυτή την ένταση φωτός κοστίζει 7-8 φορές και ακόμα παραπάνω! Ο φακός είναι δοκιμασμένος από μένα και είναι πραγματικά καλός, ένας είναι υπεραρκετός για όλες σχεδόν τις περιπτώσεις ενώ οι δύο που έχω εγώ είναι overkill. Καλή ποδηλασία :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...