Προς το περιεχόμενο

Γινεται 2 router στην ιδια γραμμη;

Twisted_Wicked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπαρχει κανενας γνωστης νομικων/δικηγορος;Μολις με πηρε τηλεφωνο ο ενας ο βλαμμενος και μου ειπε οτι θα με κυνηγησουν για συκοφαντικη δυσφημιση και εμενα και τον τεχνικο του οτε που ηρθε πρωτος γτ και καλα κακως ηρθε και επρεπε να εχει ερθει τεχνικος της hol να ελεγξει την κλοπη εφοσον η γραμμη ανηκει στην hol.Εχουν καμια νομικη βαση γι'αυτο η απλα προσπαθουν να με φοβησουν;

Δημοσ.

Δεν έχω νομικές γνώσεις αλλά αυτό δε θα πρεπε να το γνωρίζει ο ΟΤΕ; Πώς έστειλε άτομο; Επίσης ποιος σε πήρε; Εκπρόσωπος τίνος;

Δημοσ.

Δεν με πηρε καποιος εκπροσωπος τους,ο ενας απο τους 2 με πηρε.Δεν ξερω για τον οτε αλλα απλα θελω να ξερω που βρισκομαι εγω πρωτα και μετα να δω τι κινησεις πρεπει να κανω ειτε μονος μου ειτε με τον οτε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπαρχει κανενας γνωστης νομικων/δικηγορος;Μολις με πηρε τηλεφωνο ο ενας ο βλαμμενος και μου ειπε οτι θα με κυνηγησουν για συκοφαντικη δυσφημιση και εμενα και τον τεχνικο του οτε που ηρθε πρωτος γτ και καλα κακως ηρθε και επρεπε να εχει ερθει τεχνικος της hol να ελεγξει την κλοπη εφοσον η γραμμη ανηκει στην hol.Εχουν καμια νομικη βαση γι'αυτο η απλα προσπαθουν να με φοβησουν;

όταν λες ο ένας ο βλαμμένος εννοείς από αυτούς που έκλεψαν την γραμμή ή κάποιος εργαζόμενος της HOL?

η γραμμή ανήκει στον ΟΤΕ, η HOL/Forthnet/Tellas/On Telecoms/Vidodi/Netone/κτλπ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αγγίξει καλώδια/κατανεμητές/ΚΑΦΑΟ...μόνο το dslams τους μπορούν

περίμενε μπας και το δει ο paredwse...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ενας απο τους 2 βλαμμενους του grand theft adsl (πρεπει και το παιρνω πλεον στα αστεια γτ αλλιως θα κατεβω κατω με ροπαλο... :-( )

και τι τους νοιάζει αυτούς που ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ και όχι της HOL? θα σε μηνύσουν εκ μέρους της HOL? μλκιες λένε για να σε ψαρώσουν, μην τολμήσεις να κάνεις πίσω γιατί θα έρθω εγώ να κλέψω internet!

Δημοσ.

Για συκοφαντικη δυσφημιση ας τους να σε μηνυσουν, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αποδειξεις οτι οσα τους σουρνεις και εδω αλλα και επισημως ειναι αληθινα, πραγμα πανευκολο.

Δεδομενης βεβαια της βλακειας που σου ειπαν για τον τεχνικο, μαλλον λενε οτι ναναι μπας και σε ταρακουνησουν.

//επισης δεν ειμαι σιγουρος αν υφισταται συκοφαντικη δυσφημηση χωρις να εχεις αναφερει ονοματα

Δημοσ.

Νομίζω πως αρμόδιος για το χειρισμό του last mile των βρόχων (εργασίες συντήρησης, ελέγχων, επισκευών κλπ) είναι ο ΟΤΕ και όχι ο εκάστοτε πάροχος που διασυνδέεται με τον τοπικό βρόχο σε επίπεδο Αστικού Κέντρου. Τουλάχιστον έτσι ορίζει το Προεδρικό Διάταγμα 437/95 (Φ.Ε.Κ. Α 250/05.12.1995), με το οποίο παραχωρήθηκαν στον ΟΤΕ οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες...

• Super Moderators
Δημοσ.

ακριβώς! άλλος ένας επιπλέος λόγος να τους τον κάνεις πηγάδι...

μου αρέσει που έλεγε ο DDoS να τα αφήσεις τα παιδιά και πως όλοι κάνουμε βλκιες :P

fucking bastards...

Δημοσ.

τωρα μαμησε τους διπλα.ο οτε ειναι υπευθυνος και αυτος λεεει σε ποιο οριο εισαι και αυτος παραδιδει γραμμη μεχρι κατανεμητη.ο τεχνικος της hol και ο καθε τεχνικος δεν μπορει να πειραξει τιποτα μα τιποτα στο κοματι του οτε στην ρεγκλετα τοιυ οτε παρα μονο να φτιαξει γεφυρα με την ρεγκλετε του πελατη.στο λεο διοτι ειμαι τεχνικος σε isp και βγαινω εξω και για αυτην την δουλεια.ο οτε μας λεει τα παντα που βρισκονται τα ζευγαρια και κανει οτι γουσταρει ακομα και οταν η γραμμη ειναι πχ της Hol η της καθε Hol.αυτος θα ελεγχει πρωτος οτι παιζει κτλ.οποτε δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.απλα το λενε για απειλη.μαμησε τους τωρα.καναν την βλακεια και θελουν να βγουν απο πανω.ελεος.κλασικοι ελληνες.

Δημοσ.
... οτι θα με κυνηγησουν για συκοφαντικη δυσφημιση και εμενα και τον τεχνικο του οτε που ηρθε πρωτος ...

Η βλαχοπονηριά συνεχίζεται. Τέτοια κατηγορία δε στοιχειοθετείται ούτε για πλάκα. Ακόμα και δίκη να γίνει, θα την χάσουν σε dt. Εδώ κλέβουν νετ γιατί δεν εχουν λεφτά, λες να έχουν να πληρώσουν δικηγόρους και έξοδα χαμένης δίκης;

Στο είπαν για να σε ψαρώσουν και για να σε πιέσουν, να σε τρομοκρατήσουν. Το ότι σε πήρε τηλέφωνο ο ίδιος, επιβεβαιώνει το προηγούμενο. Δε σου στείλανε εξώδικο.

Δημοσ.

Υπάρχει μια πιθανότητα να βαριόμουν να το τραβήξω. Αλλά απ τη στιγμή που πουλάνε τσαμπουκά και ισχύει αυτό:

τωρα μαμησε τους διπλα.ο οτε ειναι υπευθυνος και αυτος λεεει σε ποιο οριο εισαι και αυτος παραδιδει γραμμη μεχρι κατανεμητη.ο τεχνικος της hol και ο καθε τεχνικος δεν μπορει να πειραξει τιποτα μα τιποτα στο κοματι του οτε στην ρεγκλετα τοιυ οτε παρα μονο να φτιαξει γεφυρα με την ρεγκλετε του πελατη.στο λεο διοτι ειμαι τεχνικος σε isp και βγαινω εξω και για αυτην την δουλεια.ο οτε μας λεει τα παντα που βρισκονται τα ζευγαρια και κανει οτι γουσταρει ακομα και οταν η γραμμη ειναι πχ της Hol η της καθε Hol.αυτος θα ελεγχει πρωτος οτι παιζει κτλ.οποτε δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.απλα το λενε για απειλη.μαμησε τους τωρα.καναν την βλακεια και θελουν να βγουν απο πανω.ελεος.κλασικοι ελληνες.

ασάλιωτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...